Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot voert één wijziging door in de voorhoede van Feyenoord

Laatste update:

Arne Slot voert één wijziging door in zijn opstelling voor het duel met Heracles Almelo. De oefenmeester van Feyenoord kiest op de linksbuitenpositie voor Luka Ivanusec, wat ten koste gaat van Antoni Milambo. Het duel in De Kuip begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 1.

Timon Wellenreuther verdedigt het doel van Feyenoord. Achterin heeft Slot evenmin verrassingen in huis. De backposities worden ingevuld door Lutsharel Geertruida (rechts) en Quilindschy Hartman (links), terwijl het hart van de verdediging bestaat uit Thomas Beelen en Dávid Hancko.

Op het middenveld kiest Slot ervoor om vast te houden aan Ramiz Zerrouki. De Algerijn staat met Mats Wieffer achter de meer aanvallend ingestelde Quinten Timber. Voorin wordt spits Santiago Gimenez geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Ivanusec (links).

Na het gelijkspel tegen PSV vorige week (2-2) lijkt Feyenoord zijn titelaspiraties definitief in de ijskast te moeten zetten, zeker ook omdat de Eindhovenaren vrijdag wonnen van Go Ahead Eagles (0-1) en het gat zo vergrootten naar dertien punten. Heracles-thuis is op papier een eenvoudige opgave, al wil Slot niet zo denken. "Heracles heeft een aantal nieuwe spelers, goeie spelers. Ik vond het ook al een behoorlijk elftal, het kwam voor mij als een verrassing dat John Lammers ontslagen werd, kijkend naar waar ze vandaan kwamen."

Feyenoord is de grote favoriet om aan het einde van het seizoen tweede te eindigen. De verwachting is dan ook dat de Rotterdammers het Champions League-ticket grijpen en dus kan er alvast voorzichtig naar volgend seizoen worden gekeken. Slot heeft dan ook vaak contact met directeur Dennis te Kloese. "Dan kijk je naar de toekomst, maar er zijn nog geen gesprekken van: 'Er is zoveel geld, en als die weggaat, dan blijft er zoveel over.' Dat nog niet, maar dat gesprek zit er wel aan te komen."

Waar Feyenoord zich kan verheugen op een zonnige nabije toekomst, is dat voor Heracles mogelijk anders. De Almeloërs staan momenteel slechts twee punten boven de gevreesde zestiende plaats. Vorig weekend keek Heracles tegen een 0-2 achterstand aan tegen Almere City. Na de rode kaart voor Thomas Robinet knokte Heracles zich terug tot 2-2, maar meer zat er niet in voor de ploeg van Erwin van de Looi.

De blik in Almelo is op de toekomst gericht en Van de Looi looft de tegenstander van zondagavond. “Feyenoord is als team net iets beter dan PSV in de dingen die ze uitvoeren. Wij moeten maximaal presteren en doen wat we afgesproken hebben. We moeten ons niveau halen en als we dat doen zijn we afhankelijk van het verloop van de wedstrijd en hoe de tegenstander in de wedstrijd zit. Maar kans op een resultaat maak je altijd. Daar moeten we vol voor gaan.”

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Opstelling Heracles Almelo:

Bekijk Feyenoord - Heracles Almelo live op ESPN via Ziggo!

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ivanusec lijkt weer een beetje in vorm te komen. Heel benieuwd naar hem.

Ik zeg 2-0 met een doelpuntje van Santi.

Met twee controleurs beginnen wat nog nooit heeft gewerkt terwijl je in een uitverkochte Kuip speelt tegen een promovendus. Dat wordt weer smullen.

10 maart 2024 om 19:32

Had hier toch graag Lingr of Milambo in de basis gezien of evt. Ivanusec op 10 en dan Paixao op de vleugel.

Arne lijkt ook niet van z'n fouten te leren. Hoe vaak moet nog aangetoond worden dat Wieffer en Zerrouki samen niet werkt. Vooral niet in wedstrijden waarin je de betere ploeg bent.

Misschien eens een speler opstellen die een corner kan nemen🙈lijkt me ook wel eens fijn de laatste tijd. Het kan toch niet zo zijn dat je na zoveel wedstrijden en trainingen dat er geen speler in je selectie zit die dit zou kunne? Als je 2 goede corners gezien heb gezien dit seizoen dan is het het veel.Verder is het erg matig voetbal wat je de laatste tijd ziet ondanks mijn Feijenoord hart, maar het houdt niet op.De opbouw van achteruit gaat ook erg snel😂😂😂elke wedstrijd weer dat gebrei achterin, waar is de echte Feijenoord strijd en het vastzetten gebleven de laatste tijd.Maar goed het zal wel weer niet waar zijn waar ik naar kijk?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren