Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax slaat dubbelslag en legt zowel Don-Angelo Konadu als Avery Appiah vast

Laatste update:

Don-Angelo Konadu en Avery Appiah hebben een handtekening gezet onder hun eerste profcontract bij Ajax, zo meldt de club via de officiële kanalen. Het duo komt uit de jeugd van de Amsterdammers en heeft een verbintenis getekend tot medio 2025. Tegelijkertijd meldt De Telegraaf woensdagavond dat Ajax juist treuzelt met het verlengen van de verbintenis van doelman Remko Pasveer.

Zowel Konadu als Appiah tekende een overeenkomst die met terugwerkende kracht ingaat op 1 april 2023 en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2025. De in Amsterdam geboren Konadu speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax en maakt momenteel deel uit van de selectie van Ajax Onder 17. De spits, die woensdag zeventien jaar werd, herstelt momenteel van een blessure.

Appiah werd op 2 april 2006 geboren in Zoetermeer en maakt eveneens deel uit van de selectie van Ajax Onder 17. De zeventienjarige middenvelder speelt sinds de zomer van 2020 in de jeugdopleiding van Ajax. Destijds kwam hij over van de jeugdopleiding van Feyenoord; daarvoor genoot hij een deel van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Waar Ajax werk heeft gemaakt van de contracten van de zeventienjarige jeugdspelers, moet Pasveer nog altijd wachten met het zetten van een nieuwe handtekening. De Telegraaf weet dat de sluitpost al ‘enkele maanden’ mondeling akkoord is over een contractverlenging van een jaar, maar door het gebrek aan administratieve daadkracht is er van een officiële overeenkomst nog altijd geen sprake. “De stroperige werkwijze van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer is exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club”, zo schrijft de krant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pasveer hoeven ze niet te verlengen hoor.

3 mei 2023 om 19:32

Beloofd is beloofd. Mondeling akkoord is ook een akkoord. Zelfs juridisch, hoewel bewijzen lastig is. Als ze niet verlengen dan zegt dat wel heel veel over vd sar en het beleid onder hem.

3 mei 2023 om 21:24

Hee ben je weer. Je hebt alweer iets gevonden om je gal overheen te spuwen. Ik ben trots op je!

3 mei 2023 om 19:37

Nou wat een slag hebben ze geslagen! Problemen zijn opgelost ajacieden, de nieuwe TD slaat toe!

3 mei 2023 om 20:27

Dat zegt hij toch ook helemaal niet. Ik lees dat Ronald Inho zegt dat Ajax niet hoeft te verlengen met Pasveer.

Ja het is goed om de focus te leggen op jeugdspelers en hen een goed contract aan te bieden en zo voor de club te behouden.

En nee, niet alle problemen zijn opgelost. Dat is ook niet realistisch.

3 mei 2023 om 20:37

@ikweetalles11 Als je alles weet , dan weet je ook dat VZ zulke koppen gebruikt om jou weer te triggeren om te reageren, of denk je dat Ajax vindt dat ze een grote slag geslagen hebben ?

3 mei 2023 om 20:38

Dit heeft niets met de nieuwe TD te maken vriend. Bovendien is die nog niet eens officieel in dienst dus kan hij dat soort dingen niet maken. Huntelaar houdt zich ook bezig met dit soort dingen bij jeugdspelers.

Don-Angelo, wat een creatieve naam

3 mei 2023 om 20:44

Zie wel creatievere namen dan dit. Waarbij het lijkt alsof er random letters achterelkaar gezet zijn. Maar wat boeit het? Als dit is wat je te melden hebt als reactie op het tekenen van 2 jeugdspelers..

Mooi dat dit wel gewoon doorgaat. Konadu werd erg gemist op de Future Cup en Appiah was ook niet topfit toen. Hopelijk volgt de rest snel.

Ik dacht heel eventjes dat er nieuws zou zijn over het eerste elftal, maar dat loopt natuurlijk via van der Sar. Nou, de tafels maar even opzij, kom er maar even onder vandaan en vertel het ons, Edje! Wel goed nieuws dat er goede jeugdspelers lang(er) worden vastgelegd.

3 mei 2023 om 20:52

Heb de indruk dat jij niet zo onder de indruk bent van het werk van vd sar.
Wat vind je van het nieuws over pasveer?

3 mei 2023 om 21:37

Welk nieuws? Hij mag nog een jaartje blijven Men is al mondeling akkoord.

4 mei 2023 om 20:22

Is er dan nieuws?;-))

Ajax moet zich niet zo spiegelen aan Dad's army
Captain Mainering en Jones nu uitzwaaien. bedanken en een jongere dwz 25 + keeper halen. Dsze oudjes gaan je weer punten kosten
Bovendien kunnen ze misschien nu nog elders KKD? een contractje krijgen

4 mei 2023 om 20:26

Kan die Schot, Frazer met de rollende ogen en dreigende tongval, niet onze nieuwe trainer worden? Of toch maar de goedzak Godfrey;-)))

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren