Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je het dit seizoen niet meer redt, kun je beter stoppen'

Laatste update:
/

De champagne moet nog ontkurkt worden bij Sparta Rotterdam, maar de flessen liggen al enige tijd koud. De club koestert met nog vijf wedstrijden te gaan een voorsprong van negen punten op naaste belager VVV-Venlo en heeft ook nog eens een wedstrijd tegoed. “Als je het dit seizoen niet meer redt, kun je beter stoppen”, zegt clubicoon Adri van Tiggelen dan ook in gesprek met Voetbal International.

Het is voor de roemruchte club nu of nooit, meent de oud-international. Van Tiggelen houdt echter nog een slag om de arm bij de vraag of Sparta al sterk genoeg is om mee te kunnen op het hoogste niveau. “Er staat nu een goede groep voor de Jupiler League, duidelijk de sterkste van deze afdeling. Maar er moet nog wel wat bij. Sparta is nog niet klaar voor de Eredivisie”, zegt hij.

Het is zeer de vraag in hoeverre de Rotterdammers zich komende zomer kunnen versterken, want veel geld is er niet voorhanden. “Je moet wel het geld hebben om spelers te halen, maar daar zit elke club mee. Kijk maar naar FC Twente. Niemand komt geld brengen en het televisiegeld is ook geen enorme som geld”, besluit Van Tiggelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geld is niet alles, dat bewijst onder andere Leicster city nu ook. Je moet gewoon goed omgaan met de inkomsten die je hebt. Sparta heeft toch een aardige jeugdopleiding, of vergis ik me daar nu in? Zet die talenten naast spelers met ervaring en ik zie niet in dat ze het slechter doen dan laten we zeggen een Cambuur of een de Graafschap.
Ik hoop dat ze een goed team weten neer te zetten, want Sparta hoort gewoon in de eredivisie. Hopen dat ze er een mooi seizoen van maken en zich in ieder geval handhaven, zodat ze misschien het seizoen erop een klein stapje kunnen maken.

8 april 2016 om 12:08

Leicester City heeft afgelopen zomer meer uitgegeven dan de grote clubs, heel slecht voorbeeld om de PL te vergelijken met een promovendus uit de jupiler league. Een club als Sparta kan een speler tegenwoordig 50.000-75.000 aan salaris bieden (moet je nagaan hoe slecht het met het nederlandse voetbal gaat). Ja daar ga je geen goede spelers voor halen dus zal het bij promotie Enorm moeilijk worden om erin te blijven.

8 april 2016 om 12:13

Om de talenten naast de spelers met ervaring te zetten, is Sparta net zo goed geld nodig, je moet toch investeren in goede degelijke ervaren spelers.
Je kunt wel zeggen dat geld niet alles is, leuk voorbeeld van Leicester, maar toch vrij vraak is dit wel inherent aan elkaar.
Je ziet het ook aan Cambuur. Geen middelen om Ogbeche te behouden en ook geen geld om versterkingen te halen. Iets meer middelen hebben om één of twee eredivisie-waardige spelers aan te trekken kan het verschil maken tussen degradatiezone en de plekken erboven.

8 april 2016 om 12:20

Doen ze al, denk aan rechtsback van Drongelen.

Laat sparta maar kampioen worden mooie club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren