Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax onderhandelt over nieuwe deal: ‘Ik wil blijven, zeker’

Laatste update:

Brian Brobbey wil graag bij Ajax blijven. De achttienjarige spits van de Amsterdammers staat momenteel nog tot volgend jaar zomer onder contract, maar de jongeling heeft de intentie om zich langer aan de club te committeren. "Ze zijn aan het onderhandelen. Ik wil blijven, zeker", zegt Brobbey na afloop van de 3-0 overwinning van Jong Ajax tegen Excelsior tegenover FOX Sports.

In de afgelopen tijd wist Ajax met diverse talenten tot een akkoord te komen over een contractverlenging. Devyne Rensch, Naci Ünüvar, Kenneth Taylor, Jurriën Timber en Sontje Hansen hebben inmiddels hun krabbel gezet. Het was even onduidelijk of Ajax wel tot een deal zou komen met Brobbey, maar volgens de spits zelf zit een overeenkomst dus in de pijplijn.

Sontje Hansen verlengt bij Ajax: 'Dit is mijn droom'

De aanvaller had maandagavond een belangrijk aandeel in de overwinning tegen Excelsior. Hij werd in de rust in het veld gebracht en nam de openingstreffer voor zijn rekening. Daarna volgden nog doelpunten van Lassina Traoré en Kenneth Taylor. Door de zege komt Ajax op zes punten uit vijf wedstrijden en klimt men naar de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie.

Brobbey wil graag zijn debuut maken voor de hoofdmacht van Ajax, maar is nu nog gefocust op presteren met de beloften. "Ik wil veel minuten maken bij Jong Ajax en belangrijk zijn. En dan hopelijk mijn debuut maken voor Ajax 1. Of het eraan zit te komen? Ik zou het niet weten. Ik blijf gewoon mijn best doen en dan zie ik het wel", aldus het talent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De intentie is dus goed. Het lijkt erop dat alle grote talenten behouden blijven.. Verstandig !!

Mag wat mij betreft wel invallen ipv een Traore. Laat m een aantal keer proeven. Wat schaad het? Zo geef je die jongen nóg meer motivatie.

29 september 2020 om 07:10

Ja, ik zie het ook nog niet echt zitten in Traore. Zou hem een of twee jaar verhuren.

29 september 2020 om 12:47

Traoré heeft echt wel kwaliteit en doet veel dingen goed. Fysiek is hij ook uitstekend. Maar het lijkt nog niet echt te klikken met de rest van het team. Ik denk inderdaad dat verhuren slim zou zijn, met wat meer ervaring en geslepenheid kan hij straks misschien beter mee draaien.

29 september 2020 om 07:27

Mag wat mij betreft zelfs spelen ipv labyad. Brobbey is een beter aanspeelpunt dan Labyad. Dat prestige project van Ten Hag, mag nu wel afgelopen zijn.

29 september 2020 om 10:07

Helemaal mee eens, wordt zo ziek van ten Hag en zijn Labyad op 9 en Promes op 10. Iedereen ziet dat het niet werkt maar omdat het zijn aankopen zijn, moeten ze spelen, ten koste van. Voor mij zijn ze allebei wisselspelers. Misschien is het een tactiek om nog aardig wat geld voor ze te vangen maar ik denk niet dat er nog heel veel gaat gebeuren bij Ajax. Zonder nieuwe contract krijgt Brobbey geen kans natuurlijk en good old Mino zal wel aardig wat vragen aan Ajax om dat rond te krijgen. Hopelijk gaat Brobbey zelf goed nadenken wat hij echt wil.

29 september 2020 om 10:18

Het seizoen is nog jong. Je ziet dit bij heel veel clubs, eerste seizoenshelft invallen en de tweede steeds meer spelen. Gaan ongetwijfeld jongens doorbreken bij Ajax, maar ook bij de rest. Bij Ajax viel overigens Ekkelekamp me op zaterdag, wellicht dat hij de eerste wordt! Daarnaast zie je bij PSV die Madueke iedere week invallen, bij AZ Reijnders, etc, etc..

29 september 2020 om 12:30

@Hoogindeconcen

Wat heeft hij precies goed gedaan? Wat intikkers en vrije trappen erin geknald, maar verder? Als aanspeelpunt bakt hij er helemaal niets van. Verliest 9 van zijn 10 duels en kan totaal niet met zijn rug naar de goal spelen. Luchtduels en hoge voorzetten is compleet kansloos en gaat helemaal nergens over. Man meer op het middenveld werkt ook voor geen meter want zo ongeveer alles gaat over de vleugels. Het elftal heeft haar go to spelers gekozen en dat is niet Labyad.

Wat betreft opstelling ik zou gewoon Lang op 10 neerzetten. Die deed het nog veel beter dan Labyad in de voorbereiding. Klaassen mag bij komst hooguit een van de dubbele zes innemen en never nooit de 10. Dat is hij niet, zijn ze in het buitenland ook achter gekomen. Maar nog liever heb ik dat wij net als PSV een beest uit Frankrijk halen. En het liefst voor de CV positie. Kunnen Gravenberch, Kudus en ekkelenkp mooi ontwikkelen op zes. Kan Blind ze coachen en hebben we een monster om samen met Kudus de foutjes op snelheid te corrigeren.

29 september 2020 om 07:54

Ik wel. Brian heeft erg veel blessureleed gehad de laatste anderhalf jaar en was te vaak niet fit. Traore heeft het, hoe je het ook wendt of keert, gewoon goed gedaan bij Jong.

29 september 2020 om 09:18

Kan motivatie geven, maar kan hem ook laten denken dat hij boven Traore staat in de pikorde en dat staat hij niet. Hoewel Traoré me erg tegenvalt, heeft hij itt Brobbey het al langere tijd laten zien in de Kkd. We hebben bij El Ghazi, Bazoer en Kishna gezien wat het met een talent doet die te vroeg gebracht wordt en daarna weer zijn plek verliest.

"ik wil veel minuten maken bij Jong Ajax en belangrijk zijn. En dan hopelijk mijn debuut maken voor Ajax 1. Of het eraan zit te komen? Ik zou het niet weten. Ik blijf gewoon mijn best doen en dan zie ik het wel". Dit vind ik ook wel eens lekker ipv al die 16 jarige die zeggen dat ze binnen 2 jaar gaan debuteren in Ajax 1. Gewoon elke dag laten zien dat je beter wil worden en dan komt die kans vanzelf wel een keer.

Kan traore niet verhuurd worden en deze jongen af en toe op de bank bij 1? Ik ben tot nu toe totaal niet onder de indruk van traore. Die moet echt vlieguren maken.

Het is voor zowel Traore als Brobbey van groot belang dat ze minuten gaan maken. Waarbij Brobbey nog wel in de KKD kan voetballen, maar Traore daar weinig tot niets gaat leren.

Ik zou graag zien dat Brobbey meer kansen krijgt ipv. Traore, die heeft mij bij Ajax 1 nog niet kunnen overtuigen en toch al de nodige kansen gehad. Kan nog komen, maar voor Traore zou een verhuur wel eens goed uit kunnen pakken in mijn ogen. Bij Brobbey heb ik meer het gevoel dat er echt een potentiele topspits in hem zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren