Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Altijd al de Champions League willen bezoeken? Koop je kaarten vanaf 63 euro!

Laatste update:

Samen met onze partner XS2Events zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de ticketshop en het aanbieden van nieuwe clubs en competities. Naast de Premier League, LaLiga en Serie A, worden nu ook tickets voor de Champions League aangeboden. Dit is jouw kans om vooraan te zitten wanneer de grootste voetbalsterren het tegen elkaar opnemen op het allerhoogste niveau.

Heb je de vernieuwde ticketshop al gezien? Bekijk hem hier!

Om wedstrijdkaarten te bemachtigen, ben je als fan bij veel clubs afhankelijk van een club- of seizoenkaart. Deze ticketshop is de ideale uitkomst voor voetbalfans! Of je nu ruim van tevoren een wedstrijdbezoek plant of dat je toevallig in de buurt bent van het stadion. In de ticketshop koop je kaarten voor de wedstrijd naar jouw keuze! En behalve de Champions League, is er ook een select aanbod aan wedstrijden in de Europa League. Zelfs EK-kwalificatiewedstrijden kun je terugvinden in de ticketshop.

Om jouw plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd worden de tickets via e-mail naar je verzonden.

Champions League speelronde 4

Dinsdag 7 november Borussia Dortmund - Newcastle vanaf 369 euro
Dinsdag 7 november Manchester City - Young Boys vanaf 88 euro
Dinsdag 7 november AC Milan - PSG vanaf 253 euro
Dinsdag 7 november FC Porto - Antwerp vanaf 63 euro
Dinsdag 7 november Atlético Madrid vs Celtic - vanaf 112 euro

Woensdag 8 november Sociedad - Benfica vanaf 113 euro
Woensdag 8 november Arsenal - Sevilla vanaf 401 euro
Woensdag 8 november Real Madrid - SC Braga vanaf 150 euro
Woensdag 8 november Bayern Munchen - Galatasaray vanaf 625 euro

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

Als ik mag kiezen, dan ga ik naar een wedstrijd van:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren