Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Fischer ergens problemen mee heeft, moet hij het gelijk zeggen’

Laatste update:

Ajax maakte een week geleden bekend dat het Viktor Fischer voorlopig nog moet missen. De aanvaller werd eind vorig seizoen geopereerd aan zijn hamstring en zou de voorbereiding op het seizoen 2014/15 missen. Ajax moest nu echter meedelen dat de talentvolle Deen waarschijnlijk pas in januari weer kan meedoen. Linksback Nicolai Boilesen leeft mee met zijn balende landgenoot.

/

Boilesen miste de voorbije seizoenen vele wedstrijden door blessureleed en weet dus als geen ander hoe zwaar revalideren is. “Natuurlijk leef ik mee met Viktor. Ik vind het heel jammer voor hem”, zegt de verdediger in gesprek met Ajax Life. “Viktor heeft een tijdje gehad om te beseffen dat het herstel lang gaat duren. De moeilijkste fase is het begin, als je de mokerslag krijgt.”

Boilesen heeft Fischer gesproken, zegt hij, en aangegeven dat de aanvaller bij hem terecht kan als hij iets nodig heeft. “Viktor moet praten met de mensen van wie hij houdt. Als hij ergens problemen mee heeft, moet hij het gelijk zeggen. Het kan heel eenzaam zijn om in een ander land iedere dag in je eentje te trainen. Denemarken is dichtbij, maar kan ook heel ver weg zijn.”

Viktor Fischer komt sterker uit zijn revalidatieproces

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fischer is al een tijdje bezig met een neerwaarts lijn. Ik hoop van harte dat dit zal veranderen na zijn herstel, maar makkelijk zal dit absoluut niet zijn. Hij heeft talent, maar hij vergeet vaak de basis van het voetballen uit te voeren.

30 juni 2014 om 14:31

Hij is nog piepjong maar ik vind dat hij zich prima aan zijn taken houdt! Hij kan nu lekker in de luwte herstellen, sterker worden en in de tweede seizoenshelft fris zijn. Ik denk dat hij dan een hoop kan toevoegen aan Ajax. Je ziet het vaker met geblesseerde spelers. Zeker wanneer de vermoeidheid bij de rest begint toe te slaan, spelers pijntjes hebben en niet meer helemaal fit zijn, kunnen dit soort spelers een verademing zijn. Wilhere bij Arsenal, Klaassen bij Ajax zijn zelfde soort verhalen.

Ik hoop van harte voor hem dat ie er beter en sterker uitkomt. Na een hele sterke start vond ik hem de laatste tijd heel erg tegenvallen. Ik hoop voor ajax dat ie het nog kan waarmaken. Ik heb me echt afgevraagd waar zijn gretigheid en zelfvertrouwen was. Dat waren twee dingen die hij in het begin gewoon had

Hij kan geweldig voetballen, maar ik vind dat zijn mentaliteit wel wat beter kan. Een beetje en mooi-weer voetballer.

Als hij wat meer spelritme heeft en zijn doelpunten meepakt dan komt dat vertrouwen wel. Hij koos in de wedstrijden die hij speelde bewust een bijrol mijns inzien.. Ik geloof er wel in dat hij zichzelf gaat overstijgen. Als dat niet gebeurd, jammer dan. Voor ons een prima speler.

Het komt allemaal wel goed met viktor! Hoop dat hij na zijn blessure weer zo gaat spelen als in zijn 1e jaar

wanneer hij aan zijn overzicht gaat werken, is een tweede Eriksen in de maak daarbij opgemerkt dat Fischer meer scorend vermogen heeft.

Frank heeft ook aan Fischer laten zien dat hij er bij hoort, dit door hem mee te nemen naar het trainingskamp in Oostenrijk.

Hij gaat echter mee om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, er is dus alle aandacht voor Viktor en die verdiend dat ook.

Kan me wel voorstellen dat Boilesen met zijn lot begaan is, gezien zijn eigen lange herstelperiode.

Worden en zijn al twee belangrijke spelers voor Ajax.

Ik denk dat als deze jongen terugkeert hij compleet uit zijn dak zal gaan en vlammen. Die jongen heeft een mentaliteit van over mijn lijk en daar houd ik van. Hij en Depay zijn van die jongens die er alles maar dan ook alles voor over hebben om het te maken. Ze verwachten veel van zichzelf en als het dan tegenzit zijn ze er kapot van.

Het is nu de zaak om geduldig te blijven en rustig zijn tijd te nemen, maar dat komt wel goed. In de tussentijd kan Kishna zich laten zien en ook in die jongen heb ik geweldig veel vertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren