Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je me nu het NEC-salaris voorlegt, dan denk ik niet dat ik snel bijteken'

Laatste update:

Rens van Eijden leek een lucratief contract te gaan tekenen bij Dynamo Moskou, maar zag de deal op het laatste moment in duigen vallen. De 27-jarige stopper is daardoor weer terug in Nijmegen, waar hij zich richt op nog minimaal vier maanden met NEC. De kans dat hij daar zijn aflopende contract verlengt is echter nihil, vertelt de voormalig jeugdinternational in gesprek met FOX Sports.

/

Van Eijden zat met zijn hoofd al volledig in Rusland. Op het moment dat hij een contract zou gaan tekenen, liep de deal echter spaak. “Ik kan het ook niet gerijmd krijgen”, sipt hij. “Een probleem tussen NEC en Dinamo, waarvan ik nog steeds niet begrijp dat dat een probleem was. Zó klein, niet eens noemenswaardig.” Het bracht hem aan het twijfelen. “Willen ze me nog wel? Ze handelden niet naar wat ze zeiden. Dan moet je op een gegeven moment door.”

Wat de precieze aard van het probleem was, weet Van Eijden zelf ook niet. “Er speelt iets waar we geen weet van hebben. Het zal een vraagteken blijven. Ook NEC en mijn management zeggen dat ze dit nog nooit hebben meegemaakt”, vervolgt hij. De stopper zegt zich nu weer volledig op zijn verplichtingen in Nederland te focussen, maar na dit seizoen vertrekt hij waarschijnlijk alsnog uit de Goffert. “Als je me nu het NEC-salaris voorlegt, en ik weet wat ik gisteren had kunnen verdienen, dan denk ik niet dat ik snel teken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja daar gaat je droom transfer en is toch te belachelijk hoe dinamo hier mee om gaat.
Iemand blij maken met een dooie mus!!!!

6 februari 2016 om 13:34

Wat is de precieze reden van het niet doorgaan dan?

6 februari 2016 om 13:41

Onduidelijk wat de exacte reden was, maar wat wel duidelijk is is dat Dinamo en NEC een akkoord hadden en Dinamo daar niet een, maar meerdere keren op terug is gekomen aldus Van Eijden zelf. Kwamen steeds met nieuwe voorwaarden en dan is het op een gegeven moment genoeg voor Van Eijden en Nec. Volkomen begrijpelijk ook, immorele schijtclub is dat Moskou zeg.

Ook lullig voor Van Eijden zelf natuurlijk. Scheen daar 7,5 ton netto te gaan verdienen en zit nu weer met het NEC-contract van 2,5 a 3 ton bruto. En als ie wil verlengen bij NEC moet ie daarop ook nog inleveren. Denk dat er alsnog geprobeerd wordt een nieuwe club voor Van Eijden te vinden.

6 februari 2016 om 13:43

Dat weet niemand, ze houden het geheim. Wel opvallend dat Van Eijden het als heel klein beschrijft, maar ook zegt dat de club en management zoiets nog nooit hebben meegemaakt.

6 februari 2016 om 15:44

Ik las ergens een reactie dat het om de meest bizarre dingen ging. Hij zou een soort slaafje worden, elke dag 6:30 melden, corvee, elke dag ontbijt en lunch verzorgen, etc. Schijnbaar was hij daar allemaal mee akkoord en als laatste halveerde z'n salaris waardoor het afketste. Echt bizar als je het mij vraagt.

6 februari 2016 om 18:23

Beetje look a like van sam smith

9 februari 2016 om 16:26

Ja ga jij maar beide even opzoeken op google afbeeldingen dan hoor ik wel weer van je

Jammer voor deze goede prof. Hoop dat hij snel een club vindt die bij hem past

Begrijpelijk. Je wilt op die leeftijd wel een 'klapper' kunnen maken. Maar als zo'n kans niet meer voorbij lijkt te komen, kun je maar beter tekenen in mijn ogen. Wel ben ik benieuwd op welk klein dingetje de deal niet doorgegaan is.

Nou Dynamo Moskou heeft goed aan hun imago gewerkt, nu gaan andere spelers ook wel twee keer nadenken voordat ze er tekenen.

6 februari 2016 om 14:08

Je denkt toch niet serieus dat er een speler uit Rusland, Servië. Zuid Amerika of Azië te vinden is die weet wat Dynamo vd Eijden heeft geflikt, dat het hier nieuws is wil niet zeggen dat het ook de Finse of Zweedse kranten haalt.
En stel dat wel iedere voetballer er van zou weten, als Dynamo een modale speler een salaris van 750.000 euro netto wil betalen staan ze in rijen van drie te wachten om te kunnen tekenen.

Mag wel naar groningen komen , alleen denk ik niet dat hij dat nog wil aangezien hij het salaris heeft gezien wat hij kan ontvangen in moskou en dat niet bij groningen zal krijgen.

6 februari 2016 om 16:36

Rens gaat nog niet afbouwen hoor

9 februari 2016 om 16:27

Wat is het salarisplafond van Groningen dan?

Bied je eigen aan in CHINA Rens dan heb je een mooi avontuur en een goed salaris 😉 jammer dat hem dit is over komen is nooit leuk en het zegt weer wat over Dinamo Moskou zeg gewoon de reden en hou die jongen en N.E.C niet aan het lijntje...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren