Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax is zoekende, maar wij hebben het ook niet steeds voor elkaar gehad’

Laatste update:

Heracles Almelo kan koploper PSV zaterdag een dienst bewijzen door punten te pakken tegen Ajax, de nummer twee van de ranglijst. Nu heeft Heracles de punten zelf ook nog hard nodig, dus in Almelo zal men niet aan PSV denken. Trainer John Stegeman van Heracles rekent op een ‘hartstikke moeilijke’ wedstrijd, maar hij acht zijn ploeg ook kansrijk tegen de Amsterdammers.

/

In gesprek met TC Tubantia zegt Stegeman dat zijn ploeg minder te verliezen heeft tegen de top drie van Nederland. “We worden dan gedwongen om compact te spelen en hebben laten zien dat als we het kort bij elkaar kunnen houden en verdedigend goed staan, we vanuit de omschakeling gevaarlijk kunnen zijn.”

Ajax steekt niet in grootse vorm, maar dat hoeft volgens de oefenmeester niet veel te zeggen. “Ja, Ajax is zoekende, maar wij hebben het de afgelopen wedstrijden ook niet steeds voor elkaar gehad. Maar de wedstrijden tegen Feyenoord en PSV bieden wel handvatten voor het duel tegen Ajax. ”

Denk je dat Heracles Almelo wint van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heracles gaat kansen krijgen als Frank weer zo'n opstelling maakt als vorige week. Ajax hoort Heracles gewoon pakkie te geven, maar ik zie het niet zo snel gebeuren...

10 april 2015 om 12:10

Ik hoop dat Kishna mag beginnen morgen.

10 april 2015 om 12:36

Ik hoop ook dat Kishna gaat beginnen, die kan er geen kloten van. En de rest maakt niet uit. Boilesen ook niet in geweldige vorm. Er komen zeker kansen. Ben benieuwd hoe wij voor de dag komen. Hopelijk klappen ze er direct op.

ik voorspel een bloedloze 0-0 of 1-0 voor Ajax. Spektakel zal het in ieder geval niet worden.

10 april 2015 om 12:28

Ik verwacht het ook. Aan de andere kant; dit ook wel net weer zo'n potje zijn dat Ajax met 4/5-0 gaat winnen. Je verwacht het niet.. Maar Ajax voetbalt met pieken en dalen.

10 april 2015 om 13:02

Pieken als de tegenstander ruimte weggeeft achterin zoals Heerenveen ja. Zodra de tegenstander zich ingraaft komt Ajax er nauwelijks meer doorheen.

Hopelijk start frank deze keer wel gewoon eens met zivkovic

10 april 2015 om 19:05

Zit niet eens bij de selectie..

Ajax wint onterecht wederom ergens tussen minuut 80 en 90 door of een eigen goal of een schot veranderd van richting mark my words...

10 april 2015 om 11:57

In 2015 zijn de meeste doelpunten van Ajax gemaakt door de tegenstander..
Schrijnend en tekenend voor dit Ajax. Geen punten, geen amusement..

10 april 2015 om 12:55

Kijk eerst de feiten na voordat je rare war taal spreekt dat niet klopt.

13 april 2015 om 08:32

Laat ik het anders (beter) formuleren, de topscoorder (4 goals)van Ajax in 2015 is de tegenstander.

Wanneer komt Tannane weer terug naar de selectie? Hij is toch echt veel doelgerichter dan wat er nu in de aanval staat.

10 april 2015 om 11:57

Tannane komt dit seizoen sowieso niet meer in actie. Er wordt gekeken of hij volgend seizoen nog wel welkom is in de selectie.

Voor Tananne hebben we Darri nu in de ploeg, eenzelfde type speler als Tannane. Goede actie, doelgericht en een goed afstandsschot.

10 april 2015 om 12:38

Vind Darri trouwens wel een verademing met het blinde paard Tannane. Darri is een veel creatievere speler. En met avdic op het middenveld staat daar nu ook body. Hopelijk blijft het centrum nu eens geconcentreerd want dat is toch echt het zwakke punt.

Of het word een knots gekke wedstrijd. Of wat ik zelf denk, niet zo spectaculair, Ajax speelt de laatste tijd als een krant. Opbouw is niet zuiver, alleen maar rond tikken en wachten, wachten, wachten. Tot de laatste minuten en dan 1-0 winnen.

deze wedstrijd wordt weer om te janken tikkie terug tikkie breed en dan in de 88 min daar een rare bal die van richting wordt veranderd via de paal de keeper de paal de keeper de paal de keeper miraculeus erin.. ga me tijd niet verkloten lees het wel op livescore

Altijd lastig Heracles uit. Ze hebben zeker kans tegen ons. Maar ik hoop dat het lukt om te winnen in Almelo.

10 april 2015 om 12:28

Als heracles uit al moeilijk is, dan is elke uit wedstijd moeilijk voor Ajax.

10 april 2015 om 12:39

Dat is waar! Maar meestal winnen wij daar niet makkelijk of geven een voorsprong weg.

Ajax is uitermate succesvol op kunstgras. Ik verwacht een relatief eenvoudige 1-3 zege gewoon op basis van voetbal kwaliteit. Belang van plek 2 zal bij ajacieden toch wel doorgedrongen zijn?

Waar zijn de tijden gebleven, dat Ajax bij voorbaat al met 1-0 voor stond.

Nu zeggen zelfs met alle respect ploegen als Heracles Almelo dat Ajax te pakken is. Het is gewoon te triest voor woorden.

Zal wel weer een saai spelletje worden van tikkie breed en tikkie daar, want zoals in de tekst al wordt uitgelegd zal Heracles compact gaan spelen. En daar heeft dit Ajax het moeilijk mee.

PSV de verdiende kampioen dit jaar!

10 april 2015 om 12:54

Ach dat doen ploegen al jaar en dag tegen Ajax dat compacte spelen alleen er is een verschil Ajax heeft al een paar seizoenen lang de spelers er niet voor omdat kapot te spelen omdat ze die kwaliteit gewoonweg niet meer hebben die er vroeger wel was .

10 april 2015 om 13:01

Kwaliteit is er wel... Klaassen, Sinkgraven, Bazoer dat zijn spelers die toppers kunnen worden, samen met El Ghazi, Kishna, Milik, Veltman...

Maar het behoudende spel van de Boer en dat risicoloze voetbal, daar wordt je gewoon gek van. Spelen op safe en kijken waar een gaatje is, daar val je als supporter gewoon van in slaap. Als ze bal nou snel laten rond gaan met de drive naar voren dan kijk je al met veel meer plezier.

En ik ben er van overtuigd, dat met deze spelers dat spelletje wel gespeeld kan worden. Maar als een trainer je inpepert om behouden te spelen. Ja.....

De Boer weet trouwens ook dat deze spelers kwaliteit hebben, daarom gaat deze trainer niet weg. De Boer wilt niet dat een andere trainer wel goed presteert met dit elftal, omdat, dat gewoon kan!

10 april 2015 om 13:47

Ik kom er al een jaar of wat maar de kwaliteit in is mijn ogen te weinig kijk alleen maar naar het team dat kampioen werd in 2011 dit team is nog niet een kwart van dat team nou zegt in mijn ogen genoeg hoor en dan kan de Boer iedere keer wel weer zeggen ik heb goede dingen gezien ja wat dan ? Ik vind eerlijk gezegd dat het tijd wordt voor een frisse wind want nog zo'n seizoen dat gaat de aanhang niet pikken hoor .

Cillessen
van Rhijn
Veltman
Viergever
Riedewald
Bazoer
Sinkgraven
Klaassen
El Ghazi
Milik
Kishna

10 april 2015 om 12:40

Sinkgraven is niet fit morgen denk ik. Trainden nog niet met groep.

10 april 2015 om 14:14

Milik is ook geblesseerd..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren