Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-doelman Andries Noppert is eruit en tekent contract tot medio 2027

Laatste update:

Andries Noppert heeft zijn verbintenis bij sc Heerenveen verlengd, zo maakt de Friese club bekend via de officiële kanalen. De 29-jarige doelman hoopte deze zomer een transfer te maken, maar de juiste club kwam niet voorbij. De ruim twee meter lange doelman verlengt zijn contract tot medio 2027 bij Heerenveen.

“Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn ambities, maar iedereen weet ook dat ik hier ook speel bij de club van mijn dromen”, laat Noppert optekenen op de website van zijn club. “De juiste stap is deze zomer niet voorbijgekomen en dus verleng ik mijn contract nu met trots. De club wil langdurig met mij door en dat zie ik als een mooi compliment. Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst en kijk ernaar uit om dit seizoen weer maximaal te presteren.”

Ook algemeen directeur Ferry de Haan is enthousiast over de contractverlenging van Noppert. “Wat Andries vorig seizoen allemaal heeft meegemaakt is natuurlijk ongekend. Met zijn kwaliteit is hij een bepalende speler voor het elftal en daarnaast is hij als echte Fries en international ook een geweldig uithangbord voor Heerenveen”, valt er te lezen op de clubwebsite.

Noppert werd door voormalig bondscoach Louis van Gaal niet alleen meegenomen naar het WK in Qatar, maar werd zelfs in alle wedstrijden van Oranje opgesteld. De in Joure geboren doelman is ook door de huidige bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met Griekenland en Ierland. Nederland neemt het op 9 september in het Philips Stadion op tegen Griekenland. Drie dagen later staat de confrontatie in en tegen Ierland op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima voor Noppert.
Heerenveen is duidelijk zijn plafond en dat is niet erg, prima club om de komende jaren te spelen en dan misschien nog een x ergens te cashen.

2 september 2023 om 12:01

Noppert heeft een beetje pech gehad dat het WK in de winter was. Als hij het WK had gespeeld in de zomer had hij ivm de hype wsl wel een transfer gemaakt.

2 september 2023 om 12:21

De hype was wel alleen in ons kleine landje natuurlijk, de Europese subtop gaat Noppert natuurlijk nooit halen. Al bijna 30 en doet het nu een jaartje goed in de ED, en daarvoor bankzitter bij Serie B of KKD clubs. Daar gaat geen club zich aan branden, wellicht had de NL top gekund vanwege de hype maar die hebben hem ook links laten liggen.

2 september 2023 om 12:38

Hij heeft op het wk geen enkele redding gemaakt waarvan de top zou denken, he leuke keeper. Geen redding die je je nog herinnert als Stekelenburg tegen Brazilië bijvoorbeeld.

2 september 2023 om 12:54

Nog geen 30.... is voor een keeper echt niet oud hoor.

2 september 2023 om 13:40

Het is gewoon niks bijzonders en het is lachwekkend dat hij opgeroepen wordt voor Oranje. Leuke interviews maar daar gaat het niet om.

2 september 2023 om 14:01

Van der Sar was ook bijna 30 toen hij Ajax verliet

2 september 2023 om 14:27

@Consy
Maar welke keepers zijn er dan zo ontzettend veel beter dat het oproepen van Noppert lachwekkend is?

2 september 2023 om 14:36

Je vergeet voor de grap de redding gelijk tegen vs?

4 september 2023 om 09:30

Bijlow, Flekken, Olij, Verbruggen vind ik allen beter dan Noppert.

Onze toren was het prachtige aanzicht om deze verlenging mogelijk te maken.

Ik vind het toch jammer voor hem dat hij geen mooie stap heeft kunnen maken toen het momentum daar was. Maar qua niveau past hij denk ik prima bij Heerenveen.

Mooi nieuws. Had hem zeker een mooie stap gegeund. Maar als Heerenveen supporter en Fries erg blij met een goede keeper en een echte Fries is de selectie. Misschien dat die stap later alsnog komt. Eerst maar weer de vorm terugvinden en dan zien we volgend jaar wel weer. Ik denk dat er ook wel afspraken zijn gemaakt over een evt. transfer in de toekomst.

Noppert kon helaas niet van de hype profiteren. Bijtekenen bij SC Heerenveen is daarom een verstandige keuze. Maar ik kan me voorstellen dat het toch een bittere nasmaak achterlaat bij Noppert. Het WK was zijn kans op een stap hogerop. Helaas niet gelukt.

Vind zijn selectie voor het Nederlands elftal nog steeds belachelijk. Olij is toch in alles een betere keeper.

2 september 2023 om 12:48

Zijn wel meer keuzes die belachelijk zijn. En denk dat olij en noppert elkaar weinig schelen hoor

2 september 2023 om 12:59

Als je het laatste seizoen de ED hebt gekeken zou je dit niet zeggen. Heb van beide veel gezien, en Olij heeft toch echt zo bizar veel punten voor Sparta verdient afgelopen seizoen. Noppert is prima hoor, maar Olij toch vele malen beter.

2 september 2023 om 14:30

Ook Noppert heeft het afgelopen seizoen veel punten voor z'n club gepakt. Daar zie ik weinig verschil.

2 september 2023 om 14:49

Ze zijn allebei geen Oranje materiaal.

2 september 2023 om 15:20

Je moet uiteindelijk toch echt iemand onder de lat zetten.. We hadden een tijdje met Cillessen een degelijke keeper, maar die heeft het ook niet meer echt.

Met als resultaat dat we alleen maar matige keepers hebben, en er dus altijd eentje daarvan in Oranje staat "die daar niet hoort."

2 september 2023 om 15:09

Het is het alle2 net niet.

2 september 2023 om 16:08

Wat een onzin.
Nouja iig is Bijlow er niet bij, dat scheelt wel

Je kan wel weer zien dat de meeste hier iets tegen Noppert hebben. Zover ik weet redde hij Oranje tegen de VS gelijk al maar dat vergeten mensen snel. Zeggen dat Olij beter is vind ik onzin, hij heeft het net als Andries ook alleen laten zien bij een subtopper.
Voor ons mooi dat hij blijft, kan hij de azijnpissers hier laten zien dat hij wel een goede keeper is.

2 september 2023 om 14:34

Zo opvallend inderdaad. Bij ieder bericht over Noppert voelt een deel een soort blinde woede opkomen. Vooral uit Rotterdam en Nijmegen blijft die kritiek maar komen. Hij kan er toch niks aan doen dat hij boven Cillissen en Bijlow werd verkozen? Toch lijkt juist dat bij velen voor die afkeer te zorgen. Noppert is gewoon een prima keeper en heeft het goed gedaan op het WK. Het is geen wereldkeeper, maar die hebben we op dit moment ook niet. Hopelijk kan een Flekken dat niveau straks wél halen. Tot die tijd is het in mijn ogen lood om oud ijzer.

2 september 2023 om 14:42

Het valt op dat het vooral Feyenoorders zijn inderdaad. Het is een meer dan prima keeper en in mijn ogen vergelijkbaar met een Bijlow. Prima keepers, maar geen top.

Club van mijn dromen zegt hij. Als er een club was gekomen was je pleite noppie!

Nu staat Heerenveen wat sterker in de onderhandelingen met een 4 jarig contract.
Noppert vind het duidelijk geen straf om bij Heerenveen te spelen.
Als hij nu een goed seizoen draait, dan zal er vast wel een club zijn die 5 miljoen voor hem wil neerleggen.
En krijgt Noppert alsnog een mooie transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren