Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Armenteros vindt uitweg bij Serie A-club; avontuur in MLS biedt uitkomst’

Laatste update:

Samuel Armenteros lijkt op weg naar de MLS. De spits van Benevento stond afgelopen transferwindow in de nadrukkelijke belangstelling van FC Utrecht, maar omdat de Zweed dit seizoen als namens twee clubs heeft geacteerd, namelijk Benevento en Heracles Almelo, ging een transfer niet door. Nu zou Portland Timbers soelaas bieden.

De Italiaanse krant Ottapagine meldt vrijdagochtend dat de club uit de MLS Armenteros wil overnemen van de Italiaanse degradatiekandidaat. Bij Benevento komt de spits niet aan spelen toe en naar verluidt is hij ook al geschrapt van de spelerslijst van de Serie A-club. FC Utrecht was geïnteresseerd, maar de FIFA stelde dat Armenteros het komende halfjaar niet kon spelen voor de Eredivisionist, omdat hij binnen een seizoen al voor twee clubs heeft gespeeld.

In de Verenigde Staten begint men binnenkort aan een nieuw seizoen, waardoor Armenteros, als hij de overstap maakt, direct inzetbaar zal zijn. Portland Timbers huurt de 27-jarige aanvaller naar verluidt tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop bedongen. Benevento betaalde afgelopen zomer nog ongeveer twee miljoen euro voor de Zweed.

Een goede stap voor Samuel Armenteros?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen verkeerde voetballer. Ik heb geen idee hoe goed de spelers bij de Portland Timbres zijn, maar ik hoop dat Armenteros weer aan voetballen toekomt.

Ook wel weer sneu voor hem. Telkens maakt hij een stap na uitblinker te zijn geweest bij Heracles en dan komt hij daar op de bank. Waarom haal je hem dan? Koeman heeft hem bij Feyenoord ook kapot gemaakt door hem een beetje linksbuiten te zetten, terwijl ze weten dat hij op 9 of 10 moet spelen. Maar ja bij Feyenoord weten ze al 30 jaar niks van voetbal, want als je constant blijft komen met Immers en Toornstra als 10, dan wil je ook gewoon niet voetballen, maar draven. Zonde voor zo'n Armenteros, want dat had voor Feyenoord een hele fijne 10 kunnen zijn, die nu nog beter had geweest.

2 februari 2018 om 15:33

Wat een hoop feitelijke onjuistheden in één reactie zeg. Ten eerste werd hij door Feyenoord gehuurd van Anderlecht, als backup voor Pellè. Nou die speel je niet zo makkelijk uit de basis maar aangezien hij op trainingen toch leuke dingen liet zien besloot Koeman toch een plekje voor hem zoeken. Dat werd uiteindelijk hangend vanaf Rechts omdat Feyenoord op links al Boëtius had lopen.

Verder praat je over 30 jaar en kom je met voorbeelden die niet verder teruggaan dan 5 jaar, niet zo'n beste onderbouwing voor je verhaal. Toch best knap als je in de 30 jaar dat je niks van voetbal weet toch een aantal prijsjes aan je prijzenkast weet toe te voegen.

Armenteros is gewoon een leuke speler voor een subtopper maar dat is ook meteen zijn plafond, heeft niks met andere clubs te maken. Ik wens hem succes in de Mls, kijken of hij daar weer het net weet te vinden.

2 februari 2018 om 16:54

Speelde op links vaker dan rechts, want rechts stond Schaken. Koeman had zijn favorieten en had niet de durf om dingen uit te proberen en ik vind dat Koeman wel meer carrieres kapot heeft gemaakt, maar wel altijd Immers bleef neerzetten.
En idd 30 jaar ja, hoewel ik geen zin heb om daar verder over uit te wijden, want blijkbaar weet jij niet dat Feyenoord op 15 staat en PSV op 25 en Ajax op 35 zo ongeveer, dus buiten een uefa cupje en een paar bekers en landskampioen in de jaren 90, omdat er weinig concurrentie was. Ajax en PSV zaten net tussen successen in en toen werd feyenoord kampioen met een matig elftal. Verder zal ik er niet over uitwijden. Maar de laatste keer dat feyenoord een goede 10 had en goed speelde was met Cruijf, dus 30 jaar geleden.

2 februari 2018 om 22:00

11 Basisplaatsen 1x spits omdat Pellè geschorst was, 3x als linksbuiten en 7x als rechtsbuiten, ken je feiten

Ja je mag als trainer maar 11 mensen opstellen en geen enkele club heeft een selectie van precies 11 spelers. Het was vanaf het begin duidelijk dat Armenteros werd gehuurd als backup voor Pellè, als Pellè vervolgens niet zo heel veel wedstrijden mist komt Armenteros nou eenmaal niet aan de bak(op zijn favoriete positie). Dat heeft niets met kapotmaken te maken.

Ik weet heel goed dat Feyenoord in die tijdsspanne achter loopt qua prijzen op de andere clubs uit de traditionele top 3 maar dat neemt niet weg dat jouw beweringen gewoon nergens op slaan. Dat Feyenoord kiest voor een ander soort 10 dan bijvoorbeeld een type Sneijder of vd Vaart betekend nog niet dat ze niets van voetbal weten. Als je niks van voetbal weet win je ook geen prijzen, zelfs niet als er "weinig concurrentie" is of de concurrentie "net tussen successen in zit". Feyenoord kiest vaker voor een "lopende 10", dat is ook gewoon een vorm van voetbal die resultaten op kan leveren. De goals van Toornstra en Immers zijn daar het bewijs van en nog eerder met Tomasson als 10 in de rug van vhooijdonk verliep ook niet heel slecht volgens mij?!

Weer een speler die het buiten Heracles gewoon niet redt. Heel jammer. Ik had hem nog graag bij Heracles zien voetballen.

Zonde dat hij het niet kan waarmaken bij een degradatiekandidaat in de Serie A.

Daar tegenover verwacht ik dat Armenteros met zijn fysiek wel goed tot zijn recht gaat komen in de Mls. Dat is toch een competitie die vooral wordt gedomineerd door "doorsnee" voetballers.
Als je daar als spits enigsinds een verfijne techniek hebt (zoals bv Giovinco of Villa) dan kun je het daar ver schoppen.
Ik zeg succes Samuel!

Sneu voor die jongen dat hij bij elke andere club dan Heracles op de bank beland. Terwijl hij in Almelo zeker uitblonk. Ach, hij gaat nu in elk geval wel naar een prachtige omgeving en een stad met een relaxte sfeer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren