Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax Vrouwen boeken tegen Bayern uitstekende prestatie in de Champions League

Laatste update:

De Ajax Vrouwen hebben donderdag een puike prestatie neergezet in de Women’s Champions League. Na een valse start op bezoek bij Bayern München Vrouwen knokten de Amsterdammers zich terug in de wedstrijd en zij gaven het gelijkspel niet meer weg: 1-1. In Groep C blijft Bayern met vijf punten koploper; AS Roma (vier punten) en Ajax (vier) volgen op plek twee en drie. Paris Saint-Germain staat laatste in de poule met drie punten.

Bayern München Vrouwen - Ajax Vrouwen 1-1
Binnen honderd seconden ging het al mis voor Ajax, want Lea Schüller bezorgde Bayern al snel de voorsprong na knullig uitverdedigen van de Ajacieden. Nadien bleven de bezoekers onder hoge druk staan, maar Ajax bleef overeind. Uit het niets kwam de ploeg van Suzanne Bakker in de 38ste minuut op gelijke hoogte. Na een heerlijke pass van Lily Yohannes draaide Chasity Grant knap weg en schoot ze verrassend vanuit een moeilijke hoek raak: 1-1. In het tweede bedrijf hield Ajax stand en werd het punt over de streep getrokken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren