Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aílton neemt afscheid: 'Ongelooflijk dat het stadion vol zat'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een held was dat. De pudding op pootjes was ongelooflijk snel en doelgericht en woog het grootste gedeelte van zijn carrière ruim boven de 100 kilo, hoewel hij niet groot was. Ik blijf dat nog steeds onverklaarbaar vinden dat iemand met zo'n postuur zo snel kan zijn.

8 september 2014 om 16:17

helemaal mee eens, maar ik vind het ook nog steeds onverklaarbaar dat een professioneel sporter, die dus 6 à 7 dagen per week sport, zo zwaar kan zijn. Daar moet je echt veel voor eten, lijkt me toch.

8 september 2014 om 16:35

Ja ook dat, maar hij was zo enorm snel toen dat je je toch afvraagt of hij echt te zwaar was, of alleen zo oogde. Bij Verhoeven hoor je ook altijd dat hij afgetraind is, en hoewel ik daar wat sceptisch over ben, was Ailton als spits toch wel een verhaal apart. Zou hij nog sneller zijn als hij 20 kilo lichter was geweest of was dit voor hem gewoon het ideale gewicht?

Die is er ook niet dunner op geworden zeg

Wel mooi om te zien dat hij zo wordt aanbeden door de Werder fans. Na Werder Bremen heeft hij nooit meer een rol van betekenis kunnen spelen.

Kan ook nog aardig Duits lullen ook

Ailtonnetje! Het bewijs dat je met een bmi van over de 30 en een vetpercentage van 25 nog steeds heel snel kan zijn en topscorer worden in de bundesliga.
Rare verschijning op de velden maar wel grappig.

Hij was in zijn tijd bij Bremen toch wel een fenomeen!
Bijzonder ook om Tim Wiese te zien in het filmpje. Hij is nog niet heel oud voor een keeper en nu bezig als bodybuilder...ik heb hem even gegoogled, ziet er tegenwoordig wel bijzonder uit!

Hahaha wat is die Tim Wiese een vieze vent. Kan me niet voorstellen dat al die extra spieren voordelig is voor een keeper, denk eerder flink nadelig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren