Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot bevestigt concrete interesse van Feyenoord in gewild transferdoelwit

Laatste update:

Feyenoord jaagt op de handtekening van Luciano Rodríguez. Dat bevestigt trainer Arne Slot na afloop van het thuisduel met FC Twente (0-0) voor de camera's van ESPN. In de Uruguayaanse aanvaller ziet Slot een broodnodige versterking.

In het interview met Hans Kraay junior erkent Slot dat Feyenoord bezig is om de aanvaller van Liverpool Montevideo te strikken. "Hij is een rechtsbuiten die in de spits kan", legt Slot het profiel van het beoogde doelwit bloot.

"Maar hij is ook een speler met een geweldige traptechniek bij standaardsituaties en eentje die uit het niets een goal kan maken." Het zijn specifieke kwaliteiten die de oefenmeester graag aan zijn selectie toevoegt.

"Is dat wat ik zoek? Meerdere wapens om tot een goal te komen na een vlotlopende aanval, dat zou wel prettig zijn, ja", geeft de trainer toe. Tegen FC Twente wisten de Rotterdammers niet tot scoren te komen.

Spits Santiago Gimenez heeft in zijn laatste zes duels slechts één treffer weten te noteren. Slot zou, ook vanwege de wegens de Afrika Cup afwezige Ayase Ueda, derhalve graag over een extra, veelzijdige aanvaller willen beschikken.

"Ik heb twee maanden geleden aangegeven wat voor type spelers wij nodig hebben om de volgende stap te zetten als club", vertelt Slot. "Dan is het vervolgens aan Dennis (te Kloese, red.) en de scouting om daarvoor iemand te vinden die aan dat profiel voldoet."

"Ik denk dat iedereen die mij de afgelopen maanden heeft horen praten, weet waar ik naar op zoek ben. Dat is eigenlijk ook weer de analyse van vandaag", besluit de trainer, voor wie zijn ploeg nu twee duels met AZ wacht, in de beker en in de competitie.

Volgens fanmedium 1908.nl ondernam Feyenoord al een concrete poging om de aanvaller in te lijven. Een eerste Rotterdamse aanbieding, van iets meer dan vijf miljoen euro voor tachtig procent van de transferrechten, wordt naar alle waarschijnlijkheid echter van tafel geveegd. Ondertussen zou River Plate de situatie ook nauwlettend in de gaten houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We kunnen zeker aanvallende versterking gebruiken, maar is deze kerel dat dan wel? Ik hoopte ook dat Ivanusec het was, maar die is inmiddels in de pikorde op het niveau materiaalman beland zo lijkt het. Die Minteh ook weer vandaag, poe poe. Het was leuk die 2 mooie jaren, maar we lijken weer een beetje op het Feyenoord dat we normaal zijn.

28 januari 2024 om 18:17

Die Ivanusec zeg. Ik las dat het meteen een van de beste buitenspelers van de Eredivisie zou zijn. Die competitie van Kroatie zou ik maar even vermijden als ik Sutalo en Ivanusec zie.

28 januari 2024 om 18:24

Ja wat is er met die Ivanusec?? Werd binnengehaald als een kanon. Speelt hij zo slecht? Zat vandaag weer 90 min op de bank.

28 januari 2024 om 18:27

Tbh, de eerste 17 minuten van Ivanusec waren echt geweldig.

28 januari 2024 om 19:06

Ja dat las ik ook haha. Had em nog nooit een minuut gezien, net als deze Uruguayaan.

Nog een aanvaller kopen, wedden dat hij ook niet zal renderen? Vind het erg bijzonder om te zien hoe bijna elke buitenspeler in de afgelopen 3 jaar niet weet te renderen onder Slot. Alleen Sini was geweldig.

28 januari 2024 om 18:36

Idrissi was achteraf bezien ook heel goed

28 januari 2024 om 18:46

Nee oneens, Idrissi was niet meer dan redelijk. Heel wisselvallig net zoals nu. Paixao was vorig seizoen in betere vorm maar ook vrij wisselvallig. Echt consistent was alleen Sini.

28 januari 2024 om 20:29

Ik vond hem juist niet wisselvallig omdat hij altijd zijn bijdrage had, had hij het zelf niet zo goed dan zorgde zijn spel er wel voor dat de linksback kon excelleren of Szymanski of Kökçü. De dagen dat hij er zelf twee of drie inschoot waren niet talrijk, maar hij had altijd zijn waarde doordat ie het spel van Slot perfect beheerst.

28 januari 2024 om 23:15

Helemaal met je eens. Ergerde mij dood aan idrissi wedstrijden net als jahanbaks die ook maar minuten blijven krijgen. Terwijl andere gelijk geslachtofferd worden als ze wat minder spelen.

28 januari 2024 om 23:10

Omdat slot ze gewoon te vol propt met taken alles moet precies op een bepaalde manier. Dat is ook 1 van de redenen datvwij jaast geen nl buitenspelers meer hebben. Van jongs af aan worden ze al gedrillt met taken. Het frievole en durfen acties maken wordt eruit gekickt.

En deze speler uit een compleet andere competitie buiten Europa moet er gelijk staan voor de tweede seizoeshelft ? De afgelopen tranferwindow is (zoals van oudst) een groot fiasco gebleken. 37 miljoen uitgegeven aan spelers en rendeert vrijwel niemand .

28 januari 2024 om 18:21

Waar halen die Slot criticasters, die ineens uit alle hoeken en gaten lijken te kruipen, toch die onzin steeds vandaan dat 40m is verdampt?

Stengs is gewoon een goede aankoop die rendeert, Beelen is een top aankoop, Ueda en Zerrouki staan nu klaar als opvolgers van Gimenez en Wieffer waardoor we deze zomer kunnen verkopen zonder in paniek te raken. De enige aankopen waar je vraagtekens bij kunt zetten zijn Nieuwkoop en Ivanusec, al weiger ik Ivanusec al af te schrijven. Van den Belt heeft 9 ton gekost, nou nou het zou wat als die flopt zeg.

Echt, wàt een onzin zeg, geef de mensen die Feyenoord uit een diepe zak stront hebben gehaald eens wat meer krediet ipv dat verwaande gejank over verdampt geld.

28 januari 2024 om 18:32

Stengs rendeert met momenten maar zakt ook vaak genoeg door de ondergrens maar het opzich wel een versteking. Leuk dat jij alvast voorborduurt op een mogelijk !! vertrek van Wieffer en/of Gimenez maar voorals nog zit het vermogen gewoon op de bank he. Onder tussen ontbreekt het totaal aan aanvallende creativiteit op 10 en al helemaal op de flanken . Zal onze vriend uit Uruguay al wel geen paniek aankoop zijn?Het zal ook niet de eerste keer zijn dat Feyenoord na een kampioensjaar zich versterkt met dure miskopen.

28 januari 2024 om 18:38

Daarbij zijn de mensen die nu iedereen afschrijven dezelfde die Timber vorig jaar afschreven en als absolute miskoop bestempelden. Spelers hebben even nodig om aan dit spel te wennen, dat is geen excuus dat is wel gebleken (zie Wieffer, Gimenez, Timber, Kökçü etc.)

28 januari 2024 om 18:41

Mooi dit, bij Feyenoord hebben spelers een jaar nodig om aan het spel te wennen, bij Ajax zijn ze na drie slechte potten allemaal bestempeld als miskoop en brandhout. Laat het duidelijk zijn dat zowel Ajax als Feyenoord geen geniale zaken hebben gedaan afgelopen zomer.

28 januari 2024 om 18:49

Dat ligt aan je eigen club jtjevtt, jullie verkopen alles van vorig seizoen. Wie weet was Bassey wel een revelatie geweest dit seizoen. Daarnaast, bij Feyenoord zit de trainer die ze heeft gehaald nog stevig in het zadel, bij jullie zijn jullie al twee of drie trainers verder en is de huidige een adje interim. Maar wees zo vrij om al die spelers nog een jaar te houden en volop kansen te geven, als er een goed plan achter zit zullen ze volgend jaar vast schitteren

28 januari 2024 om 19:07

Stengs heeft 5 goals en 9 assists in de Eredivisie, das toch meer dan prima voor een middenvelder/ buitenspeler?

28 januari 2024 om 19:07

Je hebt in deze markt gewoon niet een jaar de tijd om je spelers een kans te geven en te laten wennen. Daarvoor vertrekken uitblinkers te snel. Maar als deze zomer de grote leegloop bij jullie begint zal dat vast bij Feyenoord ook duidelijk worden. Je had echt een ongelofelijke goede samenloop van omstandigheden vorig jaar qua team, dan wil dat nog weleens allemaal in elkaar vallen als een grote puzzel. Maar als je daarop voortborduurt kun je niet bij elke vervanger een jaar de tijd nodig hebben. Je betaalt ook genoeg voor jongens als Ivanusec en Ueda. En die doen het gewoon niet naar behoren. Stengs vind ik nog steeds een net niet speler. Maakt bijna nooit het verschil in belangrijke potten. Zerrouki is het ook echt niet.

Benieuwd hoe het Feyenoord vergaat nadat Slot en een hoop van je spelers vertrekken. Als je daarvoor spelers terughaalt die allemaal een jaar moeten wennen dan wens ik je vast heel veel sterkte toe.

28 januari 2024 om 19:17

De grote leegloop? Je bedoelt zoals twee seizoenen terug? Of nog groter?

Voor Wieffer heb je Zerrouki, voor Gimenez Ueda. Beide kan je nu nog minder goed beoordelen dan Timber vorig jaar.

28 januari 2024 om 19:25

@fcdc Stengs is de best renderende 10 van de Eredivisie die over alle competities al bij 16 g/a is betrokken. Daarnaast was hij tegen de moeilijkste tegenstanders vaak de beste man op het veld.

Daarnaast begin je over ‘het vermogen zit op de bank’, maar dat is pre-cies wat het grootste doel was van deze transferzomer: de breedte versterken. Dat betekent dus dat je ook aankopen doet die niet meteen voor de basis erbij zijn gehaald. Realistisch gezien zijn alleen Stengs en Ivanusec voor de basis gehaald.

Je praat obv onderbuikgevoelens en die zitten er statistisch gezien gewoon volledig naast. Dat je dan alvast op de zaken vooruit wil lopen en Rodrigues als paniekaankoop wil bestempelen is dat ouderwetse Feyenoord gejank wat ik al moet aanhoren sinds ik in Rotterdam woon en het is gebaseerd op helemaal niks, op onderbuikgevoelens van de laatste 20 jaar en het niet willen zien van de ontwikkelingen die er wel degelijk hebben plaatsgevonden sinds 2017.

‘Supporters’ als jij, ik ben ze liever kwijt dan rijk.

28 januari 2024 om 19:26

Grasmus: Zoals ik aangaf, bizarre samenloop van omstandigheden waar alles precies goed valt in het team en zelfs spelers als Idrissi en Jahanbakhsh boven zichzelf uit konden stijgen. Zoiets overkomt je niet even twee keer op rij hoor. En de vraag is nog maar wie je voor de groep hebt staan straks als trainer. Zerrouki voor Wieffer? Ueda voor Gimenez? Nouja prima. Lijkt me toch een paar niveautjes omlaag (even Gimenez zijn huidige vorm buiten beschouwing gelaten).

Naar wie komt er voor Hartman, Geertruida, Hancko, eventueel Bijlow en mogelijk Timber in die nu al een jaar aan het wennen is dan?

Ik bedoel het echt niet vervelend. Ik zou het ook mooi vinden als jullie mee blijven draaien om de top. Maar 40 miljoen aan spelers die een jaar moeten wennen is gewoon een ruk transferzomer. En ik kan het weten als het aankomt op slecht aankoopbeleid😂

28 januari 2024 om 19:37

Wennen is niet ideaal, maar Ueda en Zerrouki hoeven er in principe nog niet direct te staan, Gimenez en Wieffer zijn gewoon onomstreden. Voor Ivanusec is het een ander verhaal, die had er moeten staan, maar die blessure heeft een hoop gedaan. Het was zijn eerste zwaardere blessure en hij is daar niet goed van teruggekomen. Hopelijk dat het na de zomerstop beter is, maar je mag van een Kroatisch international meer verwachten.

28 januari 2024 om 19:43

Overigens is het onmogelijk om alle posities al klaar te hebben staan natuurlijk. Ik heb vertrouwen dat Beelen, Ueda en Zerrouki moeiteloos basisspelers worden volgend jaar. Dan heb je er al drie vervangen. Of Milambo, Zechiel of Sauer volgend jaar vast basis is is moeilijk te voorspellen, maar we zagen Hartman ook niet aankomen (en maken ons binnen twee jaar van zijn debuut al zorgen over wie hem in vredesnaam kan opvolgen). Een goede linksbenige centrale gaat ook nodig zijn vrees ik, hoewel er in Dort twee interessante spelers lopen waarvan een centrale verdediger.

28 januari 2024 om 22:10

@ZanazanyanTuurlijk joh je haalt voor 37 miljoen aan spelers en 25 miljoen daarvan zijn breedte aankopen. Dit terwijl je basis elf niet eens op orde is. Hoe gek klinkt dat !! En ik praat niet met onderbuik gevoelens maar ben gewoon realistisch en vind dat er niet goed geïnvesteerd is. Met 2 goede buitenspelers had je kunnen overwinteren in de CL daar had je meer aan gehad dan al die dure bankzitters , die mogelijk pas volgend seizoen gaan presteren. Maar goed blijf jij maar geloven dat het allemaal zo goed gaat.

28 januari 2024 om 23:18

Niet als het alleen tegen de kleintjes is, iedereen heeft het altijd over zijn rendament maar check zijn statieken tegen de top ploegen. Denk dat als je ivanosec of lingr daar had spelen ze evenveel hadden bereikt.

29 januari 2024 om 10:17

De basiself niet op orde? 8 van de 11 spelers zijn nog hetzelfde als vorig jaar.

Daarnaast was Paixao eind vorig seizoen gewoon een van de beste wingers van de competitie en verwachtte iedereen dat hij deze lijn zou doortrekken. Minteh werd gehaald voor daarachter. Op links werd Ivanusec als de beoogde linksbuiten gehaald en de beslissing gemaakt Sauer door te schuiven voor daarachter.

Je basis en de backup waren dus wel degelijk aanwezig, dat Ivanusec vervolgens tegenvalt en Paixao een vormdip krijgt die nu al vier maanden duurt is niet te plannen. Wat Feyenoord’s grootste probleem was horig seizoen was de smalle selectie, en dus is het helemaal niet zo gek om 25m in de breedte van de selectie te steken.

Ik ben in ieder geval blij als Wieffer weg gaat dat Zerrouki er is, dat we Beelen volgend seizoen kunnen inzetten ipv Trauner en dat Ueda klaar staat achter Gimenez. Dat is mij die 25m meer dan waard geweest, omdat je dan met het geld dat binnen komt geen paniekvoetbal hoeft te spelen.

Zou Slot ook eens in de spiegel kijken en sich afvragen waarom alle buiten spelers (buiten Sinisterra) niet renderen bij Feyenoord? Zou het ook aan hem kunnen liggen? Ik vind het heel gek je bijna een celstraf krijgt als je ook maar een klein beetje kritiek levert op Slot. Van analisten hoor je ook bijna nooit een kritische noot.

28 januari 2024 om 23:23

Denk ook echt dat het aan slot zijn manier van voetballen ligt, tot de 30 meter van de tegenstander fantastisch voetbal altijd. Goeie looplijnen ect. Maar daarna de buitenspelers zijn zo geïnstrueerd dat ze volgens mij niet eens meer durven een actie te maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren