Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als de club en de manager ‘ja’ hadden gezegd, was ik naar PSV gegaan’

Laatste update:

Zo’n anderhalve week geleden berichtten de Belgische media dat PSV bot had gevangen in de jacht op middenvelder Guillaume Gillet van Anderlecht. De aandacht van de club was uitgegaan naar de nieuwe aanvoerder van Paars-Wit, maar na enige bedenktijd zou Gillet ‘nee’ hebben gezegd. Later werd gemeld dat Anderlecht hem juist had aangeboden bij PSV, maar beide verhalen lijken niet juist.

/

Gillet zelf zegt zaterdag in La Dernière Heure dat PSV inderdaad belangstelling toonde en hem weg wilde halen uit Brussel. Zelf zag de 28-jarige middenvelder het ook wel zitten, maar de club en manager Herman Van Holsbeeck wierpen zich ertussen. “Als de club en de manager ‘ja’ hadden gezegd, was ik naar PSV gegaan. Het is niet zo zeer een betere club dan Anderlecht, maar het spelen in een andere competitie trok me aan”, geeft Gillet te kennen.

“Het zag er allemaal goed uit, maar Anderlecht zei ‘nee’. Dat laat anderzijds ook wel zien dat ze me echt graag wilden houden, en dat is mooi”, vindt Gillet. “Naarmate de jaren verstrijken, wordt de kans op spelen in het buitenland wel kleiner. Maar hier liggen ook mooie mogelijkheden voor me, zeker met de Champions League in aantocht”, aldus Gillet, die de aanvoerdersband overnam van Lucas Biglia.

PSV had veel plezier beleefd aan Guillaume Gillet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV ving geen bot bij Gilet, Anderlecht en Gilet vingen bot bij Psv. Hij was aangeboden bij PSV alleen vond PSV de vraagprijs te hoog.

27 juli 2013 om 13:18

Waarom zou Gillet daarover liegen?

27 juli 2013 om 13:24

Ja joh jij weet het vast precies. Gilet zegt dat Anderlecht hem niet wil laten gaan maar jij weet het beter.... Hoe noemen ze zo iets ook al weer...oh ja Arrogant!!!

Ben er nu gewoon eens blij mee dat hij zelf wel naar PSV had willen komen!

27 juli 2013 om 13:31

Arrogant? Zoiets heet feiten. Zelfs laatst gepubliceerd door Voetbalzone en bevestigd door Thijs Slegers en Rik Elfrink. Aardig betrouwbare bronnen als je het mij vraagt.

27 juli 2013 om 13:40

@psvf4n

En de andere kant zegt dat PSV had geboden en hij niet was aan geboden...
En de speler zelf lijkt me anders wel een goede bron.

En je bent een externe persoon dus je kan het niet weten en dus kan je het zeker niet over feiten hebben...

27 juli 2013 om 13:42

Daarom geef ik mijn voorkeur aan interne mensen als Thijs Slegers en Rik Elfrink.

27 juli 2013 om 13:46

En denk je nu werkelijk dat een club gaat toegeven dat ze naast een speler hebben gegrepen. Iedereen vertelt het verhaaltje zoals het hem het beste uitkomt. Feit is dat PSV geïnteresseerd was in een samenwerking met Gillet en vice versa. Waarom het misliep zal niemand met zekerheid kunnen zeggen al ben ik wel geneigd Gillets versie te geloven aangezien Anderlecht al heel veel sterkhouders liet vertrekken en Gillet nu de aanvoerdersband mag dragen. Lijkt mij een cadeautje van de club omdat ze hem niet naar PSV wilden laten gaan.

27 juli 2013 om 15:22

aardig betrouwbare bronnen dat klopt. Maar ik denk dat de speler in kwestie de meest betrouwbare bron is, denk je niet ? Waarom zou hier over liegen

27 juli 2013 om 15:33

Vooral waarom zou anderlecht een speler aanbieden om hem vervolgens te promoveren tot aanvoerder?

Bovendien is Vandenborre nog niet volledig fit dus het zou vreemd zijn dat we onze 'enige' rechtsback zouden willen verkopen.

PSV zou niets aan hem gehad hebben. Naast het feit dat hij duur zou zijn en meerwaarde zou hebben is hij ook helemaal geen rechtsback. Met Arias hebben ze nu een mooi talent ingekocht. Brenet is nog zo'n talent. Op het middenveld is Schaars een veel goedkopere optie terwijl je met Hiljemark en Wijnaldum nog twee talenten lopen hebt. Dan is deze dure Gillet helemaal overbodig.

27 juli 2013 om 13:20

Ik denk dat ze hem in plaats van Schaars hadden willen hebben. Of misschien wilden ze of Schaars of deze knul hebben afhankelijk van wie er wilde komen. Niet op 1 paard wedden zeg maar. Dit vanwege het feit dat ze Arias al sinds zomer 2012 wilden hebben en ze die dus sowieso als de nieuwe rechtsback hadden gezien.

27 juli 2013 om 13:36

Volgens mij ging het om vorig seizoen

Hij is alweer 28 jaar, nochtans las ik hier iemand laatst zeggen dat het een 'talent' was uit de eigen jeugd van Anderlecht. Deze jongen gaat geen stappen meer maken in zijn ontwikkeling en zit bij Anderlecht volgens mij goed op z'n plek. Krijgt af en toe zelfs een kans bij de nationale ploeg(?).

Zou ook niet weten waar PSV hem voor ging halen... mja dat hadden we vaker met PSV de afgelopen jaren.

27 juli 2013 om 13:46

Denk dat je hem verward met een andere speler.
Gillet had al 100 officiële wedstrijden voor Anderlecht hem van Gent over nam . ( in 1ste,2e,3de klasse). Dus hij komt zeker niet uit jeugd van Anderlecht.

Zou wel vaak speler vd week worden bij VI

Ik ken deze jongen niet zo heel goed, maar dat hij de nieuwe aanvoerder van Anderlecht zegt denk ik wel genoeg.
Ik ben benieuwd of hij zijn nieuwe rol kan overtuigen, aangezien ik van plan ben de Belgische competitie meer te gaan volgen.

lekker belangrijk of ie zou komen of niet, hij is maar een middelmatige speler..
psv hoeft niet rouwtig te zijn over het feit dat ie niet gekomen is.

valt me wel op..
al die belgische voetballer roepen in alle media dat de belgische competitie nagenoeg van hetzelfde niveau is van de nederlandse, maar toch willen ze allemaal graag in nederland voetballen en omgekeerd is dat juist Niet het geval.. met uitzondering van afdankertjes natuurlijk (bijv de zeeuw.

27 juli 2013 om 14:26

Afdankertjes. Ajax was maar wat blij met dat afdankertje. Buiten dat hebben er altijd genoeg Nederlandse spelers in België gevoetbald, ook internatonals. Wordt een beetje moe van dat naar beneden halen van andere competitie. Ik zeg niet dat de Belgische beter is. Maar het is ook niet zo dat de onze superieur is. Denk dat ze redelijk gelijkwaardig zijn.

27 juli 2013 om 15:29

@wandering, laten we eerlijk zijn sinds het WK heeft de Zeeuw nog maar weinig goede duels gespeeld.

27 juli 2013 om 14:29

Is nuytinck ook een afdankertje?

27 juli 2013 om 15:36

Er maken de laatste jaren toch steeds meer beloftevolle spelers de overstap naar Belgie en omgekeerd veel minder. Dan denk oa aan Armenteros, Zimling, Padt, Nuytinck,...

Maar het grootste verschil is dat de belgische clubs nu veel meer in staat zijn hun eigen talenten behouden en ze vervolgens rechtstreeks aan de topcompetities te verkopen.

Hij is toch aangeboden bij psv? Dan zou die niet zo goed zijn want wie gaat ze aanvoerder aanbieden..

Ajaxfan337,

ik schaam me echt kapot dat je een ajacied bent. leer respect tonen aan andere mensen.
want jouw reactie slaat echt helemaal nergens op en hoort hier ook niet thuis. ga maar lekker achter de teletekst zitten volgende week. Nep supporter.

Ontopic:

aangezien psv toch schaars en arias heeft zou hij toch volkomen overbodig zijn?
en ik zou hem zelf ook niet zo snel in de basis elftal zetten.

Ajaxfan stoere jongen ben jij omdat psv wel met spelers in verband word gebracht en ajax alleen maar met de verkoop van jullie 3 beste spelers ja dat doet pijn! Maar zo'n reactie maakt dat niet beter dus jammer en als jullie die 3 spelers kwijt raken word psv kampioen haha pijnlijk!

psv zou die dennis praet moeten halen dat wordt wel een goeie, deze gillet wordt niet veel meer beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren