Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Angstig sc Heerenveen pakt in Rotterdam eerste punt sinds 1 oktober

Laatste update:

De krachtmeting tussen Sparta Rotterdam en sc Heerenveen heeft vrijdagavond geen winnaar opgeleverd. Het duel in Rotterdam-West eindigde doelpuntloos en dat was een resultaat waar beide ploegen uiteindelijk vrede mee leken te hebben: 0-0. Voor het team van Jurgen Streppel was het het eerste punt sinds 1 oktober, terwijl de ploeg van Alex Pastoor nu drie opeenvolgende competitieduels ongeslagen is.

In de eerste tien minuten was het spektakel ver te zoeken, maar daarna liet Martin Ödegaard zich gelden. De Noor trok van rechts naar binnen en schoot met links hard en ver voorlangs. Luttele minuten was Heerenveen heel dicht bij een openingstreffer; eerst via Nemanja Mihajlovic en daarna tikte Roy Kortsmit een corner op de lat.

Sparta kreeg vijf minuten later een goede kans op de 1-0. Een voorzet van Loris Brogno werd door Heerenveen-verdediger Nicolai Naess voorlangs zijn eigen goal getikt. Heel erg verheffend was het allemaal niet. Kortsmit tikte een schot van Michel Vlap over en kon tien minuten voor rust met een zweefduik voorkomen dat een kopbal van Daniel Höegh in de 0-1 resulteerde. Ook een schietkans voor Stijn Schaars leverde niets op.

In de tweede helft werd duidelijk dat zowel Sparta als Heerenveen geen zin had om als verliezer van het veld te stappen. Hoewel beide ploegen gebaat waren bij een zege, was de intentie om te winnen nergens zichtbaar, ondanks diverse wissels van Pastoor en Streppel. Vijf minuten voor tijd kon Schaars op de doellijn voorkomen dat Ragnar Ache de 1-0 binnenkopte.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er gebeurd met Heerenveen? Zo'n solide seizoensstart en dan opeens is het helemaal niks. Ik weet niet of ik daaruit moet concluderen dat het in het begin meezat of dat ze gewoon keihard uit vorm zijn. Met spelers als Ödegaard, Ghoochannejhad en Thorsby lijkt het me toch geen verkeerd elftal. Hopen dat ze weer uit deze vormdip komen.

Overigens geen vermakelijke wedstrijd mijns inziens, er gebeurde vrij weinig en Sparta leek vooral rond het eind een puntje prima te vinden als ik het zo bekeken heb.

3 november 2017 om 22:40

Vorig jaar hadden ze ook twee volkomen verschillende gezichten. Lijkt er nu weer een beetje op. Wel vreemd want nu is schaars er gewoon bij, dat werd toch gezien als de reden voor de neergang vorig seizoen. Deze wedstrijd deed mij pijn aan de ogen. Beetje zoals ons cluppie wekelijks speelt.

3 november 2017 om 22:44

Je zou bijna denken dat je de FC in een blauw-wit shirt opnieuw uit tegen sparta zag spelen

Ineffectief Heerenveen tegen tandeloos Sparta. Wie nog geen aandoening aan de ogen had, heeft na het bekijken van deze anderhalf uur minimaal staar opgelopen. Op Schaars en Dumfries na, geen gif in het elftal van It Fean. Tikkie breed links, tikkie breed rechts of bal vooruit verspelen. Sparta heeft ook een paar keer op de helft van Heerenveen gekeken, maar wist daar ook niet wat te doen. Keepers bijna geen bal gehad....

man man wat een troosteloos partij voetbal was dit zeg. reza ligt meer op de grond dan op 2 benen. odegaard die eerst iets geniaals doet, en daarna het nodig vind om maar richting 4 man te gaan dribbelen. maar henk als vervanger los je ook weinig mee op, aangezien die ook de laatste tijd zelfs als kapstok weinig brengt. ik durf zelf ook niet te zeggen wat er nu moet gebeuren. het lijkt aan vertrouwrn en doelpunten te liggen.

Laatste weken horen we weinig meer van Dumfries en Pirie. Eerste weken opgehemeld, nu doodgezwegen. Misschien moeten we jonge jongens eens rustig de tijd geven voordat we ze de hemel in prijzen.

matige pot die ook geen winnaar verdiende , Heerenveen begon wat sterker en was iets dreigender dan Sparta de eerste helft . Sparta herstelde zich goed de 2de helft en gaf echt niks meer weg , Maar is dan zo angstig om zelf wat meer aanvallende intensie te geven aan zo wedstrijd,. Op de laatste 10 minuten na met Ache heeft Sparta voorin niks klaar gespeeld , Heerenveen was de 2de helft ook matig en leek ook wel genoegen te nemen met een punt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren