Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-talent kiest voor ‘bakermat van het voetbal’: ‘Fijn met de trainer gewerkt’

Laatste update:

Pelle Clement verbond zich woensdag voor drie seizoenen aan het Engelse Reading en trok daarmee na een periode van liefst elf jaar de deur achter zich dicht bij Ajax. De 21-jarige vleugelaanvaller wordt bij the Royals herenigd met Jaap Stam, die Clement tussen 2014 en 2016 al als assistent-trainer van Jong Ajax onder zijn hoede had.

"Ik heb bij Ajax al heel fijn met de trainer gewerkt. Ik begreep ook dat hij zich heeft ingezet voor mijn komst. Zoiets geeft uiteraard wel vertrouwen", licht de talentvolle buitenspeler toe op de officiële website van zijn belangenbehartiger Wasserman. Clement speelde uiteindelijk elf seizoenen voor Ajax, nadat hij in 2006 toetrad tot de jeugdopleiding van de Amsterdammers. "In al die jaren heb ik heel veel opgestoken. De beloning volgde vorig seizoen, toen ik mocht debuteren in zowel de Eredivisie als de KNVB-Beker.”

Clement kwam in totaal tot vier wedstrijden voor Ajax en gaf in het bekertoernooi met doelpunten tegen Kozakken Boys en SC Cambuur zijn visitekaartje af. Nu volgt een avontuur bij Reading. "Engeland is de bakermat van het voetbal", vervolgt hij. "Dat ik dan als 21-jarige voetballer een stap naar juist dat land mag maken, voelt heel bijzonder. De Championship is een geweldige competitie, waar je elke week alles moet geven." Clement had bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2018.

Gaat Pelle Clement slagen bij Reading?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een hele leuke speler met een echte topinstelling. Hij had het denk ik nu net niet gered om aan te haken bij het 1e, alhoewel ik dat elk jaar vanaf de C-tjes (eerder heb ik hem niet zelf gezien) dacht dat hij het niet zou redden. Elk jaar redde hij het wel, op karakter en soms met de hakken over de sloot.

Ik hoop dat hij nu met deze stap de volgende stappen als voetballer kan maken. Zoals in het eerdere topic door anderen werd gesuggereerd, dat hij zomaar eens een mooie laatbloeier kan worden. Ik hoop het in ieder geval voor hem!

Tja toekomst perspectief zag er niet goed uit voor hem, kluivert en cerny hebben een aantal streepjes voor. Komt net iets te kort voor Ajax 1

Championship is inderdaad een geweldige competitie met veel historische, grote en mooie clubs. Ik snap hem wel

28 juni 2017 om 22:15

Tja, maar aan de andere kant is er bijna geen groter verschil dan het voetbal van Jong Ajax vorig jaar en The Championship. Nu is Clement wel iemand die nog wat body heeft, maar hij zal zich behoorlijk moeten aanpassen..

29 juni 2017 om 00:03

Hij is nog maar 21 en heeft dus nog tijd genoeg om zichzelf aan te passen. Stam kent hem en zou hem dus ook wel die tijd geven. En als het niet lukt kun je altijd nog terecht ergens in de eredivisie over een paar jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren