Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr is in zijn zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij een voormalig ploeggenoot van Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Al-Nassr is nadrukkelijk geïnteresseerd in Juventus-doelman Wojciech Szczesny. De topclub uit Turijn staat volgens transfergoeroe Fabrizio Romano niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Pool, die zich momenteel met het nationale team voorbereidt op het EK.

De inmiddels 34-jarige Szczesny heeft een contract dat hem tot medio 2025 bindt aan Juventus. I Bianconeri zijn echter nadrukkelijk geïnteresseerd in Michele Di Gregorio, die nog tot medio 2027 vastligt bij AC Monza.

De 26-jarige Di Gregorio heeft oren naar een transfer naar het Allianz Stadium en moet naar verluidt zo'n achttien miljoen euro kosten, exclusief twee miljoen aan bonussen.

Romano gaf eind vorige maand al aan dat de deal zo goed als zeker is, waardoor het de vraag is of Szczesny een concurrentiestrijd met de acht jaar jongere Di Gregorio ziet zitten.

Bovendien is Mattia Perin (31), die afgelopen seizoen tweede viool speelde achter Szczesny, in gesprek met de clubleiding van Juventus om zijn tot medio 2025 lopende verbintenis te verlengen.

Tuttosport schreef eerder dat de club niet bereid is Szczesny een nieuw contract aan te bieden. Dat komt mede door het forse salaris van de Pool, die 6,5 miljoen euro netto per seizoen verdient.

Zodoende ligt de bal bij Szczesny, die gelukkig is in Turijn, maar mogelijk toch over een transfer gaat nadenken nu zijn plek onder de lat serieus in gevaar komt. Szczesny zou naar verluidt vijftien miljoen euro per seizoen kunnen verdienen in Riyad.

Begin vorig seizoen stond de voormalig goalie van onder meer Arsenal en AS Roma ook al in de belangstelling van clubs uit Saudi-Arabië. Toen had hij bepaald geen oren naar een vertrek naar het Midden-Oosten. "Aanbiedingen uit Saoedi-Arabië? Ik heb in mijn leven al veel geld verdiend."

"Ik heb gezien dat veel spelers daar naartoe zijn gegaan, en dat verbaast me niet. Ik geloof echter dat er naast geld ook andere prioriteiten in het leven zijn."

Szczesny, die het over een week op het EK opneemt tegen het Nederlands elftal, voegde zich in de zomer van 2017 bij Juventus. Tot op heden kwam hij 252 keer uit voor la Vecchia Signora. De routinier won onder meer drie scudetti met Juventus, waar hij onder meer samenspeelde met huidig Al-Nassr-aanvaller Cristiano Ronaldo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik vind het zeer opvallend dat er nog geen club uit Saudie voor De Gea is gegaan..
Daar hoef je namelijk geen cent voor te betalen (tekenpremie daar gelaten) & is gewoon een zeer goede keeper!

9 juni 2024 om 18:36

Heb toch het idee dat er iets met de Gea is wat wij niet weten. Zo geruisloos uit het voetbal verdwenen, terwijl hij nog gewoon tot de betere keepers hoorde.

Szesney toch een aparte keeper. Veel respect voor. Brak door bij Arsenal met hier en daar wat fouten, maar na zijn vertrek heerlijk herpakt en gewoon jaren zeer betrouwbaar Buffon opgevolgd. Desondanks zonde als zo'n keeper naar SA vertrekt. Ook Ederson lijkt die kant op te gaan. Dan heb je daar Szesney, Mendy, Ederson en Bono die makkelijk Europees nog mee kunnen. Heeft Al-Nassr trouwens Ospina niet meer onder de lat staan?

9 juni 2024 om 19:32

Ospina is daar inderdaad de eerste keeper maar daar zijn ze niet helemaal tevreden over. Van mijn part mag Sceszny vertrekken bij Juventus, hij heeft een prachtige tijd gehad in Turijn maar nu mogen ze doorselecteren en Di Gregorio halen. Een zeer jonge talentvolle keeper en hij is ook nog Italiaans en Italiaanse voetballers blijven meestal in eigen land spelen tot hun pensioen.

9 juni 2024 om 20:47

Sczeszney is zeker een goede keeper, niks mis mee idd!
& wellicht heb je gelijk omtrent DDG. Wat ik wel weet, is dat hij in zijn tijd bij United zijn gezin gewoon Spanje (Madrid) zat. Misschien dat hij ook de keuze heeft gemaakt om zijn tijd met hen te spenden.

9 juni 2024 om 21:08

Heeft idd een mooie tijd gehad, Is echter op leeftijd en verdient ook heel veel.

Slimme keus. Ospina is op en heeft al Nasr te veel punten gekost. Die saudische 2de keeper is ook niet heel sterk . Ze hebben goed geïnvesteerd in spelers zoals otavio , telles , laporta . Nu de beurt van de keeper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren