Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Almere City vervolgt weg omhoog met mooie doelpunten Alhaft en Ahannach

Laatste update:

Almere City FC heeft zaterdag de weg omhoog gevonden in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Gertjan Verbeek had voor rust moeite om de defensie van TOP Oss te kraken, maar werd in de tweede helft bij de hand genomen door Ilias Alhaft. De vleugelspits schoot Almere City met twee schitterende acties naar een 2-0 voorsprong, waarna Anass Ahannach de eindstand op 3-0 bepaalde.

Almere City had vanaf het begin een duidelijk overwicht en dwong voldoende kansen af om de score te kunnen openen. Maarten Pouwels kreeg in de openingsfase twee goede kopkansen, maar de spits van Almere had het vizier net niet op scherp staan. Lance Duijvestijn, die kort achter Pouwels speelde, probeerde het twee keer uit de draai en mikte respectievelijk rakelings over en naast. Op slag van rust dook Stije Resink plotseling vrij op, maar het schot met zijn mindere linker mislukte volledig.

Ook na rust bleef de druk op het doel van TOP Oss groot. In de 56e minuut dribbelde Alhaft vanaf rechts voorbij twee tegenstanders, om de bal vervolgens overtuigend binnen te schieten: 1-0. Zeven minuten later begon de rechtsbuiten van Almere aan een nieuwe dribbel. Ditmaal draaide Alhaft na een dubbele schaar opnieuw naar zijn linkerbeen en schoot hij via de binnenkant van de verre paal prachtig raak: 2-0. In de slotfase zette TOP Oss druk in de jacht op een aansluitingstreffer, maar het was Almere City dat ook het laatste doelpunt maakte: in de blessuretijd schoot invaller Anass Ahannach vanaf de zestienmeterlijn raak via de onderkant van de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk weer grotendeels van de wedstrijd het spel van Almere kunnen zien wat we de laatste jaren van ze gewend waren
3-0 tegen een goed draaiend Top Oss is netjes
Nu deze lijn doorzetten Almere

Wat een mooie goals van die Alhaft. Vooral die tweede vond ik echt genieten. Dik verdiende overwinning voor Almere!

Die 2e goal is zo mooi als die jongen dit wekelijks gaat laten zien dan is hij na de winterstop ergens in de Eredivisie te bewonderen want wat een lekkere techniek heeft die jongen en linkerbeen.

4 september 2021 om 20:18

Die was zeker van fabelachtige kwaliteit. Maar we weten dat ploegen in de Eredivisie over het algemeen beter georganiseerd op het veld staan dan een Top Oss. Maar dit zijn wel de momenten waarvoor je naar een stadion komt.

Leuke goals, maar voor dit Almere hoeven de top ploegen niet bang te zijn. Maar goed, de gedoodverfde topkandidaat staat 18de.. alleen de graafschap draait prima van de topploegen.

4 september 2021 om 19:16

Excelsior doet het ook niet verkeerd. Maar verder is het knap als iemand deze tussenstand had voorspeld op de ranglijst idd

Almere is nog niet echt getest op de wedstrijd tegen Roda na en daar kwamen ze al heel goed weg toen. Na 10 wedstrijden weet je waar je staat. Wel een prima overwinning tegen een wel heel zwak Oss.

4 september 2021 om 23:22

Zonde inderdaad, na prima zeges op vvv, excelsior en Dordrecht zijn we nu met de neus op de feiten gedrukt, vrij kansloos tegen Almere!
Vooral defensief drama, wat normaal bij ons juist uitstekend voor elkaar is!
Huilen en opnieuw beginnen, om te beginnen vrijdag tegen ADO, komop TOP

Ik vind als Almere supporter dat je verplicht bent om van Top Oss te winnen. Ik zie ze na vandaag ook niet meer verliezen en ze worden gemakkelijk kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren