Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ambities Allegri bij Juventus liegen er niet om: 'En dan kan alles gebeuren'

Laatste update:
/

Met het bijtekenen van Massimiliano Allegri hoopt Juventus de prijzenjacht voort te zetten. De coach leidde zijn elftal de afgelopen twee seizoenen naar twee landstitels en een plek in de Champions League-finale, maar de Oude Dame wil meer. Het winnen van Europa’s belangrijkste prijs blijft het hoofddoel.

Die ambitie wordt onderstreept door sportief directeur Giuseppe Marotta. “We mikken altijd op het maximale in de Champions League”, zegt hij op de website van de club. “We weten dat het lastig is om te concurreren met de Europese top, maar we moeten de kracht vinden om dat te blijven doen.”

Allegri sluit zich daarbij aan. “Juventus moet in Italië altijd meedoen om de prijzen, maar we hebben ook de verplichting om een goede Champions League-campagne af te werken. Dat betekent dat we ons moeten kunnen meten met iedere tegenstander. Als dat eenmaal het geval is, kan alles gebeuren.”

Marotta besloot vervolgens door te stellen dat Juve met Allegri de ideale moderne coach in huis heeft. “Die moderne coach is een man die zijn spelers niet alleen over voetbal en tactiek leert, maar die bovenal een psycholoog is. Iemand die de groep leidt en gemotiveerd houdt”, aldus de bewindvoerder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben geen voorstander van het italiaanse voetbal maar wat speelt juventus toch leuk voetbal en met spelers zoals dybala morata pogba cuadrado zaza etc heeft het enkele top spelers in huis.

6 mei 2016 om 22:53

Sommige mensen oordelen zonder van iets te weten

6 mei 2016 om 23:59

Hij heeft wel gelijk hoor. Juventus is toch wel de koploper qua Italiaans voetbal. Inter, Roma en Napoli doen het zeker ook niet slecht, maar laten we wel even eerlijk zijn: Juventus springt toch wel boven deze 3 uit.

7 mei 2016 om 00:01

Boven die 3 uit qua Italiaans voetbal bedoelde ik.

7 mei 2016 om 02:36

Het ging daar niet over vriend.. Als Milan supporter kunnen wij alleen maar een voorbeeld nemen aan het beleid en opbouw van juventus.. Maar het ging er dus over wat die gozer hier boven zei, het cliché van Italiaans "verdedigend" voetbal

We zitten eigenlijk alleen achter Bayern, Barcelona en Real kwa selectie, in de praktijk kunnen we ze alle 3 op een goede dag gewoon verslaan en met dit team zijn we de gevaarlijkste outsider, nu is het inderdaad zaak om tot de favorieten te gaan horen. Geld eigenlijk ook voor PSG al hebben die minder gepresteerd in de CL.

6 mei 2016 om 22:12

Alleen is het over twee wedstrijden nog gewoon teveel, maar ik denk dat ze in potentie wel gelijk kunnen komen als je ziet hoever ze in een paar jaar van de Serie B zijn gekomen.

6 mei 2016 om 22:54

Wat zie jij in die kutspeler matri? Lol

7 mei 2016 om 10:43

kutspeler matri??
matri is een ongeloofelijk tolerante speler die bijna nooit klaagt en een geweldig karacter is. Samen met Caceres en Padoin (bij juventus) waren dat de spelers die het niet erg vonden en minder rol te spelen.
Maarja, hij is geen ronaldo dus dan maar een kut speler -.-

7 mei 2016 om 00:52

Denk niet dat jullie een mindere selectie hebben. Jullie hebben in mijn persoonlijkheid de beste verdeiding ter wereld. En qua middenvelders en aanvallers zit er niet normaal veel talent. Jullie zouden toekomstig chempions league winnaar kunnen worden als er geen leegloop komt. Spelers zoals pogba, sandro en dybala moeten dan blijven.

7 mei 2016 om 00:53

Juvetino👆🏻

7 mei 2016 om 10:46

Ik heb ook een goed gevoel dat juventus zich gewoon -in tegen stelling tot een dortmund- kan gaan mengen bij de permanente top 5.
Denk dat we in de toekomst Barca, Bayern, Real, Atletico en Juventus gaan hebben als "beste ploegen" in Europa
Atletico leeft nog wel veel meer in de schaduw van de andere twee, maar dat neemt niet weg dat ze dit jaar 'gewoon' weer kampioen kunnen worden, en voor de 2e keer in 3 jaar bij finale CL spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren