Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Amerikaans international hoopt na avontuur in Eredivisie op Engelse kans’

Laatste update:

Juan Agudelo krijgt mogelijk een herkansing in de Engelse competitie. De achttienvoudig Amerikaans international, die vorig seizoen nog in het shirt van FC Utrecht in de Eredivisie speelde, mag tijdens een proefperiode bij Wolverhampton Wanderers laten zien wat hij allemaal in huis heeft.

/

De 21-jarige aanvaller mag bij de Championship-club meedoen tijdens een oefenwedstrijd tegen Queens Park Rangers en aantonen dat hij weer fit is, nadat Agudelo enkele maanden geleden geblesseerd raakte. De Amerikaan stond onder contract bij Stoke City, maar die club slaagde er tot tweemaal toe niet in om een werkvergunning voor Agudelo te krijgen.

Trainer Kenny Jackett van the Wolves verwacht evenwel geen problemen, als zijn club zou besluiten om in zee te gaan met Agudelo. Aan de mentaliteit van de aanvaller zal het niet liggen, heeft de coach al ondervonden. “Hij is niet van plan om terug te gaan naar de Verenigde Staten, hij wil doorbreken in het Engelse voetbal”, maakt Jackett duidelijk in de Engelse media.

Denk je dat Juan Agudelo een contract krijgt bij Wolverhampton Wanderers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is je gegund succes! !

11 oktober 2014 om 10:44

Sloeg nergens op dat Stoke geen werkvergunning kreeg voor Agudelo. Talentje is dit, zagen we bij utrecht.

11 oktober 2014 om 10:51

Zo'n topper is het niet. Voor Utrecht een redelijke speler maar niet meer dan dat.

Waarom zou Wolves wel een werkvergunning krijgen voor deze jongen? Zou wel apart zijn. Neem aan dat Norwich alles heeft geprobeerd

11 oktober 2014 om 10:51

Norwich?

11 oktober 2014 om 10:53

Stoke City, niet Norwich. Vind het verder ook erg vreemd. Zou niet weten waarom Wolverhampton dab wel een werkvergunning zou kunnen krijgen.

11 oktober 2014 om 11:06

Wolves spelen lager dus misschien zijn de eisen dan ook minder streng.

11 oktober 2014 om 12:53

Dat denk ik niet. Stel je voor dat dat zo zou zijn, dan zou je als lagere club zijnde bakken met geld kunnen verdienen. Je gaat gewoon 18 jarige braziliaantjes halen en spreekt met Chelsea af dat zij ze voor een flink bedrag kunnen overkopen als ze de Engelse nationaliteit (na 3 jaar) hebben. Ik denk dat de Wolves gewoon ijdele hoop hebben.

Waarom heeft Utrecht overigens niet geprobeerd om hem te behouden? Aangezien hij nu transfervrij (?) is, zouden ze hem eventueel wat meer salaris kunnen geven. Bij Utrecht speelde hij immers erg leuk. Misschien was een buitenlandse club na twee jaar gek genoeg geweest om er een paar miljoen voor neer te leggen.

11 oktober 2014 om 13:04

Ik weet niet of je het doorhebt, maar Chelsea is daar zelf al mee bezig (spelers contracteren ook al hebben ze nog geen werkvergunning). Ze hebben niet voor niets een record aantal aan verhuurde spelers.

13 oktober 2014 om 17:05

FC Utrecht heeft ook geprobeerd om hem te behouden, maar zijn salaris was te duur.

11 oktober 2014 om 11:33

Stoke.
Maar je haalt de woorden uit mijn mond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren