Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax ziet in voormalig Eredivisionist opvolger van Nicolás Tagliafico’

Laatste update:

Ajax volgt de verrichtingen van Nicolas Gavory op de voet, zo beweert RMC Sport zaterdagmiddag. De linksback maakte afgelopen zomer de overstap van FC Utrecht naar Standard Luik en heeft zich op Sclessin ontwikkeld tot een dragende kracht. Niet alleen Ajax, maar ook Newcastle United, SC Freiburg en Fiorentina zijn onder de indruk geraakt. Alle geïnteresseerde clubs zouden al in contact staan met vertegenwoordigers van Gavory.

Ajax lijkt zodoende rekening te houden met een vertrek van Nicolás Tagliafico. De Argentijn koos er in de zomer voor om Ajax trouw te blijven, maar staat open voor een vertrek na dit seizoen. "Ik heb een jaar om na te denken of ik hier nog blijf. Ik moest na vorig seizoen ook goed nadenken", zo liet Tagliafico in september nog optekenen door Ajax Life. Het contract van de vleugelverdediger loopt door tot de zomer van 2022.

Net als zijn naamgenoot Tagliafico is Gavory een aanvallend ingestelde back. De Fransman werd opgeleid als aanvallende middenvelder en was vorig seizoen in 34 duels voor FC Utrecht nog goed voor 6 assists en een doelpunt. Gavory speelde slechts een jaar in De Galgenwaard, nadat hij was overgenomen van Ligue 2-club Clermont Foot. Volgens De Telegraaf ontving Utrecht meer dan drie miljoen euro met de transfer van Gavory naar Standard Luik.

In België heeft hij zich goed ontwikkeld en daarom wil de clubleiding van Standard niets weten van een transfer. Gavory, een linkspoot, heeft een doorlopend contract tot de zomer van 2023. Voor Standard is er daarom geen noodzaak om mee te werken aan een vertrek, al is niet duidelijk hoe Gavory er zelf tegenaan kijkt. Dit seizoen miste hij nog geen enkele wedstrijd voor Standard. In 22 competitieoptredens was hij goed voor drie assists.

Zie je in Nicolas Gavory een goede speler voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt misschien net te kort voor Ajax, maar ik vind Czyborra ook een hele leuke speler. Wellicht een optie?

18 januari 2020 om 16:58

Misschien is Willems ook wel een optie, alleen zou Willems echt zelf moeten willen en salarissen moeten inleveren denk ik. Maar op sportief gebied denk ik dat Willems Ajax kan helpen en Ajax Willems.

18 januari 2020 om 17:01

Sportief hoeft Ajax Willems niet te helpen want het is een stap terug. Ja bij Ajax kan hij CL spelen, maar in de Premier League speelt hij sowieso al 10 wedstrijden tegen teams van CL-niveau. En wat je zelf ook al aangeeft, het salaris zal bij Newcastle ook hoger liggen.

18 januari 2020 om 17:09

Kijk naar Daley Blind, die heeft toch zogenaamd een stap terug gedaan? Denk dat Blind ook een transfer naar Newcastle had kunnen maken maar hij koos voor Ajax en is niet slechter op geworden. Soms moet je een stap terug doen om er twee vooruit te kunnen maken.

18 januari 2020 om 17:13

Voor Willems is het toch helemaal niet noodzakelijk om een stap terug te doen. Blind was geen basisspeler en daarnaast een kind van de club. Totaal andere situatie. Voor Willems is er geen enkele reden om naar Ajax te gaan.

18 januari 2020 om 17:42

Klopt Benzema en er is voor Ajax geen enkele reden om Willems te halen. Die jongen is gewoon niet goed genoeg, speelt erg wisselvallig. Past niet bij Ajax en is volgens mij gelukkig in Engeland.

18 januari 2020 om 20:07

Mensen overschatten de Premier League zo erg, er zijn zeker geen 5 teams in de PL league van CL niveau, hooguit Chelsea Liverpool en City nu

18 januari 2020 om 17:26

Eens. Hele leuke vleugelverdediger en ik begrijp oprecht niet dat PSV dit niet probeert. Daar kan Czyborra direct basis staan. Bij Ajax zal hij natuurlijk wel wissel zijn. Nico speel je er niet uit

Ik zou eerst willen zien wat die Castillo kan. maakt veel indruk bij Jong Ajax. Anders gewoon volgend seizoen Castillo als back-up, met een aankoop als eerste keus.

Ik zou toch voor Castilo gaan.
Martinez gaat alle waarschijnlijkheid toch centraal spelen

18 januari 2020 om 16:48

Ik zou Martinez lekker op het middenveld houden. Is momenteel onze meest stabiele speler daar.

18 januari 2020 om 18:00

Maar het gaat om volgend seizoen. Ik zou dan toch een Gravenberch op de 6 neerzetten en Martinez achterin als Blind niet blijf. Als hij wel blijft kan je Martinez ook als linksback proberen en die Castilo als backup houden en langzaam aan brengen.

Dit is weer een typische stunt van een zaakwaarnemer. Deze speler zal echt niet naar Ajax verkassen. Komt op alle vlakken te kort.

Vond hem bij Utrecht wel oké, maar maakte ook zeker geen indruk dat hij de potentie had om ooit mee te kunnen op Champions League niveau. Hij kan zich natuurlijk sterk hebben verbeterd, maar in zo'n korte tijd zoveel... Ik geloof het niet. Verder is het Belgische voetbal behoorlijk verschillend van het spel en niveau dat Ajax wil spelen. Dat zien we nu bijvoorbeeld aan Marin, maar ook andere spelers die vanuit België naar Ajax kwamen direct voor het eerste elftal zag je vaak dat het niet echt een match was. Al met al zou ik het dus niet doen. Dan zou ik het eerder op willen lossen met Blind of Martinez als linksback en een speler als Propper voor het middenveld erbij of gewoon een andere linksback. Waarschijnlijk is het onmogelijk, maar een Angelino zou echt fantastisch zijn.

Maakt in België niet echt indruk ofzo. De beste linksachter in ons land is momenteel Sobol. De enige fullbacks die zouden meekunnen met Ajax in België zijn naar mijn mening Clinton Mata, Joakim Maehle en Aurelio Buta, alle drie rechtsachters.

FC Utrecht zal in de Ligue 2 toch onderhand wel bekend staan als een Walhalla of niet? Vind het echt ongelooflijk knap hoe de scouting van Utrecht hier door de jaren heen toch spelers heeft gevonden en naar een hoger plan heeft doorverkocht. Daar zat wel eens een Grandelletje bij natuurlijk, maar met o.a. Fortuné, Haller en Gavory laat het toch zien de talenten in die competitie goed te herkennen. En niet te vergeten David Ditomasso natuurlijk. Die jongen was zeker doorgestoten naar de Nederlandse top en wie weet verder.

18 januari 2020 om 17:20

Er zijn natuurlijk ook zat spelers uit die competitie die via de Ligue 1 of andere wegen stappen omhoog maken.. Daar zit gewoon veel meer talent dan in onze tweede divisie en die paar spelers die via Utrecht de stap omhoog hebben gezet in de afgelopen jaren zal dus niet echt als erg opvallend worden gezien.. Laat staan bekend staan als het Walhalla..

18 januari 2020 om 17:36

Nou, ik denk anders dat ze best tevreden zijn daar. Als FC Utrecht interesse in je zal tonen vanuit de Ligue 2, en je kijkt wie er daar zijn doorgebroken. Dan zal je toch eerder ja zeggen dan bij een andere club!
Ik dacht dat een Di Tommasso😢 en martel er bv ook nog vandaag kwamen. Grandel was overigens helemaal niet zon slechte keeper als iedereen doet voorkomen, Type Vermeer maar dan nog iets onrustiger!!

18 januari 2020 om 17:38

Ooh en om topic; ik vond die Gavory helemaal niet zo bijzonder bij Utrecht. Iig niet voor wat Ajax moet nastreven , dan vind ik een Wijndal, Castillo veel beter opties. Of anders als je boor een iets oudere optie wilt gaan, ga dan wederom voor een zuid Amerikaanse back, of eventueel Willems.

18 januari 2020 om 19:27

Sebastien haller, David di Tomasso, Nicolas Gavory, Antoine Fortune, Mathieu delpierre, Grandel, Loïc loval.

18 januari 2020 om 19:55

En Bahebeck

18 januari 2020 om 20:37

Delpierre kwam toch gwn van Hoffenheim als ervaren Bundesliga-winnaar? De rest wel mee eens

18 januari 2020 om 21:34

@paterpeter kwam Didier Martel ook niet vanuit Frankrijk naar Utrechr? Was een geweldige voetballer

Pfff.... alweer één.... Als Ajax alle spelers die in verband met hun worden gebracht ook inderdaad zou contracteren, was er nu een selectie van zo'n 100 man... Minstens...

18 januari 2020 om 17:31

Tsja, dat is bij alle clubs zo..

Dan is Gavory bij Standaarc stukken beter geworden . Volgens mij is het nepnieuws

Leiden we dit soort spelers (en beter) niet zelf op bij Ajax? Daarnaast Castillo ook een optie, grootste gedeelte in de opleiding gespeeld en veel zekerder wat betreft inpassen in de tactiek die Ajax kenmerkt.

Wellicht kunnen ze Lato huren voor linksachter?
Nee gein, ik zie in Robin Gosens wel een optie mits hij de ruimte krijgt op de flank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren