Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Al met al een duur foutje, ik baal er zelf ook van. Maar het is niet anders'

Laatste update:

Een doelpunt van verdediger Lorenzo Burnet volstond vrijdagavond voor FC Groningen om de tweede uitoverwinning van het seizoen te boeken. Burnet scoorde voor rust tegen Excelsior en hoewel Groningen kansen kreeg op meer treffers, bleef het bij 0-1. De matchwinner voelt dat de crisis voor de Trots van het Noorden nu voorbij is, maar zijn trainer denkt er niet zo over. “Dit is een mooie basis voor de komende wedstrijden.”

/

Burnet zag er na het laatste fluitsignaal zichtbaar opgelucht uit. “We hebben een slechte reeks gehad. We wisten dat we hier moesten winnen, no matter what. We moesten drie punten ophalen en uiteindelijk is het ons gelukt”, aldus de verdediger lachend. Over zijn doelpunt zei hij: “Ik dacht: ik moet er gewoon bij zijn, als hij de bal loslaat. We hebben daarna de kans laten liggen het af te maken. De kansen die we kregen waren niet heel groot, maar als je het iets beter uitspeelt maak je de 2-0 en 3-0 en is de wedstrijd op slot.”

“Maar de crisis is voorbij, ik heb het gevoel dat we een hele sterke reeks gaan neerzetten”, verzekerde Burnet op Woudestein. Zover wilde trainer Pieter Huistra niet gaan. Hij liet aan Eredivisie Live weten dat de zege in Kralingen in zijn ogen een mooie basis was voor de komende wedstrijden. “Dit is zeker een opluchting, dat merk je aan iedereen. Het voetbal kon allemaal wat beter, maar we zijn heel blij met de getoonde onverzettelijkheid en de drie punten. Uiteindelijk zag je er nog wat nerveuziteit in sluipen, maar ik vond dat we het één op één-spel van Excelsior aardig verdedigden.”

/

Op de vraag of Huistra ook vond dat Tim Sparv mazzelde dat hij geen tweede gele kaart zag in Rotterdam, antwoordde de trainer: “Er gebeuren wel meer van dat soort dingen. Waarom ik hem meteen erna wisselde? Hij was moe”, aldus Huistra met een knipoog. “Ik wilde het risico niet nemen, met tien man wordt het alleen maar moeilijker en we hebben goede jongens op de bank zitten.” Volgende week bindt FC Groningen, dat nu achtste staat, de strijd aan met sc Heerenveen.

Voor Excelsior wacht dan de uitwedstrijd bij FC Utrecht. Wesley de Ruiter, de keeper die na twintig minuten het schot van Petter Andersson niet onder controle kreeg en daarmee Burnet in staat stelde te scoren, zal dan met zijn team op jacht gaan naar een nieuwe kans op drie punten. “Het was slap, we kwamen overal te laat”, zei De Ruiter over het duel van vrijdag. “Die bal kwam in een bepaalde lijn op me af en ik wilde 'm op de borst pakken, maar op het laatste moment ging-ie iets omhoog. Ik had er toen geen controle meer over. Al met al een duur foutje, ik baal er zelf ook van. Maar het is niet anders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, zo'n keeper ook he. Wat moet je ermee? Totaal geen uitstraling of rust. Eigenlijk een schande dat hij op Eredivisie niveau mag uitkomen. Maar helaas heeft Excelsior daar wel meer spelers van. Ze kunnen maar beter degraderen.

23 maart 2012 om 23:10

De Ruiter is een prima keeper. Dat hij nu toevallig een fout maakt doet daar niets aan af. Voor een ploeg uit het rechterrijtje is het echt geen slechte keeper.

23 maart 2012 om 23:18

Is dat zo..? Vond hem de vorige wedstrijd in de euroborg ook lachwekkend slecht! Met name zijn spelhervattingen om te huilen.
Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik niet exelsior op de voet volgt maar in samenvattingen heb ik hem vaker de mist in zien gaan en komt hij op mij totaal niet zeker over.

23 maart 2012 om 23:48

13 in het dozijn keeper; straalt weinig uit en gaat regelmatig in de fout. Ik vind hem eerlijk gezegd de minste keeper van de eredivisie.

23 maart 2012 om 23:49

Ik weet niet eens of ik dit wel echt als fout wil wegzetten. De bal leek eerst een streep te zijn en boog toen toch af, lastig voor een keeper. Als hij zich had ingesteld op een zwabber, dan had hij de bal waarschijnlijk naar de buitenkant gestompt, maar nu dacht hij controle te kunnen hebben, maar bleek dat op het laatste toch niet zo te zijn. Voor een groot deel ook gewoon pech.

24 maart 2012 om 00:27

Natuurlijk is dit een fout van de Ruiter. Alleen het feit al dat hij een streep op z'n borst wil vangen is een fout. Het wordt je ten eerste al niet zo geleerd en ten tweede heb je enorm veel kwaliteit nodig om het goed uit te voeren. De kans dat de bal via je borst van je af schiet is groot, omdat niets de snelheid eruit haalt. Als je hem gewoon netjes met de handjes pakt, dan haal je met je handen de snelheid eruit en is er niets aan de hand. Dat het dan ook nog eens verkeerd uitpakt is zuur voor Excelsior, maar zoals deze man het zegt is het volkomen logisch dat hij de mist in gaat. Het is gewoon een dramatische keeper met af en toe een leuke redding, maar absoluut geen Eredivisie waardig. Ik zou graag weer een goedkope, ervaren doelman bij Feyenoord zien en dan Lamprou een jaartje - of zelfs twee - in de basis bij Excelsior.

24 maart 2012 om 10:47

Ik weet niet waar jij dat uit concludeerd, maar ik heb hem vorig jaar bij Den Bosch zien keepen, wat is dat een matige keeper zeg, had elke week wel foutjes en omdat die transfervrij was haalde Excelsior hem, maar ze hadden veel beter. Begois kunnen halen die bij Den Bosch ziet die was transfervrij, maar ze vonden de Ruiter beter. Ik vind het niet erg want nou keept die bij Den Bosch

ja een heel duur grappie.. want door jouw '' foutje'' is mijn tototje al voorbij voordat het weekend begonnen is!

23 maart 2012 om 23:17

Oh my god. Als hij dat toch te horen krijgt. Dan kan hij vanacht echt niet meer slapen hoor. De verloren wedstrijd is niet zo'n ramp, maar Jamy zn tot verpesten, dat is echt een regelrechte ramp..

23 maart 2012 om 23:46

jezus anders ga je in een hoekje zitten huilen ofzo?

23 maart 2012 om 23:17

Dat je excelsior al op winst of gelijkspel zet is al raar natuurlijk.
Dit is zo een dramatisch team.
vorig jaar hadden ze nog wat leuke spelers.
Clasie fernandez ramsteijn.
Nu is het niks.

23 maart 2012 om 23:46

i know, maar d8 gelijkspelletje op kunstgras moet toch mogelijk zijn
maar ja moet toch wat risico nemen wil je wat winnen he..

24 maart 2012 om 07:33

Dankzij hem juist de toto goed ;

Dat iemand dan gelijk zegt dat de Ruiter geen uitstraling heeft en op alle fronten tekort komt dan heb je hem zeker niet aan het werk gezien , vorig seizoen bij Den Bosch dat was inderdaad Jupiler League straalde hij heel veel rust uit en had goeie reflexen en was gewoon een van de beste keepers van de Jupiler League zeker als je weet dat eerst Brahim Zaari in het doel stond die geen uitstraling en rust had.

Groningen thuis kan je gewoon verliezen en Excelsior heeft het geluk dat de Graafschap voetballend helemaal niks voorstelt en ze dan misschien in de nacompetitie gewoon een goeie kans maken om erin te blijven want er staat een alleraardigst team met spelers als Luigi Bruins , Alberg , Schenkenveld , Maatsen , van Steensel en ervaren jongens als Broerse en de Graaf die weten wat er gevraagd word voor de Eredivisie.

24 maart 2012 om 00:37

Dat de Ruiter in de Jupiler League alleraardigst presteerde maakt hem nog geen goede keeper. In de Eredivisie gaat hij vaak genoeg in de fout en dat was ook in zijn Utrecht tijd al zo. Je kan dus gerust zeggen dat zijn top in de Jupiler League ligt. Mag dan een aardige reflex hebben, maar communicatief en voetballend heb je er helemaal niets aan. Ook is die jongen niet technisch genoeg - en dan bedoel ik niet voetbal technisch maar keepers technisch - voor een Eredivisie club. Kan geen bal vast houden en is hiermee een gevaar voor eigen verdediging.

Daarnaast weten Broerse en de Graaf inderdaad wat er gevraagd wordt, maar brengen ze dat helaas niet. De Graaf kan alleen maar rennen, rennen en nog eens rennen, maar voetballend brengt hij niets. Broerse is vreselijk traag in zijn balbehandeling en haalt altijd het tempo eruit of verliest de bal.

24 maart 2012 om 10:49

Ook in de Jupiler League niet, bij Den Bosch had die elke week wel foutjes, dan een slechte uittrap, dan een blunder ga zo maar door.

Ik weet niet bij wie ik het moet melden, dus doe ik het via hier:

“dit is een mooie basis was voor de komende wedstrijden.”

Volgens mij klopt deze zin niet..

ON: Fc Groningen had verdiend gewonnen en had meer moeten scoren, maar de 3 punten zijn binnen en dat is een goede start voor een mooie reeks.

Ja, duur foutje. Kost je een punt want verder heeft Groningen ook niet veel laten zien.
Die Burnett is wel eg optimistisch dat de crisis voorbij is. Op basis van 1 gelukkig gewonnen wedstrijd tegen de nummer laatst? Beetje vroeg om conclusies te trekken.

24 maart 2012 om 13:40

Kost je een punt?
Groningen was de 1e helft een stuk beter en had moeten uitlopen tot 0-2 en misschien wel 0-3.
tweede helft was idd wat minder door de nerveusiteit die er insloop maar Exelsior heeft geen grote mogelijkheid gehad, nee er was maar 1 ploeg die de punten verdiende gister en dat was FC Groningen.

nee geen topkeeper maar wat wil je bij respectievelijk excelsior. dan kun je niet verwachten dat je casillas in de gelederen hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren