Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal neemt voor zesde keer tijdelijk afscheid van ‘Dibu’

Laatste update:

Emiliano Martínez maakt het seizoen af bij Reading. Arsenal laat via de officiële kanalen weten dat de 26-jarige doelman op huurbasis naar de nummer 22 van de Championship vertrekt. Het contract van Martínez in het Emirates Stadium loopt nog tot de zomer van 2022 door.

Arsenal nam de Argentijn in de zomer van 2010 over van Independiente en leende hem later uit aan Oxford United, Sheffield Wednesday, Roterham United, Wolverhampton Wanderers en Getafe. Afgelopen zomer keerde Martínez terug in Londen, maar door de aanwezigheid van Petr Cech en Bernd Leno komt hij niet in aanmerking voor speelminuten.

Dibu, zoals de bijnaam van de voormalig jeugdinternational luidt, speelde tot op heden veertien wedstrijden voor Arsenal en daarin kreeg hij zestien doelpunten om de oren. Bij Reading zal hij de concurrentie moeten aangaan met Sam Walker, Anssi Jaakkola en Vito Mannone.

Een goede aanwinst voor Reading?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou is mijn eerste vraag: Waarom heeft Reading drie keepers bij het eerste zitten en moeten ze een vierde bij gaan lenen?

Daarnaast zou het 'dibu' sieren om elders voor een basisplaats te gaan i.p.v. zichzelf zo steeds maar weer te laten uithuren. Na 8~9 jaar Arsenal is hij maar weinig opgeschoten behalve al dat "gratis" salaris dat ie gekregen heeft.

26 pas?! Afgaande op al die jaren die hij bij Arsenal doorbrengt had ik hem veel ouder geschat. Bizar dat hij het nog niet beu is om steeds te worden verhuurd, maar goed, hij zal dan waarschijnlijk ook een salaris vangen die hij nergens anders meer krijgt.

23 januari 2019 om 14:20

Hij krijgt, als ik het me goed herinner, iets van een miljoen per jaar. Voor dat geld zou ik het ook doen.

23 januari 2019 om 14:27

Was het leven voor een ieder maar zo mooi, haha.

Arsenal moet hem gewoon per direct verkopen. De club heeft niks aan hem en het kost alleen maar geld, waar Arsenal blijkbaar zo weinig van heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren