Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax - Liverpool zit er al na negen minuten op voor Mohammed Kudus

Laatste update:

Ajax heeft al na negen minuten spelen in het Champions League-duel met Liverpool een behoorlijke tegenvaller te verwerken te gekregen. Mohammed Kudus raakte al vroeg in het duel geblesseerd, ogenschijnlijk aan zijn knie. De twintigjarige Ghanese middenvelder werd uiteindelijk vervangen door Quincy Promes.

Met pas een paar minuten op de klok ging Kudus een duel aan met Fabinho. De Braziliaanse centrumverdediger annex middenvelder van Liverpool tikte de bal en de voet van de middenvelder van Ajax aan, die daardoor ten val kwam. Kudus probeerde nog te landen en leek daarbij verkeerd terecht te komen en zijn knie te overstrekken. Hij liep daarna nog even door en ging later toch op het gras zitten. De verzorgers probeerden het probleem nog te verhelpen en voelden aan zijn kuit en knie, maar hij moest uiteindelijk gedesillusioneerd het veld verlaten.

Uitleg van Ten Hag zorgt voor verwarring in SBS-studio: ‘Je blijft klootzakken’

Lees hier het tactische plan van Erik ten Hag voor de wedstrijd tegen Liverpool, voor het uitvallen van Mohammed Kudus.Lees artikel

Kudus had juist in tactisch opzicht een belangrijke rol in het tactische plan van Ten Hag tegen Liverpool. Hij speelde als een soort valse spits. “Kudus speelt in het centrale rol, maar hij moet de twijfel gaan brengen”, zei Ten Hag vooraf in gesprek met SBS6. “Hij moet tussen het middenveld en de aanval spelen. In de rug van de achterste middenvelder, maar niet tegen het centrale verdedigingsduo van Liverpool aan. Daar moet hij gaan komen, in de tegengestelde loopbewegingen met Tadic en Neres. Ze moeten gaan roteren.”

Mocht Kudus de komende tijd ontbreken, zou dat een forse tegenvaller betekenen voor Ten Hag. De voor negen miljoen euro van FC Nordsjaelland overgekomen middenvelder maakte met een doelpunt en drie assists in drie officiële wedstrijden voorlopig een uitstekende indruk zijn eerste maanden bij Ajax. Op het moment dat Kudus het veld moest verlaten, stond er nog een 0-0 stand op het scorebord in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voorste kruisband???? Hopelijk valt het mee. Zou een flinke aderlating zijn. Juist voor deze man in vorm

21 oktober 2020 om 21:27

In vorm? Heeft twee potjes redelijk gespeeld. Laten we hem niet ophemelen. Het was ook in Denemarken een blessure gevoelige jongen. Hoop idd dat het mee valt maar een seizoen constant presteren lijkt toch uitgesloten

21 oktober 2020 om 21:39

Ik hemel hem niet op, maar hij doet het meer dan leuk (zeker voor een nieuwe man) toch?

21 oktober 2020 om 21:48

Iemand "in vorm" vinden is iets totaal anders dan iemand ophemelen.

21 oktober 2020 om 22:01

@PSVAR78 jazeker, dat klopt! Hoop dat hij het volhoudt. Techniek goed en veel loopvermogen.

21 oktober 2020 om 22:06

In die 2 jaren die je noemt hadden de seizoenen in Denemarken 26 wedstrijden per club. Dan is 50 wedstrijden toch gewoon een goed aantal? Dat weet je hopelijk ook.

21 oktober 2020 om 22:08

Ik ben een PSV fan maar Kudus heeft wel degelijk een goed begin gehad dus hem "in vorm" vinden is helemaal niet gek. Ben je alleen "in vorm" als je een seizoen constant speelt dan, of waar leg je de grens? Er is ook niemand hier die hem nu ophemelt. Vandaar misschien dat anderen nogal verontwaardigd reageren op jouw bericht.

21 oktober 2020 om 22:08

Ik wilde net zeggen, in Denemarken zitten maar 12 teams in de competitie volgens mij.

21 oktober 2020 om 22:13

@FCG nu 12 teams ja klopt, die jaren nog 14. Maar dat past natuurlijk niet in het verhaal wat hij wil schetsen

22 oktober 2020 om 08:31

In de voorbereiding heeft Kudus anders ook regelmatig gespeeld. Was mijn eerste kennismaking met hem en toen viel hij mij ook al regelmatig op door goede fysiek en goede passing. Mooi om te zien dat hij dit heeft door kunnen zetten in de eerste officiële wedstrijden. Sneu voor hem om na zo'n korte tijd uit te vallen.

21 oktober 2020 om 23:09

Fysio deed een McMurray test (meniscus) en leek ook in die richting te palperen. Zag geen VKB testen.. hopelijk valt het mee!

21 oktober 2020 om 23:40

2x Meniscus scheur gehad, leek er wel op... ook de beweging van de knie bij het duel. Niet extreem maar net een aparte beweging. Iemand enig idee of hij dit vaker heeft gehad?

tot nu toe lijkt het er niet op alsof Kudus gemist wordt, Promes brengt meer diepgang en direct spel

21 oktober 2020 om 21:27

Het heeft er vooral mee te maken dat ze weer 433 zijn gaan spelen. Je ziet direct het vetrouwen toenemen.

21 oktober 2020 om 21:31

Hij verspeeld bijna elke bal.

21 oktober 2020 om 21:58

Promes die speelt zonder vertrouwen , jammer genoeg

Nou toch weer terug naar 433 en je ziet gelijk het vertrouwen weer terug bij de spelers

21 oktober 2020 om 21:25

Ze hebben nooit anders gestaan vandaag.

21 oktober 2020 om 21:29

Jawel, als je de uitleg van de niet te volgen eth had gehoord, had je meegekregen dat ze alles behalve 433 zouden spelen.

21 oktober 2020 om 21:52

Het was gewoon 433 hoor.

21 oktober 2020 om 22:03

Precies. En in de eerste 6 minuten zag je niks van onzekerheid. Dus Maradungatje is waarschijnlijk zelf gewoon wat gespannen.

4-2-3-1 met de punt naar achter lijkt prima te lopen met blind op z’n beste positie mooi de lijnen uitzetten

21 oktober 2020 om 21:55

4-2-3-1 kan je niet met de punt naar achteren spelen.

Het lijkt nog niet veel uit te maken. Off: Kan iemand nou eindelijk Sierd uit zijn lijden verlossen? Hij heeft in Adrian weer zijn pispaaltje gevonden hoor, zelfs als die nu een bal uit de kruising haalt had hij hem van Sierd moeten klemmen.

21 oktober 2020 om 21:34

Op sbs69 heb je geen last van Sierd.

21 oktober 2020 om 21:38

SBS69? Is dat de tv zender van Easytoys? On: Dankje!

Al mijmerend denk ik: dit was een wedstrijd voor Zyechhaal je twee toppers zijn ze er beide niet bij.grrrr

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren