Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alisson Becker barbecuet met Feyenoorder; Zlatan ontmoet ‘beste DJ ter wereld’

Laatste update:

Voetballers zijn anno 2019 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De volgende opvallende beelden bereikten ons deze week plots: Feyenoorder Eric Botteghin genoot tijdens de interlandperiode samen met onder meer Alisson Becker (Liverpool) en Juan Jesus (AS Roma) van een barbecue. De connectie tussen de drie Braziliaanse voetballers? Ze speelden in het verleden allen een periode in de jeugdopleiding van SC Internacional.

Dit bericht bekijken op Instagram

Blessed time???? #barbecue

Een bericht gedeeld door Eric Botteghin (@ericbotteghin) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Dia de churrasco! #AB1

Een bericht gedeeld door Alisson Becker (@alissonbecker) op

Zlatan Ibrahimovic ontmoette deze week naar eigen zeggen ‘de beste DJ ter wereld’: Alessandro Lindblad, artiestennaam Alesso. Laatstgenoemde is momenteel op tournee in Verenigde Staten en verwelkomde bij een van zijn shows Ibrahimovic op het podium. Alesso is net als Ibrahimovic overigens afkomstig uit Zweden.

Dit bericht bekijken op Instagram

No 1 DJ in the world @alesso the rest listen and learn

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimovic (@iamzlatanibrahimovic) op

Thomas Müller en Mats Hummels brengen de interlandperiodes tegenwoordig anders door, nu zij niet meer voorkomen in de plannen van de Duitse bondscoach Joachim Löw.

Pantelis Hatzidiakos is bij AZ op een zijspoor beland. Trainer Arne Slot geeft centraal achterin de voorkeur aan anderen, waardoor Hatzidiakos dit seizoen in de Eredivisie pas één keer aan de aftrap verscheen. De Griekse verdediger benutte de interlandperiode om op Mykonos tot rust te komen.

Houssem Aouar kwam tijdens de interlandperiode niet in actie voor Frankrijk. Het toptalent van Olympique Lyon was enkele dagen toerist in Londen.

Dit bericht bekijken op Instagram

??????

Een bericht gedeeld door Houssem Aouar (@houssem_aouar) op

Dit bericht bekijken op Instagram

??????

Een bericht gedeeld door Houssem Aouar (@houssem_aouar) op

Colombia speelde tijdens de interlandperiode vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en Venezuela. Juan Cuadrado en Yerry Mina hadden tussen alle verplichtingen door ook nog tijd om de plaatselijke omgeving te verkennen.

Brahim Darri at deze week in een van de bekende restaurants van Nusret Gökçe, beter bekend als Salt Bae. De dribbelaar, tegenwoordig in Turkije actief voor Fatih Karagümrük, liep daar de bekende kickbokser Gökhan Saki tegen het lijf.

Dit bericht bekijken op Instagram

The champ And the future champ????

Een bericht gedeeld door Brahim Darri (@brahimdarri7) op

Hoe zou het Younes Namli vergaan? De Deense spelmaker verkaste in de zomerse transferperiode van PEC Zwolle naar FK Krasnodar en weet zich in Rusland in elk geval gesteund door zijn trouwe viervoeter.

Dit bericht bekijken op Instagram

Chill mode with El Tigre ????

Een bericht gedeeld door Younes Namli (@younesnamli) op

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren