Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal blameert zich bij seizoenstart met nederlaag tegen promovendus

Laatste update:

Arsenal is op dramatische wijze aan het nieuwe seizoen begonnen. The Gunners gingen op bezoek bij het gepromoveerde Brentford met 2-0 onderuit, door doelpunten van Sergi Canós en Christian Nørgaard die verdeeld werden over de eerste en tweede helft. Voor Arsenal wachten nu twee loodzware competitiewedstrijden, want over een week komt Chelsea op bezoek in het Emirates Stadium en zes dagen later wacht de uitwedstrijd tegen Manchester City. Brentford viert zijn terugkeer op het hoogste niveau daarentegen met minimaal een dag op de koppositie.

Arsenal begon in de derby tegen promovendus Brentford met aankopen Ben White en Albert Sambi Lokonga in de basiself. Manager Mikel Arteta posteerde Folarin Balogun noodgedwongen in de punt van de aanval, door de afwezigheid van Alexandre Lacazette en Pierre-Emerick Aubameyang. Bij Brentford zat de van een huurperiode bij Galatasaray teruggekeerde Halil Dervisoglu op de reservebank en hij zag dat zijn ploeg al vroeg in het duel op voorsprong kwam.

Nadat Bryan Mbeumo de paal raakte, kwam Brentford na 22 minuten spelen op voorsprong. Arsenal kreeg de bal niet weg, waardoor Canós in balbezit kwam binnen het strafschopgebied, de ruimte kreeg om het schot te vinden en in de korte hoek raak schoot. Het was het eerste doelpunt van Brentford op het hoogste niveau in 27.110 dagen: de tot dan laatste werd in mei 1947 aangetekend door Len Townsend tegen Sunderland. Na een halfuur spelen meende Arsenal recht te hebben op een strafschop, na een vermeende overtreding op Balogun. Scheidsrechter Michael Oliver wuifde het echter weg.

De eerste grote kans van de tweede helft was voor Emile Smith-Rowe, die in kansrijke positie recht op doelman David Raya schoot. Na een uur spelen besloot Arteta Bukayo Saka binnen de lijnen te brengen. De jonge middenvelder miste een strafschop in de EK-finale en werd daarna racistisch bejegend op social media, maar kende een hartverwarmende entree in het Brentford Community Stadium. Saka betrad onder luid applaus van het Brenford-publiek het veld. Kort daarna was Kieran Tierney dicht bij de gelijkmaker, maar zijn getoucheerde schot ging net langs de verkeerde kant van de paal.

Aan de andere kant voorkwam Bernd Leno de 2-0, door reddend op te treden na een schot van Mbeumo. Waar Arsenal sterker leek te worden en een mogelijkheid kreeg via Granit Xhaka, verdubbelde Brentford een kwartier voor het einde de marge. Een verre inworp van invaller Mads Bech Sørensen werd door Ivan Toney licht verlengd bij de eerste paal en in de doelmond tegen de touwen gewerkt door Nørgaard. De maker van het tweede doelpunt liet nog een kans onbenut om het nóg erger te maken voor Arsenal. Dat het 2-0 bleef, was voornamelijk te danken aan Brentford-doelman Raya. Hij keerde kort voor het einde op fraaie wijze en inzet van Nicolas Pépé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2021 om 02:31

Man man wat een selectie hadden ze ook weer staan. Ik ging uit sentiment even de teamfoto van the invincibles googlen en moest bijna janken. Ook als de geblesseerde (zogenaamde)sterkhouders terugkeren vind ik het team 1 van de minste Arsenal selecties van de afgelopen jaren…en die waren ook niet al te best.

Banter Club dat Arsenal joh, zo armmoedig! Dit wordt een zwaar seizoen 🤣

13 augustus 2021 om 23:05

Ervaar je nog steeds leedvermaak of begin je nu meer medelijden te krijgen?

13 augustus 2021 om 23:11

Nou.. bij AFTV waren ze door de jaren heen echt 'delusional'. Heb al jaren medelijden met ze. Vind Arsenal oprecht een mooie club. Maar het is gewoon triest om te zien hoe zij er eens voor stonden & wat we nu te zien krijgen. Het is jammer

13 augustus 2021 om 23:25

Ja maar met de figuren die daar voorbij komen heb je bij voorbaat al medelijden, en dat heeft dan weinig met voetbal te maken.

13 augustus 2021 om 23:36

Hahahahahah! Maar echt zo.. nee heb een beetjr van beiden, leedvermaak & medelijden. Gun Arsenal het van harte om prijzen te winnen.

Dat Arsenal moet dit jaar uit gaan kijken dat ze niet in de onderste regionen eindigen van de Premier League, daar staat echt een matig elftal hoor.

13 augustus 2021 om 22:57

Ze misten in de basiself natuurlijk wel wat vaste namen.

13 augustus 2021 om 23:01

Klopt zeker hoor, maar zelfs met die spelers erbij kan ik zo al 8-10 clubs opnoemen die denk ik echt een sterkere selectie hebben en beter in elkaar zitten. Als het dan een beetje tegen zit eindig je zo 12e of lager..

13 augustus 2021 om 23:02

En besef trouwens ook even dat deze club mee zou doen aan de Super League.. Die hebben daar toch niets te zoeken haha

13 augustus 2021 om 23:03

Aanvallend ja, maar verdedigend niet toch? Buiten Chambers, juist daar ging het fout.

13 augustus 2021 om 23:09

@maurootje, Inderdaad. En wat viel Ben White vies tegen, haast ieder luchtduel verloren en zelfs een paar keer helemaal weggekapt. 50 miljoen pond...

13 augustus 2021 om 23:14

Tsja hij is ook 1m 83cm. Sowieso kan hij niet veel luchtduel winnen. Word echt lachen tegen Lukaku volgende week zondag

13 augustus 2021 om 23:17

We kunnen hem nog niet afschrijven, maar ik als grote voetbal volger had echt nog nooit gehoord van deze gogme, ook niet dat andere interesse toonde, maar misschien ligt dat aan mij. En dat zo’n gogme dan 65 mil kost, vind ik wel heftig. Voelt beetje als paniek aankoop ofzo. Maar goed pas eerste wedstrijd, maar aan de andere kant, dit was tegen de promovendus, geen Everton ofzo, je kan moeilijk zeggen dat het makkelijker wordt vanaf hier… heb het te doen met de Arsenal fans. Het voordeeltje is wel dat deze blamage optijd komt, nu kan Arsenal nog reageren op de transfermarkt..

14 augustus 2021 om 00:29

@maurootje Liverpool werd vorig jaar ook in verband gebracht met Ben White, maar hebben uiteindelijk afgezien van die transfer. Dat was dan een paniekaankoop geweest. Gelukkig is dat niet doorgezet, al is het wellicht te makkelijk om White op deze wedstrijd af te rekenen.

Off: wat bedoel je eigenlijk met 'zo'n gogme'? Ik ken dat woord alleen met de betekenis 'slimheid, sluw, streetwise'.

14 augustus 2021 om 08:06

Volgens mij weet jij niet wat gogme betekent, Mauro. Anywho. Resultaat zat er dik aan te komen. Arsenal is al jaren tandloos. En dan tegen een team dat hun eerste pot op het hoogste niveau speelt na 74 jaar tijd. Thuis. Met fans. Gemotiveerd tot op het bot, natuurlijk.

13 augustus 2021 om 23:02

Met arteta als coach zou het me niet verbazen. Misschien wel slechtste coach van de PL aan het roer. Kan niet voor zo’n club. Maar past dan wel weer bij het bestuur, gelukkig maar.

New season, same old Arsenal. Het is 90 minutenlang uitstellen wie er eens een actie gaat ondernemen. Niemand durft het. Heb medelijden met Xhaka dat ie niet weg is gegaan, maar die zal ook nog wel minimaal 3/4 wedstrijden voor een verliespartij zorgen met een individuele fout. Weet niet of ik nog een seizoen als de vorige aankan. Het is om van te huilen gewoon.

Arsenal is definitief een grijs middenmotortje geworden. Die Pepe is in mijn ogen de grootste miskoop ooit in de Premier League. 70 miljoen euro voor een jongen zonder basistechniek. Echt een schandalig bedrag voor zo een speler. En die Lokonga? Dacht hij dat hij nog in de Belgische klasse speelde? Kan het tempo totaal niet aan. De enige speler die mij kan bekoren in dit Arsenal is Smith-Rowe. Die jongen draait soms nog verrassend weg, geeft slinkse passjes en denkt stappen vooruit. Dat kan je van zijn teamgenoten toch absoluut niet zeggen. Van Viera naar Lokonga, van Bergkamp naar Balogun. Wat een drama.

13 augustus 2021 om 22:58

Geef Lokonga wat tijd man.

13 augustus 2021 om 22:58

Iedereen is de grootste miskoop ooit onder deze idiote trainer. Het komt denk ik toch ook echt door zijn achterlijke tacktiek en systeem.

13 augustus 2021 om 22:59

Pepe was volgens mij zelfs 80m.

13 augustus 2021 om 22:59

ESR is idd de enigste die een aardige goede niveau aantikte. De rest speelde zowaar op een onvoldoende. Maar dit is al jaren zo, we moeten nu ook niet gaan doen alsof deze uitslag & hoe Arsenal (er al jaren) voor staat, nieuw is.. tis gewoon heel normaal

13 augustus 2021 om 23:00

Pepe die de hele premier League kapot gaat spelen was 80 miljoen en niet 70.

13 augustus 2021 om 23:00

Precies alleen ESR en saka zijn goed genoeg. Rest kan er niet veel van. Wordt ook moe van al die mensen die Martinelli blijven hypen. Die jongen bakt er ook nooit wat van.

13 augustus 2021 om 23:01

Pepe kan ik nog inkomen, maar Lokonga speelt zijn eerste wedstrijd in de PL nadat ie 2 weken bij Arsenal is en Balogun is net gepromoveerd uit de jeugd. Geef ze ff de tijd man. Je kunt beter over de ervaren garde klagen.

13 augustus 2021 om 23:02

psvrein zijn er dan nog mensen die arsenal als topclub zien? Kan mij dat echt niet voorstellen. Wel tijd dat bestuur weggaat en ruimte maakt voor anderen met nieuwe visie. Want dit slaat nergens meer op.

13 augustus 2021 om 23:04

Ik vraag mij serieus af of Arsenal die speler wel heeft bekeken of dat ze puur zijn afgegaan op zijn statistieken en af en toe een keer wat beelden van een goal van hem hebben gezien in plaats van twintig volledige wedstrijden te bekijken. Hij stak één seizoen boven zichzelf uit, maar als je destijds de Afrika Cup had gezien waar die tijdens het toernooi op de bank kwam te zitten voor Max Gradel, toen moesten al alarmbellen gaan rinkelen. Kan mij nog herinneren hoe ik werd weggezet als negatieveling toen ik bij zijn komst riep dat het totaal geen toevoeging zal zijn door supporters die hem zelf nooit hadden zien spelen.

13 augustus 2021 om 23:08

Collectief falen, maar je spelers al afschrijven na 1 pot is hopelijk niet je standaard. Lokonga deed het voor de eerste wedstrijd zeker niet slecht. Kijk maar naar je verdediging en doelman. Die gaan nog geen duel in.

Het is geen blameren meer. Het is helaas de nieuwe standaard, hoe treurig ook🤷‍♂️

13 augustus 2021 om 22:58

Sommige dingen wennen nooit.

Wordt een lang seizoen. Gelukkig neemt Amazon het allemaal op voor All or Nothing dvd, dan kunnen we het nog een keer terugkijken.

13 augustus 2021 om 22:59

Met Arteta in de rol van Jan Wouters.

13 augustus 2021 om 23:04

Ik kijk er al naar uit ja, hopelijk met wat bonus scènes.

13 augustus 2021 om 23:56

Dat klinkt nog ongeloofwaardiger dan het laatste seizoen van game of thrones

14 augustus 2021 om 08:10

Zitten niet eens in de Conference League. Zelfs het poedelprijsje van Europa zit er niet in.

Tenenkrommend slecht. 2e doelpunt had natuurlijk nooit mogen gelden. Het zegt wel alles over het gezag van Leno in de 16. Wordt als een kleuter weggezet. En Arteta moet echt weg. Dit kan niet meer.

Erg zwak Arsenal gezien. Is met al die blessures op papier toch ook een ongelofelijk zwak team. Hoop voor ze dat de geblesseerden snel terug komen anders wordt het weer een ontzettend zwaar seizoen voor de Gunners.

13 augustus 2021 om 23:02

Al die blessures? Valt best mee hoor. Dit is het Arsenal van tegenwoordig.

13 augustus 2021 om 23:06

Ook wanneer die spelers terug keren wordt het een zwaar seizoen voor ons. Heb je White zien draaien en keren? Daar betaal je dan 55 miljoen euro voor, heel erg triest.

13 augustus 2021 om 23:09

Ja klopt Ben White heb ik ook weinig verwachtingen van dus kan uiteindelijk alleen maar meevallen. Misschien heeft Arsenal dit juist wel nodig waardoor het bestuur (eindelijk) is ziet dat er deze transferperiode nog flink moet worden ingekocht. Maar ook daar heb ik geen verwachtingen in aangezien dit al jaren speelt.

Wat een geweldige pot van Brentford! Trots op de ploeg, wat een debuut in de Premier League. Over de wedstrijd zelf: Arsenal erg matig in de eerste helft, tweede helft waren ze veel beter maar wat een moment van The Bees om de 2-0 te maken! Verreweg de kleinste begroting maar nu al koploper, wat een avond!

Arsenal🥰

Brentford liet bij vlagen leuk voetbal zien. Aubemeyang en Lacazette gaan geen verschil maken dit Arsenal wordt weer 3 keer niks.

14 augustus 2021 om 12:28

Aubameyang hoort bij de bestbetaalde spelers in de PL en is nu 32. Arsenal heeft dezelfde fout met hem gemaakt als met Özil, dat wordt niets meer.



Wat moet je erover zeggen, het elftal is niet heel best, ik bedoel als je Chambers, Mari en White achterin ziet staan, dan heb je sowieso al een van de zwakste verdedigingen van de competitie, tel daarbij op een middelmatige keeper die weer twee keer niet goed ingreep, maar het belangrijkste, een hele slechte trainer. Dit Arsenal moet alle zeilen bijzetten om de EL te halen, maar dat is ook het maximale. Het gekke is nog, Arsenal heeft meer geld dan clubs als Bayern en Liverpool uitgeven in de afgelopen jaren, het aankoopbeleid is ook erg triest.

13 augustus 2021 om 23:14

Het is echt verschrikkelijk. Xhaka en Bellerin gaan allebei ook nieuwe contracten ondertekenen (HAHA). Daarnaast willen ze Odegaard halen die vorig seizoen nauwelijks (mwah misschien een klein beetje) heeft geimponeerd. Drama beleid, drama trainer en drama spelers.

14 augustus 2021 om 00:19

De enige manier om echt verandering te willen zien is in de toplaag nieuwe mensen neer te zetten, dus niet enkel een nieuwe eigenaar of directeur, maar echt dertig man eruit, dertig nieuwe, frisse mensen erin. Zolang dat niet gebeurt zal dit Arsenal telkens een lachertje blijven met trieste transfers, contractverlengingen, trainers en geen Europees voetbal.

14 augustus 2021 om 08:12

Die hebben echt een Fluwelen Revolutie nodig à la Ajax met Cruijff toen. Dat Wenger zich met wat andere Arsenalmannen samen pakt of zo. Maar goed. Stuk moeilijker natuurlijk als je zo'n Kroenke bij de club hebt zitten.

Echt totaal niet verwacht met een nagenoeg ongewijzigd elftal op vorig jaar. Nog steeds zit je met Xhaka, nog steeds met Mari en Chambers en nog steeds heb je geen nieuwe spits die wat bewezen heeft. Chapeau!

13 augustus 2021 om 23:03

Sterkte te gewenst voor de rest van het seizoen! Enigste lichtpuntje, jullie zullen iig geen blamage lopen omtrent Europees voetbal.

13 augustus 2021 om 23:04

Dankjewel. We zitten echt aan de grond nu, en zo voelt het ook trouwens.

13 augustus 2021 om 23:09

Hoe deed die White het? Heb je wat gezien waarvan je dacht? Die is zijn 65 Mil wel waard? Natuurlijk is 1 wedstrijd niet eerlijk maar tegen promovendus moet je je kunnen onderscheiden, anders ga je opgegeten worden door Lukaku,Cavani, Salah en co

13 augustus 2021 om 23:19

Zwak in de lucht, verdedigend op zich een prima debuut. Opbouwend zit er veel potentie in maar hij kan het niet alleen. Gabriel moet daar echt naast staan die hem kan complementeren. Verder is Xhaka gewoon niet goed genoeg voor de Premier League, die man vertraagt het spel onnodig waardoor je ook steeds onnodig de druk op de verdedigng legt omdat je de gelegenheid geeft om te pressen. Je kan hem ook niet vrij aanspelen onder druk. Aouar moet er ook echt bijkomen.

13 augustus 2021 om 23:24

Maar eerst zag ik nog Arsenal juichen dat hij moest blijven die Xhaka en dat hij zo’n goede voetballer was😅

13 augustus 2021 om 23:27

Ik zou hem zeker houden voor de bank als Roma geen normale transfersom op kan hoesten. Ik bedoel; je hebt ook Elneny nog en dat is nog even een tandje erger.

13 augustus 2021 om 23:37

Ik blijf het vreemd vinden dat er nog Arsenal fans zijn die Xhaka zien blijven. Al gaat hij naar real Madrid en speelt hij de pannen van de dak dan nog wil ik hem niet terug

Wat was dit waardeloos weer van Arsenal, voetballend erg zwak zeker de eerste helft waarbij veel ballen wild naar voren worden geschoten waar de 1-0 ook uit komt (knap afgemaakt). Alles klopte gewoon niet, Chambers is geen back, Lokonga en Xhaka samen hebben te weinig dreiging naar voren, Mari kan gewoon echt niet, verdedigend en voetballend erg slecht en blijft een raadsel dat die gehaald is op basis van niks, Leno meevoetballend erg matig. De tweede goal had natuurlijk niet mogen tellen door het vasthouden van Leno maar dit was ook zeer zwak van Leno zelf. Enige lichtpuntjes waren Smith-Rowe en tierney de rest viel door de mand.

Wanabe Super League clubje verliest....heerlijk.

Ik hoop dat ze degraderen

Nieuw seizoen, same Arsenal. Kan er wel van genieten persoonlijk.

Ik ben benieuwd naar Artetas zaakwaarnemer Samcro. Arteta out maar dat moest eigenlijk allang gebeuren. Straks begin je het seizoen met 0 uit 3.

13 augustus 2021 om 23:08

Haha idd en ook Leno weet hij goed te verdedigen

13 augustus 2021 om 23:16

Naja Leno was ook goed, 2 seizoenen geleden. Vorig seizoen veel fouten gemaakt. Ook dit seizoen niet sterk begonnen.

14 augustus 2021 om 01:20

Ook al wordt Arteta ontslagen, dan zal die alsnog niet toegeven dat die er naast zat en hem blijven verdedigen. Ga daar maae van uit.

Hoe kan je Arsenal fan zijn en niet zwaar depressief aan de pillen zitten??

Als je club zó is afgegleden, man man man die keeper ook Leno... triest hoor en Ben White kost 50 miljoen pond voor wat...? te falen

13 augustus 2021 om 23:05

Geloof me 80 procent slikt pillen of drinkt xich kapot door deze debiele management

13 augustus 2021 om 23:18

Het is dat ik ook voor Ajax ben, anders werd ik echt gek. Het is gewoon een puinhoop.

Werkelijk waar fantastische pot gezien.. van Brentford dan. Wat zijn we weer matig. Echt niks aan toe te voegen. Arsenal is niet gekomen om te voetballen. #artetaout zal zo wel weer trending gaan. En terecht.

Betaal wat je kan missen voor Ramsdale. Leno is uitgespeeld. Wat een knullige keeper is dat. Kan zijn verdediging niet organiseren en is zo slecht met de bal aan zijn voeten. Grotendeels aan hem te danken want Brentford was niet eens goed.

En oh ja een nieuwe trainer. Arteta maakt weer domme tactische keuzes. Dat achteruit voetballen en geen plan voor de aanval. Het was ieder keer Tierney die voorzetten gaf. Waar zijn de driehoekjes, steekballen door het midden en loopacties in de zestien? Niks van gezien.

13 augustus 2021 om 23:03

Bij dat gezicht van Ramsdale denk ik altijd dat hij ieder moment in huilen uit kan barsten. Ik weet neit of we dat wel moeten willen. Koop gewoon Onana en klaar met dat gedram, die is tenminste niet bang voor de bal.

13 augustus 2021 om 23:10

Precies topkeeper. Die paar maandjes komen we wel door

13 augustus 2021 om 23:16

Onana heb ik opgegeven. Die wilt zijn geld cashen door zijn contract uit te dienen.

Voor nu moeten we het doen met Ramsdale. Alles is beter dan Leno.

13 augustus 2021 om 23:19

Maar 30m pond?? Kom op zeg.

13 augustus 2021 om 23:08

Onbegrijpelijk dat Arsenal die Martinez heeft laten gaan. Haalde dat seizoen een niveau waar Leno enkel van kan dromen. Typisch Arsenal om dan weer voor de verkeerde doelman te gaan.

13 augustus 2021 om 23:15

Ja ergens wel, zeker nu. Op dat moment begreep ik de keuze prima, maar je mag van de mensen verwachten die deze beslissingen moeten nemen dat ze een stuk verder kunnen kijken in de toekomst. Leno blijft een zenuwpees, Martinez kan zichzelf echt groot maken in de wedstrijd; bij iedere redding pept hij zichzelf op.

13 augustus 2021 om 23:20

Die Leno had gewoon zijn plek moeten terugwinnen ipv hem gelijk weer eerste doelman maken. Martinez had het verdiend om het seizoen in te gaan als eerste doelman.

13 augustus 2021 om 23:08

Ja laten we meer dan 30 miljoen uitgeven voor de volgende middelmatigheid. Dat zou er ook nog wel bij kunnen. Dan heb je gewoon meer dan 80 miljoen uitgegeven voor Ramsdale en White, laat dat maar even bezinken.

13 augustus 2021 om 23:15

Ik heb eerlijk gezegd Ramsdale nooit zien keepen of nooit op hem gelet.

Bedoel er meer mee dat alles beter is dan Leno. Zijn zure gezicht kan ik niet meer uitstaan wanneer hij een ploeggenoot in de problemen brengt met zijn ballen. Alsof het niet zijn schuld is.

13 augustus 2021 om 23:29

Dat klinkt best heftig inderdaad

13 augustus 2021 om 23:33

Ramsdale is werkelijk kleuter in het goal geloof me die jonge kan echt niet keepen ik zou onana of sam johnstones halen

13 augustus 2021 om 23:40

Beetje simpel wel somagunner. Leno doet het niet goed hoor, maar die ploeggenoten mogen ook wel wat blaam krijgen... En Arteta daarin. Dat achteruit voetballen wil hij per sé. Dan mag zo'n nutteloze Mari daar ook terecht kritiek op krijgen.

De spelers kunnen schijnbaar zelf niet nadenken lijkt het, want ze hebben niet het idee om in een gevaarlijke situatie een bal weg te werken. Dat geldt voor Leno, maar ook voor types als Mari, Xhaka, Holding, Chambers etc.

13 augustus 2021 om 23:24

Ramsdale is een goede keeper, maar zou er nu toch ook geen wonderen van verwachten. Vorig jaar was dat gewoon een degelijke keeper, maar niet meer dan dat. Voetballend is hij ook niet zo geweldig.

Tijd is om Arteta. Onze spelers zijn echt niet minder dan die van Brentford, dit is tactisch tekortkomen.

13 augustus 2021 om 23:05

Als Arteta een beetje om Arsenal geeft gooit hij zelf de handdoek. Volledig ongeschikt die man. Al jaren.

13 augustus 2021 om 23:09

sinds de fans wanger weg wouden heb ik altijd gezegd de vervanger zal het niet beter gaan doen en dat zie je maar Arteta is onervaren en kan het niet aan als je zit wat hij aan de zijlijn heletijd doet pfff

En Odegaard wilt naar dit troep, omdat die geen gegarandeerd basisplaats krijgt bij Real. Loser mentaliteit. Succes daaro dan maar en bedankt voor de 50 miljoen als we de media moeten geloven dat Arsenal dat bedrag wilt betalen. Verder tsja. Dit Arsenal gaan gewoon door waar ze vorig seizoen mee bezig waren. Wordt weer vechten om plek 10-12.

13 augustus 2021 om 23:07

Plek 10-12 geloof me dan vieren we fans nog feest die seizoen word gewoon de onderste regionen met deze manager

13 augustus 2021 om 23:21

Is Brahim Diaz nu ook een loser ? die is ook naar Milan, en puur voor de speeltijd

14 augustus 2021 om 12:34

Milan is van een ander kaliber dan Arsenal op dit moment.

Jezus verschrikkelijk beschamend. Stelletje pubers vs mannen. Hulde aan Brentford. Wij krijgen een heel zwaar seizoen zonder aankopen...

Ik mag die White natuurlijk niet op 1 wedstrijd beoordelen, maar oei dat valt niet mee.

13 augustus 2021 om 23:08

Pablo Mari als partner valt ook niet mee

13 augustus 2021 om 23:10

Dan beoordelen we hem toch op zijn volledige carrière tot nu toe. En dan kom je tot dezelfde conclusie, iedereen kon wel zien aankomen dat White en Lokonga geen grote versterkingen zijn, zoals ik weken geleden hier al voorspelde... En vooral veel te duur. Hadden ze beiden de helft gekost, oke, dan kan je de gok wagen. Dit is lachwekkend, in tijden waarin andere clubs wel goede zaken voor relatief beperkte bedragen (upamecano, konate, sancho). Bedenk je eens dat sancho nauwelijks meer kostte dan Pepe. Bravo scouting bravo bestuur bravo trainer. Op een nieuw topseizoen met een spannende strijd om de onderste plekken van de linkerkolom.

13 augustus 2021 om 23:17

Hoezo op zijn volledige carrière? White was vorig seizoen heel sterk bij Brighton en was het seizoen daarvoor een paar klasses te goed voor de Championship bij Leeds. Dat is gewoon een goede aankoop, al moet die het nu wel laten zien natuurlijk. Lokonga zou ik ook niet als de redder van Arsenal zien, maar die was vandaag dan nog 1 van de weinigen die het ok deed.

13 augustus 2021 om 23:46

Het was een goede speler bij Brighton, maar geen nieuwe van dijk of nieuwe upamecano of zo waarop je hoopt op terug de weg naar de top in te zetten. Lokonga is niet beter dan Guendouzi, enkel wat meer flair maar daar ben je niks mee, het is gelukkig niet zo'n heethoofd, dat heeft hij wel mee. Al bij al zijn dat gewoon zeer veel miljoenen waar je meer mee kan doen, maar Arsenal kan nu eenmaal niet inkopen noch verkopen. Al een geluk dat saka en Smith Rowe doorgebroken zijn of het was helemaal armoe troef.

14 augustus 2021 om 00:43

Denk je nou echt dat Upamecano die de laatste jaren CL voetbal speelt bij Leipzig naar Arsenal wilt gaan zonder Europees voetbal? Wel realistisch blijven he, en van Dijk werd gehaald van Southampton en was toen geen eens basisspeler bij Oranje, was gewoon een goede verdediger in de PL met veel potentie, dat is Ben White ook.

14 augustus 2021 om 10:16

"Het was een goede speler bij Brighton, maar geen nieuwe van dijk of nieuwe upamecano"

Upamecano is niet eens goed, dus dat vind ik niet erg. Verder is het jammer dat White na 1 wedstrijd Arsenal zo neer wordt gezet na twee seizoenen waar hij op zeer hoog niveau verdedigde voor Leeds en Brighton. In Engeland verwachten ze dat White heel, heel ver komt.

14 augustus 2021 om 12:18

Schams en Roscoe hebben het al aangehaald, maar Upamecano zou absoluut geen garantie voor succes. Vorig seizoen maakte die niet altijd de beste indruk en dan heb ik het niet alleen over die ene match tegen Liverpool. Dan vond ik White een veel betere indruk maken het afgelopen jaar, al was dat bij een team met andere ambities. Guendouzi is iemand die veel zaken goed doet in een match, maar ook veel slecht. Lokonga is dan toch meer een voetballer die een constant niveau kan halen, alleen is het afwachten of dat hoog genoeg is voor Arsenal.

dramatish serieus, Leno die heeft geen concurentie kijk wat voor concurentie op bank zit een 19 jarige estlander. zorg voor een niuewe kepper en zet leno maar op de bank word die misschien wakker met al dat gemak van hem, geldt ook voor chambers en belerin pfff OMG dat die 2 nog zijn en basis hebben, had Dumfries gehaald koste niks en durf nou is gooie spits te halen, kijk wat chelsea en city uitgeven voor een spits dat moet arsenal toch ook kunnen, gaan ze zekker op deadline paniek spits halen en zijn ze laat mee

Blameert? Dit is gewoon het seizoen in stijl openen voor Arsenal zijnde

Welke coach zou in dit arsenal willen stappen die er nog iets van kan maken dit elftal is gewoon stront los van saka en smith rowe

13 augustus 2021 om 23:12

Gio

13 augustus 2021 om 23:15

Misschien Conte, maar verder zullen er weinig trainers zijn die dit zooitje ongeregeld kunnen laten voetballen

14 augustus 2021 om 00:10

Denk dat Conte wat hoger mikt dan Arsenal…

14 augustus 2021 om 07:50

Conte raakt daar zijn haarimplantaat nog kwijt door de stress.

Brentford was de favoriete club van mijn (eerder dit jaar) overleden opa. Ik support hen dit seizoen dan ook wat meer dan normaal dus ik geniet optimaal ervan dat ze na 74 jaar weer op het hoogste niveau spelen en dan ook nog eens voor een dag de PL aanvoeren ^__^

Voor zover het nog niet al jaren bevestigd was: Arsenal is topclub af. Die hebben echt niks te zoeken in de top 3 en in dit tempo moeten ze nog op gaan passen dat ze niet constructief in het rechter rijtje komen te spelen. Wat een armoede

13 augustus 2021 om 23:43

Ja triest inderdaad. Samen met United toch wel de 2 grootste Engelse clubs uit mijn jeugd. Vierra, Bergkamp, Henry.. nu dit. Ik zie ze ook niet snel de aansluiting vinden. De top 4 in de PL is al bekend met United, City, Chelsea en Liverpool.

Nou, dat beloofd weer veel goeds voor komend seizoen…. Deze club glijdt steeds verder af.

Heb de wedstrijd moeten missen, zo te zien maar beter ook. Zet je geld er maar op dat Arteta de eerste trainer wordt die eruit vliegt dit seizoen.

13 augustus 2021 om 23:33

Nee die schijnt tijd nodig te hebben.

Wow, Arsenal is echt een lachertje geworden. Als je kijkt naar die verdediging, dat is waarschijnlijk een van de meeste matige in de PL. Wordt wéér niks daar dit seizoen.

Arsenal back at it again. Als Arsenal-fan expres niet gekeken, want ik had dit al wel weer verwacht. Het gaat gewoon weer een seizoen van teleurstellingen worden. Waarschijnlijk wordt Arsenal 10e of iets, gewoon een nietszeggend seizoen met nauwelijks hoogtepunten.

Wat een slecht elftal, dit word weer een zwaar seizoen

Arsenal wint volgende week van Chelsea, let op mijn woorden! Dat is namelijk typisch Arsenal, het niet kunnen waarmaken tegen Brentford en dan random winnen van Chelsea. Je kan er op zo'n moment ook niet blij mee zijn ook... Zucht, arsenal.

Good old Arsenal, we are proud to say that name and when we say that name, we will win the game? Een uitspraak waar je nog wel eens aan terug denkt en dan realiseren dat Arteta er nu een bende van maakt en er niet wordt ingegrepen. Ik heb niet veel met Arsenal maar wel medelijden met de mensen dat het wel heeft.

Een ploeg die het al jaren moeilijk heeft moet zo een eerste wedstrijd tegen een promovendus winnen.
Maar als je spelers al Lokonga gaat halen, tjah, die heeft bij Anderlecht vorig jaar af en toe getoond dat hij niet slecht was voor de Belgische competitie, maar die was absoluut niet altijd een uitblinker.
Dan direct de stap maken naar Arsenal, is voor hem té. En wat Arsenal dan bezielt snap ik nog minder.. Om maar een vergelijking te maken met Tielemans, Praet en Dendoncker, die waren alle drie bij Anderlecht top en dragers van de ploeg. Na hun transfer hadden die het zelfs niet makkelijk het eerste jaar..

14 augustus 2021 om 12:10

De drie die je opnoemt hadden het wel iets makkelijker dan Lokonga bij Anderlecht omdat zij gewoon een veel beter team rond zich heen hadden. Dendoncker heeft heel goede matchen gespeeld voor Anderlecht, maar vond ik over de gehele lijn niet beter dan wat Lokonga daar heeft laten zien, alleen zat hij in een beter team. Ik denk dat hij het niveau van Praet en Dendoncker echt wel kan halen in de PL, al is dat in principe nog niet goed genoeg voor een ploeg als Arsenal.

14 augustus 2021 om 21:56

Lokonga zat waarschijnlijk niet eens op de bank de periode waar de 3 spelers die ik aanhaalde toen in de ploeg kwamen. Die 3 hadden elk wel wat meer bewezen dan Lokonga. Anderlecht zit met financiële problemen en door zelf constant te zeggen dat hun jeugd zo fantastisch is en er jaarlijks verschillende talenten uit zullen komen proberen ze een hype te creëren.
Nog een voorbeeld: Jonathan David, die maakte het verschil. En was meerdere keren, om het zacht uit te drukken, beslissend. Daar zagen de meeste toch dat hij veel te goed wss voor de Belgische competitie en voor veel geld verkocht ging worden.

Het is ieder jaar het zelfde verhaal en dit jaar eigenlijk nog erger want je speelt geen Europees voetbal na zoveel jaren. Dan zou je denken alle spelers zijn vanaf de start scherp en sterk maar nee hoor en we zeggen wel dat de selectie dramatisch is maar als we even vergelijken met bijvoorbeeld een Lille dat vorig jaar kampioen werd boven een PSG die toch op iedere positie een betere speler heeft lopen en de selectie van Lille vergelijkt met Arsenal ze zowat gelijk zijn ik bedoel een Burak Yilmaz vind ik nu niet direct beter dan een Lacazette of Aubameyang en een Botman vind ik ook niet direct beter dan een Gabriel.
Het gaat om het collectief er hangt een bedorven sfeer en niemand wil moeite doen en vechten voor elkaar.
Als hier nu in deze selectie types als Vieira of Roy Keane of Lee Dixon bij hadden gezeten dan hadden er echt een paar met een tulband om het hoofd gespeeld want die hadden allemaal een schoen tegen hun hoofd gekregen.

En ieder jaar krijgen we een handje vol geld opzich best nog wel wat maar niet te vergelijken met geld wat andere clubs kunnnen uitgeven maar dan nog en ieder jaar halen we spelers die overbodig zijn terwijl de zwakke plekken maar steeds bloot gelegd blijven. Pablo Mari wat doet zo'n speler bij een club als Arsenal in de basis?
Speelde ooit op huurbasis bij NacBreda dan zal het toch niet heel veel geweest zijn toch?
En als hij dan 20 jaar is kan ik nog zeggen voor de toekomst maar hij is volgens mij ool al.27 en ,al niet echt gaan uitgroeien tot een topspeler.

Chambers, wel 5xof 6x verhuurd of geblesseerd geweest heeft op mij op een enkele wedstrijd na nooit overtuigd. Je moet 10 15 20 wedstrijden achter elkaar constant zijn dan kun je zeggen of hij goed is maar 1x in de zoveel tijd een leuke wedstrijd spelen doet mij niet veel.
Is daarbij niet voor niets zovaak verhuurd geworden als hij een wereld speler was stond hij vanaf zijn transfer in de basis.

Lokonga, word gehaald en helemaal gehyped als de oplossing maar die jongen is 19 jaar ofzo? Hoe kun je nu verwachten van een speler afkomstig uit de belgische competitie waar het niveau nou niet echt te vergelijken valt met de Premier League dat hij even de wedstrijd domineert? Ik zie ook niet echt wat hij gebaseerd op de wedstrijd gister toevoegt aan de selectie wat betreft zijn spel. Zag hem.wat breedte balletjes geven maar dat kan Torreira ook dn Elneny en verdedigend zwakke acties terwijl de 2 bovengenoemde spelers daar toch stuk beter voor zijn.

Bernd Leno, dat hij in het begin van vorig seizoen de voorkeur kreeg boven martinez begreep ik al niet Martinez had gewoon hem super goed vervangen en echt een paar keer gewoon ons team op de been gehouden.
En natuurlijk maakt iedere keeper wel eens een fout maar de 2de goal gister laat maar weer eens zien hoe lomp hij is die Bernd als hij zich nu gewoon had laten vallen had de scheids gefloten en was het doelpunt afgekeurd.
Nee Leno is gewoon niet het goede niveau maar dat terzijde er zit bij Ajax een keeper die dan wel nog niet mag spelen maar voor een paar miljoen op te halen is maar blijkbaar geven we liever 20 of 30 mil uit voor ramsdale van sheffield die ik vorig jaar niet echt heel geweldig vond.
Het beleid van deze ooit zo'n mooie club is helemaal verwatert en ik denk oprecht dat alleen een nieuwe investeerder (die Spotifybaas) schoon schip kan maken. Want met het bestuur en leiding wat er nu zit zal het van kwaad tot erger worden met grootste ramp dat we straks degraderen en dan zijn aandelen snel verkoopt en dan wegloopt zoals alle mensen zonder hart en ziel die een club runnen dat doen.

Wat en slecht zooitje daar zeg. En dan de supporters blij maken met Lautaro Martinez. Alsof die jongen tussen dit zooitje wilt gaan lopen. De supporters moet je geen valse hoop geven.

Pff, wat zonde toch weer. Het is maar de eerste wedstrijd, maar tegen Brentford heb je de ideale gelegenheid het seizoen goed te beginnen, zou je zeggen. Elk seizoen heb je weer de hoop dat het goed komt, dat het nu allemaal wel gaat lopen. Maar ik vrees dat de banter era voor Arsenal nog wel een tijdje gaat duren.

Je ziet al gewoon anderhalf jaar dat het systeem van Arteta niet gaat werken, vind dat hij wel genoeg tijd heeft gehad... #artetaout svp

Hilarisch. Die zijn echt volledig de weg kwijt terwijl ik laatst een statistiek zag waaruit bleek dat ze in de top van grote spendeerders afgelopen jaren PL staan. Puur wanbeleid en dramatische scouting. Sneu

Arsenal fan of Feyenoord fan, je maakt hetzelfde door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren