Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij vijftien miljoen euro meebrengt, is hij van harte welkom bij NAC’

Laatste update:

Jan-Willem van Dijk wil per 1 januari 2016 de nieuwe grootaandeelhouder worden van NAC Breda. De voormalig directeur van hoofdsponsor Into Telecom wil van de Brabanders een club maken die structureel in de top acht meedoet. Trainer Robert Maaskant moet het allemaal nog maar zien.

/

“Als Van Dijk vijftien miljoen euro meebrengt, is hij van harte welkom. Maar ik zie dat niet zo snel gebeuren”, zegt de coach in Voetbal International. Maaskant stelt dat Van Dijk met de club in gesprek moet gaan als hij concrete interesse heeft en hij de onderhandelingen niet via de media moet voeren. Hij vindt dat ‘opportunisme’ niet thuishoort in de bestuurskamer.

“Daarmee bedoel ik: laat hem met een goed onderbouwd pan komen, met een écht verhaal. Dan praten we verder. We hebben helemaal niets gezien. Nul. Ik beschouw dat verhaal daarom als een storm in een glas water”, aldus Maaskant. Van Dijk zou oud-aanvaller Pierre van Hooijdonk overigens aan willen stellen als technisch directeur in het Rat Verlegh Stadion.

Denk jij dat NAC Breda zich dit seizoen gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat NAC erin blijft is een mooie club

7 april 2015 om 20:00

Ik hoop met je mee. Clubs als NAC horen in de eredivisie, maar ik ben er niet bang voor eerlijk gezegd.

7 april 2015 om 20:10

gok op de Eagles en Excelsior voor de nacompetitie

Nou Maaskant, éénmalig 15 miljoen gaat 'm ook niet worden om structureel top-8 te worden. Eerder rond de 10 miljoen jaarlijks op de begroting erbij. Hopelijk zit dat dan zijn plan.

NAC moet blijven in de Eredivisie. Een avondje NAC kan toch niet missen in de Eredivisie?

8 april 2015 om 16:32

Zou er niks van missen. Avondje NAC is namelijk bar slecht voetbal.

Voor het publiek met hun sfeer tjah dat kunnen ze ook in de Jupiler League brengen.

Goed gezegd door Maaskant, alleen als je serieus bent moet je jezelf laten zien. Niet alleen in de media iets roepen om aandacht te krijgen.

Sinds wanneer gaat een trainer zijn mening geven over de invulling van het bestuur?

En daarnaast is Maaskant wel de laatste die iets mag zeggen over iets via de media spelen, de beste man is een prima trainer maar schuwt het niet om zijn spelers via de media af te vallen.

Elke bestuurder is aandachtsgeil, niemand gaat er puur in om zijn club te redden, vaak willen ze ook zelf graag in de spotlights plaatsnemen.

7 april 2015 om 20:24

Deze trainer is technisch directeur, heeft dus zeker een stem in de invulling van het bestuur.

Ondanks zijn eigen gedrag, hij heeft toch groot gelijk? Als iemand de club wil overnemen bespreek je dat toch met de mensen die daarover gaan en niet met de media?

7 april 2015 om 20:46

Fout, een technisch directeur heeft zich uit te spreken over het voetbal gedeelte niet wie de club gaat leiden, lijkt me een zaak voor mensen die daar echt verstand van hebben en niet Maaskant.

Alhoewel Maaskant nog steeds denkt het wiel uitgevonden te hebben.

Ik denk dat je juist blij moet zijn als er een geldschieter komt..

7 april 2015 om 20:15

Sla je de spijker toch nog (onbedoeld volgens mij) op z'n kop ook: ALS die er komt. Momenteel wordt er alleen in de media wat geroepen, dus Maaskant heeft gelijk: Laat 'm met een serieus plan op tafel komen en daarmee met het bestuur over gaan hebben. Maaskant zelf weet als geen ander dat je met alleen wat in de media roepen het niet trekt, doet hij al zijn hele carrière namelijk.

Ik ben geen groot fan van Maaskant maar hij heeft natuurlijk wel een punt. Als zo een gast echt iets wil moet hij naar NAC toe gaan en niet alleen maar van alles in de media gaan roepen

7 april 2015 om 20:53

Deze gast heeft al gesprekken gehad in November met de aandeelhouders van NAC om een deel van de aandelen over te nemen, hij is dus wel degelijk naar NAC geweest. Dat wordt in dit bericht niet genoemd, is volgens mij in eerdere berichten al wel ter sprake gekomen.

En over je opmerking dat je geen fan bent van Maaskant, kan ik me voorstellen. Maaskant heeft een grote mond, vooral in de media, maar hij maakt het wel waar momenteel!

7 april 2015 om 21:13

Hoop echt dat Maaskant jullie erin gaat houden . Wat ik al eerder zei NAC hoort in de eredivisie

7 april 2015 om 21:27

Ben ik zeker met je eens, en dat zeg ik niet als NAC supporter. Iedere wedstrijd in Breda 19.000 man op de tribune, zou zonde zijn als dat naar de JL gaat. Helaas door slecht bestuur in het verleden waardoor we nu constant financieel en sportief (financieel momenteel langzaamaan beter) in de problemen zitten.

Voor jou gefeliciteerd met het kampioenschap, welkom terug!

7 april 2015 om 21:30

Hup naaaac

We hebben helemaal niets gezien. Nul. Ik beschouw dat verhaal daarom als een storm in een glas water”, aldus Maaskant. ik wist niet dat Maaskant daar ook iets over te zeggen had.
Moet nog zien als Nac degradeert hopen van niet natuurlijk dan haak hij af met zijn geld.

7 april 2015 om 23:06

Ja en als NAC degradeert kan het wel eens over zijn. Die kampen al jaren met grote financiële problemen.

Nac mag wel eens eruit geknikkerd worden, Club die structureel teveel geld uitgeeft tov wat er binnen komt. Knvb maar eens schoon schip maken. Kan NAC dan ook intern eens de bezem door die bestuurlijke bende halen. Mogelijk komt dan die Van Dijk op tijd. Wel jammer voor de NAC aanhang want daarvoor verdient de club veel respect.

7 april 2015 om 22:21

Weer iemand zonder verstand van zaken. *zucht*

je opmerking komt een paar jaar te laat. Er is al schoon schip gemaakt, en er wordt zelfs weer winst gemaakt...

7 april 2015 om 23:03

Ja ja en nog in cat. 1 zitten! Ja ik zal het wel niet begrijpen, eerst zien en dan geloven kerel. Dat sprookjesland "de Efteling" is toch dicht bij Breda? Er is pas echt paniek in Breda als de tap geen bier meer geeft, en om het geld, daar maken ze zich niet druk om. lang leven de leut!!!!

7 april 2015 om 23:27

We zitten helemaal niet in cat 1 slaperd.

8 april 2015 om 00:07

Man, man, man, wat zul jij een zielig leven hebben, humberto1!

Beetje roepen op een voetbalforum en doen alsof je er verstand van hebt, terwijl je met je commentaar juist blijk geeft er geen bal verstand van te hebben.

Nou hoef je niet alle ins en outs van NAC te weten en te volgen, maar blaat dan ook niet zo dom, man!

8 april 2015 om 08:10

@humberto1
precies wat ik zei, geen kennis van zaken. We zitten sinds kort in cat. 2.

nac is 15 miljoen niet waard rommelploeg echte zakenman belegt zijn geld

8 april 2015 om 00:54

Ach man alsof een voetbalclub wordt gekocht om winst te maken, niet dus.
En dat andere argument slaat ook helemaal nergens op want bij NAC hebben altijd smaakmakers gezeten ( leonardo, gudelj, amoah, tighadouini)

U hoort het meneer Van Dijk, alleen met de goedkeuring en het meenemen van een grote zak met geld bent u welkom bij NAC. Hoezo arrogant.

8 april 2015 om 10:05

Mat de goedkeuring van de heer Maaskant.

8 april 2015 om 16:41

De heer Maaskant vreest dat van Hooijdonk voortaan het technisch beleid gaat doen en dan snap ik best dat hij een kritische noot kraakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren