Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we die doorkomen kunnen we Ajax loten, dat zou een stunt zijn’

Laatste update:
/

Zonder zelf te spelen werd AS Trencin woensdag kampioen van Slowakije. De enige concurrent FC Zilina verloor in eigen huis van Bratislava (1-2), waardoor de club van Tscheu La Ling met nog twee speelronden te gaan niet meer te achterhalen is.

Het is de eerste landstitel voor de club waar ook Gino van Kessel en Ryan Koolwijk onder contract staan. Eerder won AS Trencin ook al de nationale beker. "Er is een duidelijke structuur, waardoor iedereen aan hetzelfde touw trekt”, vertelt oud-Ajacied La Ling vrijdag in De Telegraaf. “Zo is de Ajax-visie hier snel opgepakt.”

“We hebben de jongste ploeg, spelen het meest aanvallend en zijn het productiefst. Omdat iedereen vanuit dezelfde visie werkt, zijn er ieder jaar stappen gemaakt.” AS Trencin start komend seizoen in de tweede voorronde van de Champions League. “Als we die doorkomen kunnen we Ajax loten. Dat zou helemaal een stunt zijn”, besluit La Ling, die enkele jaren geleden door Johan Cruijff bij Ajax werd voorgedragen als directeur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou leuk zijn, mag hopen dat ajax dat makkelijk wint maarja je weet het op dit moment niet met ajax...
En anders gaan we gewoon Trencin supporten

22 mei 2015 om 10:21

Dachten we ook van FC Dordrecht. Momenteel kan Ajax gewoon van iedereen verliezen.

22 mei 2015 om 12:06

Ze spelen het meest aanvallende voetbal en zijn het productiefste team. Ik zie geen enkele overeenkomst met de (huidige!) Ajax visie...

22 mei 2015 om 14:17

Zlatan65, ben jij miljonair? Nee? Oo dan wil je vast geen miljonair zijn..
Is t zelfde.. De visie van ajax is mooi aanvallend voetbal, dat ze dat dit seizoen niet spelen hoef jij ons niet te vertellen.

Ligt het aan mij of zitten zij niet in de andere route?

22 mei 2015 om 10:08

Volgens mij kunnen ze Ajax idd niet loten. Een kampioen komt in de champions route en speelt toch tegen andere kampioenen die voorronde moeten spelen voor een ticket? Zoals Basel, Salzburg, kampioen van zweden, polen etc.

22 mei 2015 om 10:40

In de groepsfase kunnen ze Ajax loten.

22 mei 2015 om 12:19

Maar daar doelt ling helemaal niet op. Hij doelt op de play-offs. En dat is incorrect en amateuristisch.

Zou een prima loting zijn voor Ajax.

De laatste jaren dat kleine Trencin toch wat in het oog gehouden en het is toch wel indrukwekkend wat daar neergezet wordt. Een aantal jaren geleden pendelden ze nog wat tussen hoogste en eerste divisie maar nu komt het beleid er toch helemaal uit. Kwestie van lange adem.
Ook een aantal erg slim en knap gescoutte spelers waar men nu financieel de vruchten van plukt.

22 mei 2015 om 11:47

AS Trencin, Mydtylland en Brentford doen het momenteel het best als je de verhoudingen in het oog houdt.

Mydtlylland en Brentford hebben dezelfde eigenaar, een man die enorm veel met statistieken bezig is en ook eigenaar is van een gokbedrijf waarmee hij wedstrijden probeert te voorspellen en daar opvallend goed in slaagt.

Je zou dit artikel https://decorrespondent.nl/2566/Voor-de-scouts-van... eens moeten lezen, Brentford kan volgend jaar zomaar doorstromen naar de premier league.

https://decorrespondent. nl/2566/ Voor-de-scouts-van- deze-club-is-het-kijken- van-wedstrijden- verboden/ 2265987513 90-0fa5648d (zonder spaties)

25 mei 2015 om 17:07

Die artikelen heb ik gelezen en ben toevallig ruim een week geleden nog bij Brentford geweest. Het is geweldig leuk om te zien hoe kleine clubs met beperkte middelen op dit soort manieren toch goed mee kunnen draaien. Veel clubs kunnen hier wat van leren.

25 mei 2015 om 19:38

Ik ben echt benieuwd of ze daadwerkelijk de sprong naar de premier league kunnen maken.
Als dat zo is en hun het kunnen, waarom zou Ajax dan niet een rondje verder in de CL kunnen komen?

Slecht van Ling dat hij niet goed op de hoogte is. Ajax speelt in de niet kampioenen voorronde en trencin in de kampioenen. Alleen bij plaatsing van het hoofdtoernooi kunnen beide elkaar treffen!

22 mei 2015 om 09:52

Inderdaad, dat is wel wat amateuristisch.

22 mei 2015 om 10:01

Geldt dat ook voor Slowakije?
Ik denk dat La Ling gewoon gelijk heeft en dit niet zomaar roept.
Ik ben echter te lui om het op te zoeken.

22 mei 2015 om 10:08

Geldt gewoon voor alle deelnemende landen. Je hebt een kampioenen-playoff en een niet-kampioenen playoff. Die zijn gescheiden van elkaar en kunnen elkaar niet treffen. Afgelopen seizoen speelde Slovan Bratislava als kampioen van Slowakije in de kampioenen-playoff, ze verloren van Bate Borisov (Wit-Rusland) in de laatste ronde.

Nrs 2/3/4 van deelnemende landen zitten in een andere poule, volledig gescheiden van de kampioenen dus.

22 mei 2015 om 10:37

Aan jou hebben we wat op deze website. Thanks voor de informatie beste man!

22 mei 2015 om 11:30

Zal hij niet bedoelen als hij alle voorrondes doorkomt ?

22 mei 2015 om 13:35

Misschien bedoelt hij inderdaad gewoon de volledige play offs door komen.

Hij doet het erg goed daar

Normaal gesproken had ik gezegd dat dit goed voor Ajax zou zijn, maar tegenwoordig zijn alle clubs een lastig karwei voor de Nederlandse ploegen.

Wel mooi voorbeeld van dat het vaak loont om aan een lange termijn visie vast te houden zonder tegenslagen in paniek te raken.

22 mei 2015 om 16:00

Sinds hij aan de macht is hebben ze maar weinig tegenslagen gehad eigenlijk. Alleen ieder jaar aan het begin van het jaar lopen ze nog even slecht, maar elke keer in de loop van het jaar worden ze steeds beter.

Ook dit jaar stonden ze rond de winterstop nog flink achter op de (toen nog) nummer één.

Ajax speelt niet aanvallend en verdedigen doen ze ook niet echt
Dus ja dan kan je snel verliezen of gelijkspelen.

Met Frank aan het roer win je geen prijzen meer en ga je ook niet door naar de volgende ronde van voorronde CL. Hopelijk dat Ajax Ancelotti of Rijkaard aantrekt. Dat zou echt fantastisch zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren