Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta na hattrick Voskamp met zeven goals langs tiental en naar plek twee

Laatste update:

Sparta Rotterdam is in de Jupiler League opgerukt naar de tweede plaats. Het als veertiende geklasseerde FC Den Bosch kon de Rotterdammers op Het Kasteel een half uur lang bijbenen, maar nadat keeper Wesley de Ruiter met een rode kaart van het veld moest bleek er uiteindelijk geen houden meer aan. Johan Voskamp was goed voor drie goals tijdens de wedstrijd die eindigde in 7-1.

/

Hoewel de gasten uit Brabant verder moesten met tien man, leek het erop alsof de schade in eerste instantie nog beperkt kon blijven: Voskamp, zelf gevloerd door De Ruiter, miste de penalty die het gevolg was van de overtreding van de Den Bosch-goalie. Een minuut later profiteerde de spits van een fout van de ingevallen doelman Simon van Beers en stond het alsnog 1-0, maar nog weer een minuut daarna legde Barry Maguire een vrije trap op het hoofd van Erik Quekel was de stand weer 1-1. Toch was er halverwege eigenlijk al sprake van een gelopen strijd; in de 37e minuut scoorde Jeremy de Nooijer 2-1 en vijf minuten voor de pauze maakte Roald van Hout er 3-1 van.

De tweede helft was zes minuten oud toen opnieuw Voskamp de stand met zijn tweede treffer van de wedstrijd op 4-1 bracht en het duel definitief besliste. Twintig minuten voor tijd maakte de Sparta-aanvaller zijn hattrick compleet. Invaller Finn Stokkers luisterde zijn debuut in de slotfase, slechts vier minuten nadat hij het veld betrad, op met een doelpunt. Donovan Deekman bepaalde de eindstand vervolgens nog op 7-1. De ploeg van trainer Adrie Bogers staat nu op plek twee met een punt minder dan koploper FC Dordrecht, dat maandag op bezoek gaat bij Jong Ajax.

Denk je dat Sparta Rotterdam dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht voor ons Fc Dordrecht, maar het is een kwestie van tijd dat Sparta naar de koppositie komt.
Ze hebben zeker een selectie om kampioen mee te worden, alleen is het een groot verschil tussen uit en thuis.
7-1 tegen Den Bosch, puike prestatie.

26 oktober 2013 om 18:42

Eerst willem II

Zo dat het nog eens overtuigend winnen. Gefeliciteerd Sparta met deze geweldige overwinning!!
Ik hoop dat Willem II en Sparta weer terug komen.

Ik zou als sparta zijnde niet teveel waarde hechten aan de uitslag. Volgens mij zijn de spelers van den bosch hun trainer aan het wippen.

Heel blij met deze overwinning, en met 7-1 nog wel, heb me echt vermaken vandaag. Het eerste half uur was slecht aan onze kant, Den Bosch bleef met gemak over eind. Maar na de rode kaart van de keeper was het spel leuk om te zien en speelde (bijna) iedereen goed. Vond van Hout vandaag geweldig, zo veel beter dan wat Deekman heeft laten zien de afgelopen wedstrijden, ookal viel hij erg sterk in, 1 goal en een assist. Mooi dat ook Finn Stokkers zijn debuut maakte, en ook nog eens een doelpunt. Nog maal, erg blij met deze overwinning en op naar Emmen.

Wat een uitslag zeg. Was Sparta zo goed of Den Bosch zo slecht?
Hoop trouwens dat Sparta terugkeert in de eredivisie.

26 oktober 2013 om 19:05

Den Bosch is gewoon slecht achterin nie normaal....

26 oktober 2013 om 19:05

Den Bosch is gewoon slecht achterin nie normaal....

Finn Stokkers een echte afmaker. Zat vroeger bij hem in de klas komt wel goed met Finn.

netjes hoor Boys , Natuurlijk is het wel tegen 10 man he .

Klasse gedaan van Sparta. Het wordt nu wel eens tijd dat zij eens terug keren uiteraard.

Voskamp weer bij Sparta? Ik dacht dat hij naar het buitenland was gegaan. Ik weet niet eens dat hij weer terug is kennelijk. Beter in ieder geval, hij scoorde voorheen ook ontzettend veel kan ik me herinneren.

Schaam je kapot ole ole!!!

Voor de rode kaart was Den Bosch de betere ploeg op ons kasteel, niet te veel waarde aan hechten dus maar wel knap uitgespeeld.

Off : respect voor de spelers van Sparta die na afloop van het duel naar een supporter van Sparta gingen die op sterven ligt, zijn laatste wens was nog 1 wedstrijd van Sparta in het stadion te bekijken. Nogmaals Respect!

26 oktober 2013 om 21:34

Dat verhaal had ik nog niet gehoord, dat is echt klasse ja!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren