Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Al Ahly bereid naar Feyenoord te luisteren voor bod op Trezeguet’

Laatste update:

Onlangs meldde de website KingFut dat Feyenoord circa anderhalf miljoen euro had gereserveerd voor Mahmoud Hassan, voetbalnaam Trezeguet. Datzelfde medium communiceert nu dat de Egyptische topclub Al Ahly bereid is om over de twintigjarige middenvelder in gesprek te gaan met Feyenoord.

Trezeguet wordt gezien als een van de grootste talenten van Egypte; zo maakte hij onlangs zijn debuut in de nationale ploeg en kwam hij direct tot scoren. Al Ahly kampt met financiële problemen en zou dus bereid zijn om te luisteren naar biedingen. Naast Feyenoord zouden ook Celtic, Olympique Marseille, Udinese en Nottingham Forest interesse hebben.

Als Trezeguet naar Feyenoord vertrekt, dan is hij niet de eerste Egyptenaar die voor de club gaat spelen. Hossam Ghaly en Sherif Ekramy kwamen eerder al uit voor Feyenoord. Trezeguet heeft bij Al Ahly overigens nog een contract tot de zomer van 2020.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was n titel die ik in alle haast verkeerd begreep.

29 april 2015 om 14:12

Denk dat dat ook de bedoeling was. Normaal staat de naam van de speler er niet in, maar nu dus wel omdat er ook een andere Trezeguet rondliep op de voetbalvelden.

29 april 2015 om 15:18

Weet wel dat hij gewoon de naam Trezeguet op zijn shirt draagt. Dus het is niet alleen zijn bijnaam.

29 april 2015 om 16:51

was al bekend dat Feyenoord de Egyptenaar Trezeguet volgt dus het was voor de Feyenoorders wel duidelijk over wie het gaat.
Schijnt wel een heel groot talent te zijn maar er zijn meer ploegen die hem willen hebben.
Ik hoop dat Feyenoord hem kan halen.

29 april 2015 om 23:23

Gebeurt regelmatig dat spelers hun bijnaam op hun shirt hebben hoor dus dat is niet helemaal waar wat je zegt.

29 april 2015 om 15:03

Ik vind het anders een uitstekende titel, want de naam Trezequet heeft mij doen klikken. En sterker nog: zelfs doen reageren. Misleidend? Jup, misschien wel. Nep of een woord gelogen? Nee, dat niet.

Denk trouwens niet dat Feyenoord nog een middenvelder nodig heeft; Immers, Clasie, Toornstra, Vilhena, El Ahmadi en waarschijnlijk hebben zij ook een paar goede talenten daar rondlopen. En aangezien dit ook een 'talent' is, krijgt de eigen jeugd wel de voorkeur neem ik aan. Of plak er 2/2,5 miljoen bij en waag (opnieuw) een poging voor Cherry, voordat de clubs uit het buitenland zich officieel gaan melden voor hem

29 april 2015 om 15:26

Van Clasie en Immers is niet zeker of ze blijven, Vilhena tekent niet bij dus die vertrekt vrijwel zeker. Kunnen ze wel proberen met talent uit eigen jeugd op te lossen, maar dan is wat extra breedte op het middenveld opzich wel wenselijk. Geloofwaardigheid kun je over twisten met dit artikel, maar zelfs als het waar is dan heeft die knakker keuze zat.

29 april 2015 om 15:39

Het resulteert wel in lezers. Ik dacht ook even aan de Italiaanse variant. Dat zou toch wel een stunt zijn geweest

29 april 2015 om 17:53

Fransman, maar ik geef toe, die naam deed mij ook even lezen...

29 april 2015 om 17:52

Dacht even de andere Trezeguet, altijd weer die leuke titels.

Dus als ik het goed begrijp: Feyenoord zet Toornstra op de flank omdat ze te veel middenvelders hebben en Toornstra zo nog enigszins kan renderen. Vilhena wil weg omdat hij volledig terecht vindt dat hij wel eens een kans mag krijgen ipv Immers. Dan gaat Immers waarschijnlijk weg van de zomer en Clasie misschien ook, en dan, in plaats van Toornstra en Vilhena basisplaatsen te geven op het middenveld of met het geld van Clasie straks een fatsoenlijke speler a la Vejinovic kopen of wellicht nog Chery, gaan ze anderhalf miljoen verspillen aan een talent...die op het middenveld speelt.

29 april 2015 om 14:09

Als immers, clasie en vilhena vertrekken. Kan je een middenveld met vejinovic, el ahmadi, toornstra en deze speler. Dit kan aangevuld worden met een aantal talenten. Zoals dammers, Verdonk (als hij tot cvm wordt omgeschoold)

29 april 2015 om 15:28

Sleegers draait bij Eindhoven prima, is dan ook een optie lijkt me.

29 april 2015 om 15:34

Sleegers doet het inderdaad goed maar wel als (halve) vleugel speler. Daar kan hij blijkbaar uitstekend uit de voeten en kan dan wellicht ook nog een back-up voor CAM Toornstra zijn.

29 april 2015 om 19:48

Sleegers, Nieuwkoop, Schuurman komen er allemaal aan. Het middenveld is het probleem niet als je het mij vraagt.

29 april 2015 om 14:12

Naja een verspilling is het pas als hij mislukt. Misschien eerder 4 van dit soort talenten dan 5 a 6 miljoen voor één van de spelers die jij opnoemt.

Misschien is het wel een verdedigende middenvelder voor op de plek van Clasie??

29 april 2015 om 14:16

Je begrijpt het bijna helemaal. Wij hebben toch besloten dat Immers niet zo maar weg kan, dus lijkt het erop dat Tonny het verder wel geloofd in Rotterdam. Clasie zou vrij bijzonder zijn om een jaar te behouden, maar dat lijkt me niet heel waarschijnlijk (al zag ik eerder een verhaaltje langskomen van zijn zaakwaarnemer die toch vrij gematigd is over per sé vertrekken).

Concreet hebben we volgend jaar dus Toornstra op het middenveld met El Ahmadi die aan heeft gegeven te blijven, Vilhena en Clasie weg (beiden mijn inschatting) en Immers een beetje 50-50...

29 april 2015 om 14:34

Als Vilhena en Clasie weggaan dan heb je zo'n 11/12 miljoen in kas zitten. Stel Immers gaat weg heb je nog eens 3 miljoen of iets dergelijks. Daarvan moet Feyenoord een back halen en twee middenvelders. Als je dan groots aankondigt tussen neus en lippen door dat je voor het kampioenschap gaat door Kuyt te halen, Guidetti wilt halen en Kazim behoudt, dan mag je toch wel verwachten dat ze iemand voor Clasie halen die er echt zal staan? Het middenveld was juist waarom Feyenoord al jaren zo goed presteert. Dan vind ik het een beetje overbodig om een talentvolle middenvelder te halen, aangezien de grootste talenten van Feyenoord middenvelders zijn (Dammers, Karsdorp, Schuurman) en je met Vilhena al zo iemand rond hebt lopen. Het komt er in mijn ogen een beetje op neer dat Feyenoord een klagende talentvolle middenvelder gaat vervangen voor eentje die minder zal klagen als hij op de bank zit. Overbodig dus. Maar wellicht heb ik het mis en is hij het gokje waard. We gaan het zien.

29 april 2015 om 14:35

Vilhena en clasie leveren meer op hoor. Vilhena rond de 5 en clasie 14. Bij elkaar 19 miljoen. Daar kan je wel wat vervangers voor halen

29 april 2015 om 14:47

Ik ben met je eens dat Vilhena vervangen zonde is, want hij had één van de nieuwe leiders moeten worden (redenen waarom hij dit niet is daargelaten). Ik denk dat als F een serieuze gooi wil doen naar het kampioenschap er een geschikte vervanger moet komen voor Clasie, een goede aanvallende middenvelder, een linksback en een goede buitenspeler (vrees dat JPB ook weggaat, en met manu en achahbar ga je de oorlog gwn niet winnen). Bilal wil ik nog niet over oordelen.

29 april 2015 om 14:52

Het is een verhaal van de krant/tijdschrift/website Kingfut. Heb jij er ooit van gehoord? Niet te snel iets geloven...

Als je alles gelooft, hadden we inmiddels al 23 middenvelders, 3 keepers, 22 aanvallers en 19 verdedigers gehaald.

29 april 2015 om 14:54

Ik heb vaak het gevoel dat deze geruchten toch wel op de waarheid gebaseerd zijn, alleen dan niet dat Feyenoord echt al stappen onderneemt om deze jongen te kopen, maar dat ze hem wel in de gaten houden. Wereldwijd houd Feyenoord natuurlijk heel veel spelers in de gaten die lang niet allemaal komen.

29 april 2015 om 16:54

Dit heeft weken geleden ook al op Fr12 gestaan dat Feyenoord hem wil halen dus ik geloof het wel want Fr12 is altijd goed geïnformeerd over Feyenoord.

29 april 2015 om 15:21

Ik denk dat je het toch verkeerd begrijpt. Trezeguet is een zeer snelle linksbuiten. Ik denk dat Feyenoord aan hem denkt in het geval Boetius vertrekt. Het is wel een zeer getalenteerde voetballer die echt een goede actie heeft. Denk alleen dat hij te weinig oog heeft voor zijn medespelers, maar dat kan hij misschien leren.

29 april 2015 om 15:36

Een buitenspeler die uberhaupt een actie maakt en zijn mannetje voorbij komt is al heel wat waard in Nederland. Kijk maar naar Manu, eigenlijk een blind paard zonder overzicht maar hij probeert het 5 of 10 x per wedstrijd en dan lukt het 2 keer waarbij het levensgevaarlijk is.

29 april 2015 om 15:57

Ik ben het helemaal met jou eens. Hij heeft wel lef in zijn acties en is ontzettend snel. Vind hem iets van Di Maria hebben, maar ik wil hem niet groter maken dan wat hij is. Heeft ook een verfijnde rechter voet. Ik denk dat hij absoluut van toegevoegde waarde kan zijn.

Enig nadeel is dus dat hij vooral oog heeft voor zijn acties, naar binnen en schieten. Ik ken hem niet goed genoeg om te kunnen beoordelen hoe constant deze jongen is. Het zou zo maar een schot in de roos kunnen zijn.

Het is alleen geen middenvelder. Ik zou hem dus ook niet achter de spitsen zetten - mocht je willen dat die spitsen ook wat scoren.

29 april 2015 om 16:55

Volgens mij is het een aanvallende middenvelder hoor.

29 april 2015 om 17:01

Ik heb hem alleen van de flanken zien opkomen.

29 april 2015 om 19:00

Wel eens een kans??? Vilhena had een basisplaats maar die heeft hij zelf verneu...pest.. Onder koeman ruimschoots de kans gehad en zwaar onder de maat.. Zodra een trainer kan, wisselt hij immers voor Vilhena mits de juiste vorm.. On: lekker David

Dacht even dat het ging om David Trezeguet de oud Frans International. Dacht al voetbalt die nog.
Bij interesse van Marseille zal die overigens denk ik niet naar Feyenoord gaan, aangezien die spelers van Noord-Afrikaanse afkomst vaak naar Frankrijk trekken.

Speelde hij ook niet in de Afrika cup. Naam komt me bekend voor en als hij is die ik denk dat hij is zou dat een goede koop zijn voor Feyenoord. Heeft iemand meer informatie over hem?

29 april 2015 om 14:11

de naam komt denk ik bekend voor omdat een oud frans international van o.a. juventus Trezequet heette. ik weet verder niks van hem.

29 april 2015 om 15:31

Als hij op z'n naamgenoot lijkt wordt scoren in de Kuip geen probleem (EK 2000, finale als ik me niet vergis). Deze jongen ken ik verder niet, maar opzich een goede indicatie dat hij al voor Egypte heeft mogen debuteren. Overigens weet ik de geschiedenis van Egyptenaren in Europa niet super goed, maar is dat niet standaard de eerste maanden fabuleus en daarna al snel dikke ruk?

29 april 2015 om 16:55

De naam komt bekend voor omdat al een paar keer op Fr12 heeft gestaan en volgens mij ook al een keer eerder op Vz.

29 april 2015 om 14:11

Niet heel gek dat deze naam je bekend voor komt..

29 april 2015 om 15:16

@bender
Klopt. Hij is een soort linksbuiten die vooral zijn acties naar minnen maakt. Heeft een uitstekende techniek en dribbel en is ontzettend snel. Naar mijn mening heeft hij wel een beetje teveel oogkleppen op.

Lijkt me een goede zet van Feyenoord, als je dat verhaal leest. Hoeft er niet super veel voor te betalen, als die club in de crisis zit. Wel een doorlopend contract.

Mahmoud Hassan, maar ik noem mezelf Trezeguet... ;
Die kerel kost meer dan een miljoen, dat is voor hunnie toch echt een best bedrag. Zo een Vejinovic kost ook ettelijke miljoenen. Ook niet haalbaar dus.

29 april 2015 om 14:25

Haha echt he. Ik vond Gervinho (afgeleidt van zijn achternaam Gervais) al ver gezocht voor een Ivoriaanse international, maar jezelf als Egyptisch middenvelder Trezeguet noemen (een van oorsprong Argentijnse spits) gaat nog een stukje verder.

29 april 2015 om 16:57

ruim een miljoen is minder dan ettelijke miljoenen en Feyenoord heeft dat geld nu wel.
Alleen is de vraag nog of hij naar Feyenoord wil of naar 1 van de andere ploegen die hem willen hebben.

29 april 2015 om 21:15

Feyenoord heeft een zeer beperkt budget, het lijkt me sterk wanneer dit voor een groot deel opgaat aan een dergelijke speler.

29 april 2015 om 22:01

waarom niet, een miljoen voor een groot talent is niks.
Vorig jaar konden we Bilal voor 3,5 miljoen halen en als Clasie, Vilhena en Immers weg gaan is er weer budget en kunnen we ook nog wel een middenvelder gebruiken.

29 april 2015 om 15:32

Ik zou niet weten waarom Rutten (de prutser) Boetius en Vilhena weg zou jagen.

Ze weten allebei nu al dat hij volgend seizoen niet voor de groep staat.
Verder heb je het over 2 van de grootste talenten van Nederland, alleen hebben ze dat dit seizoen totaal niet laten zien. Terwijl Boetius toch 15 wedstrijden en Vilhena toch 12 wedstrijden hebben meegedaan. Boetius speelde een leuke wedstrijd tegen PSV maar verder heb ik zowel hem als Vilhena weinig zien doen waardoor je zou kunnen zeggen dat ze meer zouden moeten spelen.

Dan kun je zeggen dat ze meer vertrouwen moeten krijgen van een trainer, maar is het echt zo raar van een trainer om iemand niet in de basis te zetten omdat de concurrerende spelers in de selectie betere prestaties neerzetten?

29 april 2015 om 20:21

Als jongeling mag je zeker wat mindere wedstrijdjes spelen. En als jongeling mag je dan ook uit de basis gehaald worden omdat het team en de club nog niet elke wedstrijd een minimaal niveau van je kunnen verwachten, en dus op je kunnen bouwen. Je kan het een club niet kwalijk nemen dat ze een zo sterk mogelijke selectie willen hebben en dus gebruik maken van de concurrentie.

Vilhena en Boetius hebben op hun leeftijd al zoveel ervaring op gedaan, Boetius in het bijzonder vorig seizoen een goed seizoen. En dat moeten ze koesteren, want dat is goed voor hun ontwikkeling en is mooi voor hen en voor elke voetballiefhebber.

Alleen betekent dat in mijn ogen geen garantie op een basisplaats. Als ze nu niet kunnen laten zien wat ze eerder wel konden laten zien zijn de vorige prestaties niet relevant voor het invullen van de huidige basiself. Van die twee zou denk ik Boetius het eerst in aanmerking komen voor een basisplaats.

De concurrentie bij Feyenoord is niet hevig voor ze, maar blijkbaar vond Rutten dit seizoen dat hij meer kon bouwen op spelers als Immers en Manu. Of dat terecht is zullen we wrs nooit weten, maar in veel gevallen sta je er wel in als je op de training laat zien één van de betere te zijn. Verder hebben ze natuurlijk wel invalbeurten gehad, daarin hebben ze wat mij betreft niet bepaald laten zien dat ze zo gemist werden.

29 april 2015 om 21:05

Vergelijk je Immers' positie met die van Vilhena? Wie is er nou die prutser, gij of Rutten? Mocht het je niet opgevallen zijn, Vilhena is een centrale middenvelder die slechts een handjevol wedstrijden (onder Koeman, uit nood geboren) op de positie van Immers speelde, aanvallende middenvelder dus. Zijn concurrentie is dus Clasie (die exceptioneel speelt) en El Amhadi (sterker in de duels, wint zowaar kopduels. constanter etc. alleen zwakker in de passing volgens mij). Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor Toornstra, die een gretigere indruk maakt. Tonny maakt een lakse indruk sinds hij geen vaste basisklant meer is, dus mentaal lijkt hij totaal niet weerbaar. Genoeg concurrentie lijkt me dan.

Boëtius heeft genoeg kansen gehad, zat minuten mogen maken maar het niet afgedwongen. Tuurlijk is JP in vorm beter dan Manu, maar met de speelstijl van Rutten en een type El Amhadi die Boëtius niet bereikt is het ook moeilijk aarden voor hem. Dan blinkt een werkpaard al Manu ineens uit, waar veel dreiging vanuit komt maar weinig écht gevaar. Ook hier lijkt de mentale weerbaarheid die van een knikker te zijn.

Conclusie: Rutten is mede schuldig, maar de verantwoordelijk ligt grotendeels zelf ook bij deze grote talenten.

Pfff die Ghaly wat een beest vond ik dat....had echt alles om een geweldige speler te worden.
helaas bij Tottenham nooit eruit gekomen!

Over deze speler weinig te zeggen, als het zo'n talent is kan je een gok wagen zoveel is het ook weer niet.

29 april 2015 om 14:50

Ja maakte toch ontiegelijk harde slidings. Stond verder bekend om nogal vaak de slippertjes in zjin spel. Hier en daar vloog hij nogal eens langs de bal.

29 april 2015 om 15:08

ja maar fysiek had hij alles vond ik om een goede voetballer te worden.
groot, sterk, atletisch, bal aan de voet sterk (grote passen), kopsterk ja vond ik echt apart dat het nooit echt eruit gekomen is.

29 april 2015 om 15:38

Geweldig speler was dat Hossam Ghaly
In de periodes dat hij in vorm was heerste hij gewoon 90min lang op het middenveld,
En dan ook nog panna's maken in zijn eigen 16

Ik ken hem helemaal niet, maar ben wel blij dat Feyenoord weer verder kijkt dan de Eredivisie. Het is veel geld voor Feyenoord, maar met de verkoop van Clasie en eventueel Vilhena is het de gok wel waard!

Zeer talentvolle speler, vind het mooi dat Feyenoord verder kijkt dan de ED en dan ook voor goedkopere spelers gaat. Hopelijk kan hij verrassen en wordt het een nieuwe cultheld in Rotterdam.

Ga nu niet zeggen dat elke Egyptische speler in dienst van Feyenoord zo goed was, ben namelijk nooit kapot geweest van Saidi en Ekramy. Ghaly vond ik dan weer wel goed/. Hoop dat deze 'trezeguet' goed op zijn plaats komt.

29 april 2015 om 16:39

Saïdi is een Tunesiër. Voetballend niet de beste maar wat had elke spits toch een enorm vervelende middag tegen deze nietsontziende mannetjesputter. Kan me zijn gezicht tijdens de wedstrijden nog steeds voor de geest halen, de Tunesische Vinnie Jones

29 april 2015 om 16:49

Ja klopt helemaal, sorry inderdaad mijn fout. Enige waarmee ik in de buurt zit is dat het een Afrikaan is.

29 april 2015 om 16:39

Saidi is een Tunesier

Mathijssen, Nelom, Mulder, Boula, Immers, Kazim (ja ook na zijn verleging), bilal en Te vrede laten vertrekken. Van 1 paar lopen contracten af weet ik. Maar even voor mijn beeldvorming, dan zou ik 1 Ervaren keeper halen. Een linksback en nog een buitenspeler. Manu gwn rechtsbuiten opstellen. Toornstra op 10. Vilhena naast El Ahmadi en Boetius vanaf Links met Kuyt in de punt. Het liefst zie ik kalou nog komen , hopen dat dat werkelijkheid wordt.

29 april 2015 om 17:01

Nelom, Kazim en Mulder kunnen voor de bank wel nuttig zijn al denk ik dat Mulder dat niet zal doen en zijn contract loopt af.
Bilal een jaar verhuren want die heeft wel veel talent.
De rest die je noemt zou inderdaad wel mogen vertrekken.

De verhalen over hem doen me denken aan onze vorige wereldtalent; Harmeet Singh. Mooie verhalen, stond meteen in ieders favoriete opstelling. Ik moet het nog maar zien. Ben niet erg overtuigd van de scouting bij onze club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren