Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ze Suárez gaan verkopen, heb ik liever dat ze het nu meteen doen’

Laatste update:

John Barnes kijkt met enige zorgen naar de situatie van Luis Suárez bij Liverpool. De Uruguayaanse spits wil graag weg van Anfield, omdat hij zich niet meer prettig voelt bij de club. Vreemd genoeg wil hij wel verder spelen bij een competitiegenoot, ondanks de vijandige houding van supporters die hij in meerdere stadions zal tegenkomen. Barnes, oud-speler van the Reds, hoopt dat zijn oude club wijselijk zal handelen inzake de aanvaller.

/

Liverpool heeft ‘nee’ gezegd tegen twee biedingen van Arsenal op Suárez. Barnes denkt dat de club bij een derde poging toe moet happen en de aanvaller moet wegdoen. “We hebben in het verleden gezien dat transfers die in de laatste seconden pas rondkomen, niemand goeddoen. En dat geldt zeker voor een club als Liverpool, die moet echt een grote vervanger halen voor Suárez.”

“Ik zie graag dat áls ze hem gaan verkopen, ze het nu meteen doen”, geeft Barnes aan in de Engelse pers. “Als het op de allerlaatste dag aankomt en ze dán nog iemand moeten halen, is dat niet ideaal. En wat Suárez betreft: als hij niet gelukkig kan zijn bij Liverpool, moet hij maar gaan. We weten niet wat zijn mentale gesteldheid zal zijn als hij niet krijgt wat hij zich wenst: een vertrek bij Liverpool.”

Als ze Suárez gaan verkopen, heb ik liever dat ze het nu meteen doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor iedereen inderdaad het beste, of ze moeten NU aangeven dat hij absoluut niet te koop is of nu de duidelijke vraagprijs stellen. Als hij niet weg mag kan Arsenal verder kijken, als hij wel mag kan Liverpool verder kijken en het geeft voor Luis ook duidelijkheid.

30 juli 2013 om 21:05

De vraagprijs is bekend voor de pinnige Wenger. 58 miljoen zal er op tafel gelegd moeten gaan worden, en ik ben het inderdaad met Barnes eens. Wanneer Suarez verkocht moet worden moet het nu gaan gebeuren. Met het verdiende geld kan het team alleen maar sterker gaan worden. Ook zou ik het prima vinden wanneer hij blijft, want er zijn nauwelijks spelers die zo goed zijn als hem en die in het bereik zijn Lfc.

30 juli 2013 om 21:07

Wat ik me dan afvraag: Als hij weggaat, wie is dan zijn opvolger? Want ik kan niet echt iemand bedenken, het zou natuurlijk perfect zijn als Liverpool Soldado voor de neus van Spurs wegkaapt, maar behalve Soldado weet ik niet echt kandidaten. Dzeko misschien, maar dan houdt het ook een eind op. Ik denk dat het huidige bod van 50 miljoen pond ook al in de buurt komt, of is het 58 miljoen pond?

En trouwens, iedere club zet laag in bij onderhandelingen, als je al begint met 70 miljoen zal een club meestal nog meer vragen.

30 juli 2013 om 21:15

50 miljoen pond wordt er gevraagd. Vind ik een prima bedrag voor een speler als Suarez, en al helemaal als je kijkt wat het imago is van Suarez. Muriel van Udinese is al een optie om Suarez op te volgen. Wanneer hij vertrekt denk ik dat Rodgers ook voor Eriksen of een andere aanvallende middenvelder gaat.

Overigens zie ik Suarez ook nog gewoon blijven, Liverpool zal stug vol blijven houden aan de vraagprijs en zal ook met een deadline gaan komen. Ook denk ik dat we komend seizoen sterker uit de strijd zullen komen dan de concurrentie zal gaan denken. Spelers als Gerrard en Lucas weten nu veel beter wat hun taak is dan afgelopen jaar. Ook is het team in zijn geheel gegroeid! Ben al aan het uitkijken richting de eerste wedstrijd!

30 juli 2013 om 21:18

Liverpool van de tweede seizoenshelft was inderdaad wel beter dan in de eerste, alleen is het bij Lucas de vraag of hij niet weer een lange blessure krijgt, die heeft er volgens mij ook al meerdere gehad. Muriel is denk ik nog niet goed genoeg om eerste spits te zijn bij Liverpool, hij is zeker niet verkeerd, maar bij Udinese staat Di Natale naast hem, dat is nogal een verschil tegenover Sturridge. Ik vraag me af hoe Luiz Alberto en Iago Aspas het gaan doen, die twee ken ik absoluut niet. Mignolet heb ik wel vertrouwen in, Agger staat er ook wel maar of Toure nog het gewenste niveau heeft weet ik niet en in Skrtel heb ik ook niet echt veel vertrouwen. Misschien Kelly als CB gebruiken?

30 juli 2013 om 21:27

stravven

Lucas heeft tot nu al twee zware blessures gehad waardoor hij nooit het gewenste niveau vol heeft kunnen houden. Wanneer hij fit is is hij een van de betere stofzuigers in het voetbal. Ik denk dat Muriel ook nog niet goed genoeg is, maar Sturridge is echt een prima spits die eerlijk gezegd prima in het huidige Arsenal had gepast terwijl we daarachter nog Coutinho hebben die gewoon een heerlijk talent is.

Met Mignolet is er een goede keeper in huis gehaald terwijl er met Toure een prima opvolger van Carragher is gehaald. Van Alberto ben ik nog niet zo onder de indruk, terwijl Aspas wel echt indruk op mij heeft gemaakt. Een speler die een goede voorbereiding heeft gehad en die met het vertoonde spel zelfs een basisplaats zou kunnen bemachtigen in het huidige Lfc.

Vandaag is de clausule uit het contract van Papadopulous verlopen, er zijn al aardig wat geruchten voorbij gekomen dat Liverpool een bod heeft geplaatst. Daarnaast hoop ik dat er ook nog een nieuwe linksback zal worden aangetrokken.

Team komend seizoen:

Mignolet
Johnson/Kell
Papa
Agger
Enr/Joh/Aank
Lucas
Gerrard
Aank/Aspas
Coutinho
Suarez
Sturridge
30 juli 2013 om 21:35

Probleem met Lb's: er zijn niet veel goede. En Baines gaat niet naar Liverpool, wat dat betreft heeft Arsenal een ongekende luxe met Gibbs en Monreal. Papadopoulos blijft denk ik gewoon bij Schalke. Ik zeg niet dat Lucas niet goed is, ik weet ook dat hij een van de betere brekers in de PL is, alleen weet ik niet of hij echt altijd fit is, dat is het probleem.

Opstelling: Mignolet; Johnson, Kolo, Agger, Enrique; Lucas, Gerrard, Coutinho; Aspas/alberto/downing, Sturridge, Borini/sterling/downing. Suarez heb ik bewust niet meegenomen, ik heb echt geen idee of hij blijft of niet.

31 juli 2013 om 00:03

Het team kan alleen maar sterker worden, maar tegelijkertijd zijn er nauwellijks spelers die zo goed zijn als hij en haalbaar? Dan spreek je jezelf wel een beetje tegen...
Ik denk dat ze hem wel moeten verkopen als hij echt weg wil, maar niet aan een Engelse club. Ik zou hem niet graag bij een concurrent zien, als ik Liverpool was.

31 juli 2013 om 01:20

@superstick

Ik spreek mezelf niet tegen.
Met de verkoop van Suarez zal het lastig worden om een speler van zijn kwaliteiten terug te halen.

Maar met de verkoop van Suarez en het verdiende geld kunnen er wel 2-3 kwaliteitsspelers gehaald worden die het niveau van het team kunnen opschroeven.

Zelfde als afgelopen jaar bij Arsenal, RVP verkocht en voor het verdiende geld zijn Cazorla en Podolski teruggehaald. Team is er niet op achteruit gegaan, maar ze hebben geen speler terug kunnen halen met de kwaliteiten van Rvp.

Suarez moet gewoon blijven fans van Liverpool stondt altijd achter hem wat hij ook deed (rasicme , bijten )

Ik kan me soms best kwaad maken over de hele Suarez saga. De media maakt er ontzettend veel van maar hij komt zo disloyaal over naar Liverpool toe. De club heeft Suarez door al zijn fratsen heen gesteund. Liverpool verdient dit verder niet, niemand is groter dan de club. Wil Liverpool weer bij de top gaan horen moeten ze hem houden en de selectie achterin versterken. Maar je principes opzij zetten en je clubcultuur belachelijk maken om zo iemand te houden is misschien nog erger.

30 juli 2013 om 21:15

Welke positie achterin moet versterkt worden? Een CB lijkt me niet echt nodig aangezien je enkel Agger, Toure en Skrtel hebt net als die jonge Uruguayaan, een LB na Enrique misschien? Het middenveld is denk ik wel ver compleet, de vleugels ook, de aanval ligt aan Suarez en of hij vertrekt of niet volgens mij.

30 juli 2013 om 21:50

Ik vind het ook schandalig van Suarez, mits dit allemaal waar is. Liverpool is al veel te ver gegaan met zijn verdediging en nu probeert hij zichzelf eerst in een slachtofferrol te plaatsen puur om een transfer af te dwingen.

30 juli 2013 om 22:37

Het is inderdaad vooral het toneel wat hij speelt. Eerst lag het aan de Engelse pers. Nu wilt hij opeens naar Arsenal. Hij denkt puur aan zichzelf.

30 juli 2013 om 23:25

Ach wat is nu loyaliteit nu in het voetbal? En het valt wel mee hoor met suarez, rvp onderhandelde tijdens het seizoen al met mcfc! Suarez geeft aan cl te willen spelen dat is duidelijk toch verder heeft hij geen verzoek in gediend en denk ik dat hij oprecht ambitie toont. Geld speelt geen rol ofzo

Suarez moet alleen weg bij Liverpool als er een club komt uit een andere competitie. Hij heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt in Engeland. Echt zonde van deze geweldig speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren