Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Anderhalf uur later maak je je druk om PSV, deze wereld is heel bizar'

Laatste update:
/

Etiënne Reijnen kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eerste minuten als speler van FC Groningen. Hij liet na de 2-0 nederlaag bij PSV weten blij te zijn met de overgang naar de subtopper, maar kon onmogelijk tevreden zijn met de uitslag. Volgens de stopper maakte zijn ploeg totaal geen aanspraak op de punten.

De Groningers hadden weinig in te brengen tegen de regerend kampioen. Pas in de slotfase, toen de wedstrijd eigenlijk al gelopen was, creëerden de bezoekers een aantal mogelijkheden. Reijnen was op dat moment al van positie veranderd en speelde als controlerende middenvelder. Het paste voor hem in een hectische week.

“Twee dagen geleden was ik aan het uitlopen bij Cambuur en maakte ik me druk over hoe we Feyenoord konden verslaan. Anderhalf uur later maak je je druk om PSV uit”, vertelde hij na het duel aan RTV Noord. “De wereld waarin we leven is heel bizar.” Groningen haalde de 28-jarige verdediger eerder deze week op bij SC Cambuur. Hij is in de Euroborg de opvolger van Eric Botteghin, die naar Feyenoord vertrok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja heel bizar...je maakt een transfer. Dacht bij het lezen van de titel dat hij een vergelijking trok met iets wat daadwerkelijk ernstig is in de wereld maar dat hij toch z'n koppie bij het voetbal moet houden...

16 augustus 2015 om 22:15

Idd. Hij zal wel op de voetbalwereld gedoeld hebben maar het is alsnog niet erg bizar.

17 augustus 2015 om 10:38

Je doet er erg luchtig over, maar er veranderd toch een hoop wanneer je een transfer maakt. Niet alleen op korte termijn je tegenstander, maar van alles. Nieuwe collega's, nieuwe omgeving, verhuizen. De meeste mensen stippelen dat soort dingen uit bij een voetballer kan dat zo ineens, zoals nu met hem veranderen. Hij bedoelt het verder ook niet negatief.

Wees blij dat je werk hebt en er goed voor betaald krijgt! Maarja, die stoplichten bij het Julianaplein in Grunn zijn dan ook weer niet relaxed, elke dag te laat thuis...

Het is wel bizar. Open een topic over de late transfers van Botteghin naar Feyenoord en Reijnen naar Groningen en de gemene deler is: bizar dat dit nog gebeurt als het seizoen is begonnen. Iedereen begrijpt de wet van de sterkste. Top eet subtop. Subtop eet middenmoot etc etc. Maar niemand begrijpt dat dit gaandeweg het seizoen nog gebeurt.

Normaal hoor je de verbolgenheid over het systeem alleen vanaf de zijlijn. Een keer in een praatprogramma en op sites, zoals hier. Maar zelden hoor je dat geluid uit de voetballerij zelf. Reijnen benoemt het. Ene moment bereidt hij zich voor op Feyenoord over een paar dagen. Maar anderhalf uur later staat PSV op het programma. Het tekent de gekte van de voetballerij. De waanzin van het grote geld. De voetbalwereld is bizar.

Reijnen speelde overigens een prima pot. Nieuwbakken leider in een door blessures ernstig verzwakte verdediging. Lijkt een goede aanwinst en getuige deze uitspraken nuchtere gast.

16 augustus 2015 om 23:02

Nee, deze zinnen "ene moment bereid hij zich voor op Feyenoord over een paar dagen. Maar anderhalf uur later staat PSV op het programma." kloppen totaal niet. Hij bedoelde namelijk dat ie zich voorbereidde op de wedstrijd tegen Feyenoord, dat Groningen aan kwam kloppen en al na anderhalf uur was alles geregeld en moest ie zich opmaken voor de wedstrijd tegen Psv. Buiten dat PSV en Feyenoord dit weekend op dezelfde dag hebben gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren