Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal haalt gigantisch uit en vernedert stadsgenoot voor eigen publiek

Laatste update:

Arsenal heeft genadeloos afgerekend met West Ham United. In het London Stadium stonden the Gunners bij rust al met 0-4 voor. In het tweede bedrijf maakte Arsenal er nog 0-6 van. Declan Rice gaf twee assists en maakte en prachtig doelpunt bij zijn terugkeer in London Stadium. Arsenal houdt dankzij de overwinning hoop op de titel. West Ham staat achtste.

Na een aantal kansjes voor Gabriel en Leandro Trossard, opende Arsenal pas na een half uur spelen de score. William Saliba kopte bij de tweede paal een corner van Declan Rice tegen de touwen.

Zes minuten later ging Bukayo Saka alleen op het doel af, waarna hij werd gevloerd door doelman Alphonse Aréola. De strafschop die daarop volgde werd door diezelfde Saka benut.

Luttele momenten later was Rice opnieuw aangever bij een treffer van de bezoekers. Hij slingerde een indirecte vrije bal op het hoofd van Gabriel, die de 0-3 binnenkopte.

Ook dat was echter niet de ruststand. In de extra tijd kreeg Trossard de bal aangespeeld in de zestien, waarna hij verwoestend uithaalde in de kruising.

Na de rust ging Arsenal gewoon verder waar het gebleven was. Saka kreeg de bal tussen de linies aangespeeld door Martin Ødegaard, dribbelde naar binnen en schoot met links tegendraads raak: 0-5.

Twee minuten later deed Rice, die al twee assists gaf, ook nog een duit in het zakje. De man die zelf 245 duels speelde voor the Hammers, schoot van ver buiten de zestien geweldig raak in de verre hoek en besliste de eindstand zo op 0-6.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Arsenal is wel echt heel goed in standaard situaties zeg

11 februari 2024 om 17:22

Alle credits naar Nicolas Jover, sinds die overgekomen is zijn de standaardsituaties erg verbeterd

11 februari 2024 om 19:49

Vast een prima gozer. Maar je hebt ook iemand nodig die de ballen met de juiste snelheid op de goede plek kan leggen

11 februari 2024 om 20:02

Klopt. Sinds de winterstop neemt Rice de spelhervattingen vanaf links en dat heeft uit mn hoofd al 3 goals opgeleverd. Martinelli en Trossard kregen de bal vaak amper voorbij de eerste paal.

12 februari 2024 om 08:12

Snap eigenlijk niet dat Odegaard ze nauwelijks neemt. Die heeft toch eigenlijk ook de juiste traptechniek ervoor. Ik vind Saka namelijk veel slechte corners nemen. Daar zie ik dan liever Odegaard aan die kant.

Wat een galavoorstelling van Arsenal, Odegaard die weer loopt te biljarten in de 16-meter, Trossard ontzettend gevaarlijk, Havertz heel sterk en die dode spelsituaties is toch ook wel knap hoeveel goals Arsenal daaruit scoort. Nu weer Saliba en Gabriel.

Odegaard en Rice zijn fantastisch. Zet daar een goede verbindingsspeler tussen en je hebt een van de beste middenvelden ter wereld.

Een masterclass in de topper tegen Liverpool leveren en een paar dagen later WHU met 0-6 te ontmantelen.
Wat een prestaties van de spelers en de staff, deze flow vasthouden tot het einde! Ik heb er in ieder geval nog alle vertrouwen in! COYG!

Rice heeft als zes twee assists en een doelpunt vandaag. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat een speler. Odegaard speelt dieper en wat meer centraal laatste wedstrijden. Dat vind ik een belangrijke kleine wijziging. Strooit met ballen en hoeft niet meer eerst te draaien naar zijn goede voet op rechts.

Veel afwezigen maar alsnog een monsterscore neergezet. Denk dat het uit kon lopen als we Smith Rowe en Jesus hadden.
Nwaneri maakt weer minuten. Walters mocht erin van mij maar dat vertrouwde Arteta weer niet. Jammer. Leuke speelronde. Arsenal is op tijd in vorm voor de CL over anderhalf weekje.

11 februari 2024 om 17:50

Elke keer haal je ESR aan maar ik heb daar nog geen enkel bewijs voor gezien. Ik help het je ook hopen maar, zoals vaker gezegd, is er een reden dat hij beperkt wordt opgesteld. En dat bepaald de coach die hem elke dag ziet…

11 februari 2024 om 18:22

Omdat hij twee jaar terug 14 doelpunten maakte in de PL. Hij kan met links en rechts schieten.
Hij kreeg onlangs nog een basisplaats maar raakte weer geblesseerd. Heeft het niveau wel maar misschien langzaam afscheid nemen en Nwaneri een kans geven plus een aankoop.

11 februari 2024 om 20:05

Dat waren slechts 10 goals en sindsdien heeft hij amper meer goed gespeeld. Ik hoop ook dat het er nog uitkomt maar ik vrees van niet. Toen hij doorbrak was het elftal veel minder en hij heeft niet de ontwikkeling doorgemaakt die Martinelli, Saka en Odegaard hebben doorgemaakt. Ik zou hem er bij houden maar niet op hem bouwen

11 februari 2024 om 21:54

Idd, ik ben ook onder de indruk van Nwaneri.

Wat een prestatie bij vlagen geweldig voetbal gespeeld !! We are back in the title race COYG

Als die gemiste kansen in de thuiswedstrijd heeft arsenal vandaag even rechtgetrokken

Denk dat we ondertussen wel kunnen concluderen dat 120 miljoen voor Rice eigenlijk te weinig was
Echt wat een speler is dat zeg. Momenteel de beste 6 op de Europese velden. Ook heerlijk dat uiteraard hij 2 assists en een geweldig doelpunt mee pikt want wat een rare lui zaten daar op de tribune zeg. En dan ook nog weg gaan voordat de 1e helft voorbij is. Lekkere ' fan' ben je dan.

12 februari 2024 om 00:17

Haha dat is Rodri natuurlijk gewoon hè

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren