Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anelka neemt afscheid van trainer maar wordt niet zelf nieuwe coach

Laatste update:

Nicolas Anelka moet het bij de ambitieuze Chinese club Shanghai Shenhua in het vervolg met een andere hoofdtrainer doen. De club heeft namelijk afscheid genomen van coach Jean Tigana, die in december 2011 werd aangesteld. Dat meldt persbureau Reuters. De resultaten van Shanghai zijn niet goed en de club bivakkeert in de onderste regionen van de hoogste Chinese divisie.

/

Tigana begon zijn loopbaan als trainer bij Olympique Lyon en stond daarna aan het roer van AS Monaco, Fulham, Besiktas en Girondins Bordeaux. Lang heeft Shanghai niet gezocht naar een opvolger, want Jean-Florent Ikwange Ibenge (ook een Fransman) is aangesteld als opvolger.

“We hebben het contract van Tigana beëindigd omdat de prestaties van de ploeg niet goed waren. Bovendien vonden de spelers zijn trainingmethodes niet fijn”, zegt Ma Yue, woordvoerder van de club. In een eerder stadium werd nog gesuggereerd dat Anelka de opvolger van Tigana zou worden, maar dat blijkt dus niet het geval.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oud nieuws Voetbalzone. Tigana is al een tijdje geleden onslagen en Anelka was wel degelijk trainer/coach voor minstens 1 wedstrijd, volgens mij zelfs 2.

Wat waren de resultaten van die 2 wedstrijden? :D

26 april 2012 om 17:12

Heb het voor de zekerheid opgezocht. Hij is 1 thuiswedstrijd manager geweest, en die werd met 0-1 verloren tegen het oude team van Arie Haan, Tianjin Teda.
Hij voetbalt tegenwoordig echt als een luie zak. Snap het best dat hij het team in zijn eentje niet naar prijzen kan leiden maar hij doet ook absoluut niet zijn best op het veld.

26 april 2012 om 17:52

Zal het ook niet doen, je wordt toch niet betaald per meter die je daar loopt. En voor de sportieve uitdaging ga je daar ook niet heen

Recentelijk stond er in de Vi een artikel waarin werd gesuggereerd dat 80% van de wedstrijden daar zijn omgekocht. Anelka zal Shanghai wel leren kennen en zijn kapitaal behoorlijk uit kunnen breiden, maar met voetbal heeft het niks meer te maken..

Haha.. Anelka als coach, heeft die zijn trainerspapieren dan?

Zit alleen maar daar voor het salaris..maar China is wel een geweldig land alleen een beetje overbevolkt.

als zoveel wedstrijden worden omgekocht, dan hoef je toch ook geen dure spelers te hebben? dan geef je dat geld gewoon aan de scheidsrechter toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren