Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Argentinië walst met zeven doelpunten over arm Bolivia heen

Laatste update:

Argentinië heeft enorm uitgehaald in de vriendschappelijke interland tegen Bolivia. De ontmoeting in het Amerikaanse Houston eindigde in de nacht van vrijdag op zaterdag in liefst 7-0. Ezequiel Lavezzi, Sergio Agüero en Lionel Messi namen allemaal twee doelpunten voor hun rekening: de laatste treffer kwam op naam van Ángel Correa. Hierna volgt nog een oefeninterland tegen Mexico.

/

Elf maanden geleden won Argentinië ook al eens een oefeninterland met 0-7: toen gebeurde het tegen Hong Kong. La Albiceleste komt volgende maand tweemaal in actie in de kwalificatiereeks voor het WK 2018 en speelt deze dagen twee vriendschappelijke wedstrijden. Die tegen Bolivia mondde dus uit in een enorme zege en Lavezzi legde de basis al in minuut vijf.

El Pocho nam een soepele boogbal van Agüero aan en maakte het af voor de 1-0. Voor rust plaatste diezelfde Agüero fraai de tweede in de hoek na een pass van Roberto Pereyra en daarna had hij weer een assist in huis voor Lavezzi bij doelpunt nummer drie in Houston. Na een snel genomen vrije trap sprong Lavezzi weg en schoof hij met links de bal onder de keeper van Bolivia door. De comfortabele 2-0 ruststand werd in de tweede helft uitgebreid tot een riante 7-0 zege.

Een kwartier na rust combineerden Lavezzi en Agüero zich weer naar een goal en nu was het El Kun die zijn tweede maakte, door een pass vanaf de rechterflank precies op tijd aan te tikken. Vervolgens betrad Messi het veld als invaller voor Nicolás Gaitán en voerde hij de score binnen acht (!) minuten op tot 5-0 en 6-0 met een rake kopbal (assist van Milton Casco) en een goed afgemaakte aanval na een pass van Agüero. Het slotakkoord was voor invaller Correa: hij schoot van achttien meter de zevende in de korte hoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aguero heeft een hattrick assists en 2 goals en toch zo laag beoordeelt vond hem beste man. Het waren ook twee schitterende goals. Lavezzi en Aguero hadden een goede click deze wedstrijd, speelde beiden goed. Messi valt in en scoort ook gelijk 2.. Ja.. Het is ook maar tegen Bolivia maar zag er goed uit imo.

5 september 2015 om 09:02

Huh? In het artikel staat: "in minuut 5 scoorde Lavezzi, Daarna Aguero, waarna aguero nog een assist in huis had voor Lavezzi". Daarna: "met deze comfortabele 2-0 ruststand"?
Ligt het aan mij of is het dan 3-0

5 september 2015 om 11:06

aguero had geen hattrick hij scoorde 2 keer
oww aan assists oke sorry mij fout

5 september 2015 om 11:51

Hatrick aan assists.. EN 2 goals zei hij.

On: Gelukkig hoefde masch niet te spelen en messi ook maar lekker een paar minuten pakte. Hoop dat kut interlands snel voorbij gaan.

Ik vind Agüero op dit moment samen met Luis Suarez met afstand toch wel de beste spits ter wereld, en toch heb ik altijd dat gevoel dat hij nog onderschat wordt.

Maar tjonge, zn loopacties, techniek, passeerbewegingen, explosiviteit (snelheidtechnisch gezien), gedrevenheid, en dan ohh, zn afmaken, echt geweldig. Scoort uit de meest moeilijke posities en mist zelden een grote kans.

Vamos El Kun!!

suarez
aguero
ibra
lewa
benzema
top 5 spitsen imo

5 september 2015 om 12:42

Mee eens ook deze volgorde

Leuk om te zien dat Aguero goed heeft gespeeld. Hij komt erg in de buurt van Crespo en Maradona qua goals.

Het verbaasde me dat Messo geen enkele assist had hahah, Aguero en Lavezzi topwedstrijd, maar mag ook wel in grote wedstrijden gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren