Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Als hij echt naar Real Madrid zou gaan, zou hij zich moeiteloos aanpassen’

Laatste update:

Real Madrid doet er goed aan om voor een veelbelovend talent als Kylian Mbappé te gaan, in plaats van de hoofdprijs voor Harry Kane te betalen, zo oordeelt Steve McManaman, De aanvaller van Tottenham Hotspur wordt nadrukkelijk met de Spaanse topclub in verband gebracht.

"Ik zou voor een jonge voetballer als Kylian Mbappé gaan", zo stelt McManaman, die in het verleden onder meer voor Real Madrid uitkwam, in aanloop naar de Champions League-clash tussen beide clubs in Londen. "Het is erg moeilijk om Kane aan te trekken. De prijs van een voetballer heden ten dage is gekkenwerk. Voor een voetballer als Kane moet je tweehonderd miljoen euro betalen. Ik begrijp dat soort cijfers niet."

McManaman denkt niet dat Kane aanpassingsproblemen zou hebben als hij naar Real Madrid zou vertrekken. De oud-middenvelder blikt positief terug op zijn periode in de Spaanse hoofdstad, waar hij meer dan 150 duels speelde en diverse prijzen pakte. "In Engeland zijn de clubs erg professioneel, het is geweldig om daar te spelen. Daarnaast is zijn familie gelukkig in Londen, hij kan daar blijven."

"Als hij echt naar Real Madrid zou gaan, zou hij zich moeiteloos aanpassen. Cristiano Ronaldo, Luka Modric en andere spelers spreken Engels en kunnen Kane helpen. Madrid is ook een mooie stad." Kane, 24 jaar, ondertekende elf maanden geleden een nieuw contract met Tottenham tot de zomer van 2022. In 177 officiële duels voor de Londense club was hij goed voor liefst 112 treffers.

Harry Kane zou slagen bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch, Kane is met rap tempo aan het bewijzen dat hij tot de creme de la creme behoort. Daar waar Suarez en Griezmann redelijk tegenvallen dit seizoen, ik zou zeggen dat ie nu op het moment* samen met Lewa aan de top bivakkeert. Hij zou prima bij Madrid draaien, denk alleen dat het onmogelijk is om Benzema daar uit de basis te krijgen. Die man heeft echt unlimited krediet bij Zidane.



*deze woorden goed lezen aub. Geen zin om 20 keer uit te moeten leggen waarom ik bijv een Aguero of Zlatan enzo niet noem (blessures).

1 november 2017 om 19:24

Ik vind het nogal voorbarig om te zeggen dat hij zich moeiteloos aan zou passen gewoon omdat hij goed kan voetballen. Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die het in dezelfde situatie niet waar maakten.

1 november 2017 om 22:06

Eerlijk gezegd vind ik Kane te statisch voor een counter ploeg als Real Madrid. Heeft totaal geen dynamiek in zijn spel.

Weet Steve wel dat Mbappé voor 180 miljoen is verkocht?!

1 november 2017 om 19:02

Officieel nog niet.

Ik zie Madrid eerder een Kane of een Lewandowski aantrekken dan Mbappe. 200 miljoen euro voor Mbappe, die maar 1 seizoen goed heeft gepresteerd, is te veel risico. Lewandowski speelt al jaren geweldig voor club en land. Kane heeft een paar seizoenen en voornamelijk dit seizoen laten zien, dat hij één van de beste centrumspitsen is.

1 november 2017 om 22:05

Niet helemaal mee eens, Kane is een te "statische" speler. Die past niet in het profiel van een counterploeg als Real Madrid. Lewandowski is de meest waarschijnlijke optie, aangezien hij zich richting de uitgang beweegt bij Bayern.

Benzema moet volgend jaar wel vertrekken. Zijn tijd bij Real is mooi geweest. We willen vernieuwing zien en Harry Kané is de speler voor Real!

1 november 2017 om 19:28

Dat weer ik ook niet. Mbappe is nog steeds de droom alleen Kane zal ook niet goedkoper zijn. Levy is een man die het uiterste in transfers haalt.

Mbappé aanbieden als een alternatief voor Kane omdat die zo duur is, gaat een beetje voorbij aan het feit dat Mbappé heel waarschijnlijk nog duurder zou zijn dan Kane.

Kane is een wereldspits, een Geweldenaar, een fenomeen. Dit wordt een veel grotere spits dan een overschatte Van Persie die denkt dat hij een van de beste spitser ooit in de PL is geweest.

Harry Kane zou juist bij Manchester United succes vol zijn om Zlatan op te volgen vanaf de komende seizoenen 2018/2019 als hij vertrekt naar een volgende club🤔

1 november 2017 om 20:40

En wat doe je met topaankoop Lukaku? En Rashford & Martial?

2 november 2017 om 04:13

Formatie 352/4411/442/433/532/4132

Met 2/3 spitsen en/of vleugel of schaduwspits aanvallers is een optie alleen José Mourinho moet zijn vertrouwde formatie iets extra's toevoegen en/of veranderen bv in plaats van 4231 word 4132 en pogba niet meer naast verdedigende middenvelder maar meer een aanvallende middevelder achter de spitsen en aanvallers met Zlatan als 10

Of meer centraal middenvelder waar hij ook goed functioneerden.

Vleugel verdedigers/vleugels maar ook middenvelders kansen creëren door ze te laten variëren zodat het hele team speeld maar ook meer prijzen pakken en beter herstel van oa de

dertigers(Zlatan,Valencia,Carrick, Young,Romero)

2 november 2017 om 05:13

#Vervolg@José Mourinho moet Rashford voor 200000000€verkopen en dan Kane en 1 extra vleugel in kopen als vervanging.(Bale/Robe)

Deze 3 kosten ieder 100 miljoen😉

Dan de 60/30 regel die hij invoerde in de tweede helft aanhouden.

Zlatan in de doel gebied laten bewegen en Zlatan maar ook Bale/Robe na 60 minuten laten wisselen wegens leeftijd en blessure gevoeligheid

De backs verdedigen en aanvallend laten lopen vanuit het middenveld zodat ze niet vermoeid raken en daar past een 352/343 exact bij Manchester united.

Kane,Pogba,Lukaku,Zlatan, Mchitarjan,Matić,Bale,Robe en David als vaste waarde.

2 november 2017 om 05:39

@Vervolg@

Scott McTominay is een opvolger van Rashford & Martial.

Martial verkoop je na twee seizoenen ook voor 200miljoen als hij drie verdedigers kan voorbijlopen zoals Messi & Ronaldo en dan is het heel normaal dat topspitsen worden doorverkocht.

Dan weer jonkies klaar stomen om met 100 miljoenen te verkopen om dan weer 24/28 jarige spelers 2/4 van in te kopen.

Vanaf 24 jaar dan zijn de voetballers pas rijp om een team kampioen te maken en prijzen te pakken.

Bedankt en gr;🤗🤗🤗

Met alle respect maar ik geloof er niet in dat Kane bij Real Madrid even 25+ goals maakt net zo als in de Premier League. Het probleem ligt hem in het feit dat bij Tottenham het hele team om Kane gebouwd is. Bij Real Madrid krijgt hij met spelers te maken zoals Ronaldo, Bale, etc. Die liever de bal zelf tegen te touwen schiet dan hem aan de spits te geven. Dat zie je nu al terug bij Real Madrid, vaak hoor je Benzema scoort te weinig. Maar dat is ook niet zo vreemd als je twee buitenspelers hebt die steeds naar binnen knijpen en steeds zelf schieten.

Mbappe was de droomaankoop geweest. Wat is dat een talent zeg. Ongekend, dat word een hele grote.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren