Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antwerp draait 2-0 achterstand om tegen Brugge; Nederlanders stelen show

Laatste update:

Royal Antwerp is zondagmiddag goed weggekomen in de strijd om het kampioenschap in België. In het eigen Bosuilstadion won de ploeg van Mark van Bommel met 3-2 van Club Brugge. Het winnende doelpunt viel pas in de laatste seconde van de wedstrijd. Noa Lang was goed voor twee assists. Vincent Janssen, Gyrano Kerk en Arthur Vermeeren maakte de doelpunten namens Antwerp. Dankzij de overwinning blijft Antwerp koploper in de kampioenspoule.

Lang hoefden de aanwezige supporters niet te wachten op een treffer. Al in de tweede minuut zette Clinton Mata de uitploeg op voorsprong. Noa Lang omspeelde twee tegenstanders aan de linkerkant van het veld en gaf vervolgens een piekfijne voorzet op Mata, die de kans niet onbenut liet: 0-1. Na iets meer dan twintig minuten spelen breidde Brugge de voorsprong nog verder uit. Noa Lang was wederom aangever. De Nederlander slingerde een hoekschop op het hoofd van Hans Vanaken, die de bal via de grond in het doel kopte: 0-2.

Nog voor de thee deed Antwerp iets terug. Een vrije trap van de zijkant van het strafschopgebied leek makkelijk weggewerkt te worden, maar belandde plots voor de voeten van Janssen. De voormalig speler van onder meer AZ en Almere City aarzelde niet en schoot de bal in de richting van het doel. Brandon Mechele raakte de poging onderweg met zijn kuit aan, waardoor de poging alsnog achter doelman Simon Mignolet belandde: 1-2.

In de tweede helft had The Great Old het betere van het spel. Kort na rust leek Janssen zijn tweede van de wedstrijd te gaan maken. De Nederlandse spits kreeg een bijna niet te missen voorzet van de linkerkant, die hij vervolgens tegen zijn eigen arm kopte. Tien minuten voor tijd was Janssen opnieuw dichtbij een treffer. Hij plukte een bal knap uit de lucht en haalde hard uit, maar de poging vloog net over het doel. Vlak voor tijd kwam Antwerp toch langszij. Calvin Stengs gaf de bal aan Kerk, die de kans goed afmaakte: 2-2. In de allerlaatste seconde van het duel viel een corner voor de voeten van Vermeeren, die hem hard in de linkeronderhoek schoot: 3-2


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg knap van van Bommel en Co

Arthur Vermeeren zie ik als een ideale vervanger voor Alvarez bij ajax. Speelt heel volwassen voor een18jarige. Marktwaarde is nu nog 8,5miljoen maar verwacht dat hij over een jaar al niet meer te betalen is voor ajax. Samen met Vos, die zeker kansen gaat krijgen volgend seizoen heb je dan 2 toptalenten op DM

14 mei 2023 om 16:01

Als zuivere defensieve middenvelder zou ik hem niet gebruiken eerlijk gezegd. Het zou wel een upgrade zijn ten opzichte van Taylor vind ik zelf. Gaat wel enorm duur worden, dus denk niet dat dat haalbaar is eerlijk gezegd.

14 mei 2023 om 16:31

Elke speler uit België is financieel haalbaar voor Ajax. Of die spelers momenteel naar Ajax willen is een ander verhaal.

14 mei 2023 om 16:53

Op 8 zou hij idd ook kunnen. Maar is zo een slimme speler, beetje type Witsel lijkt me. Denkt altijd 2 stappen vooruit. Kan zich prima ontwikkelen als een voetballende DM, wat ook zijn favoriete positie is. Net dat voetballend vermogen mist ajax nu met Alvarez die waarschijnlijk toch voor een 40miljoen weg gaat. Dan mag je best wat investeren voor zijn positie. Hij zal mss wel een miljoen of 20 kosten maar dat verdien je later dik terug

14 mei 2023 om 17:50

Hij speelt op dezelfde positie als Witsel maar is toch een heel andere voetballer? Hij speelt de bal veel vaker naar voren en treuzelt niet zoveel met de bal. Verder was Witsel qua fysieke duelkracht wel nog van een heel ander niveau. Ze hebben beiden wel een een geweldig defensief positiespel en verdedigen enorm slim, dat is misschien de grootste kwaliteit dat ze gemeen hebben maar ik vind ze verder niet echt met elkaar te vergelijken.

Het zou mij verbazen mocht hij voor minder dan 25 miljoen vertrekken, hij is toch een enorm groot talent die dit jaar nog zijn debuut zal maken bij de Belgische nationale ploeg denk ik.

14 mei 2023 om 17:56

Gaat Ajax er rond de 30 miljoen voor neertellen denk je?

14 mei 2023 om 18:52

Met de fysieke duelkracht van Witsel kun je hem idd niet vergelijken, maar dat kun je ook moeilijk verwachten van een net 18jarige knaap. Maar met name zijn positiespel en spelinzicht voor een DM doet me aan hem denken. ook iemand die niet snel langs zijn schoenen zal gaan lopen

14 mei 2023 om 19:01

30 miljoen lijkt me beetje veel voor een net 18jarige jongen. Maar als hij op te halen is voor max 24 miljoen zou ik er toch serieus over nadenken ajax zijnde…ajax heeft op die positie niet veel alternatieven

Dit zijn dus de wedstrijden waardoor je plots een vermindering krijgt van je levensduur 🫣
Door tijdrekken gedurende 3/4 van de wedstrijd krijg je nog het deksel op de neus als Brugge zijnde.

15 mei 2023 om 02:23

Union thuis gaat em worden maat.

Dan durven de boeren nog achteraf zeggen dat het onverdiend was, wel jullie waren al kansloos en met een gelukje erbij gekomen en je gunt het RAFC al zeker niet en dan smaakt deze belangrijke zege echt wel zoet!!

Stengs, jeetje.. Die hadden we met z'n allen toch best een behoorlijke toekomst voorspelt. En nu loopt die daar toch bij een club te spelen die niks beter is dan een AZ. Ziet er naar uit dat hij zijn belofte toch niet gaat waarmaken helaas.

15 mei 2023 om 13:43

Zijn rendement was bij AZ al bedroevend. Een leuke voetballer om naar tekjjken maar geeft te vaak niet thuis.

Valentijn driessen zei dat het helemaal niets ging worden met de Nederlanders in een Belgische club.
Nou beker gewonnen en staan lekker eerst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren