Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax intensiveert interesse in transferdoelwit maar hikt tegen vraagprijs aan’

Laatste update:

Manchester United is geïnteresseerd in de diensten van Joshua Zirkzee, zo weet Ben Jacobs van CBS Sports dinsdag te melden. Volgens de journalist is de club uit Manchester de enige ploeg die al formele gesprekken heeft gevoerd met het kamp van de Nederlander. Ook Ajax houdt de situatie nog altijd met haviksogen in de gaten, maar lijkt de vraagprijs niet te kunnen ophoesten.

Aan belangstelling heeft Zirkzee in ieder geval geen gebrek. Arsenal toonde eerder al serieuze interesse in de aanvaller van Bologna, maar meldde zich nog niet officieel bij de Italianen.

Manchester United zou - als enige club tot dusverre - wel al formele gesprekken hebben gevoerd met de entourage van de spits. The Mancunians hebben naar verluidt 'het meeste werk gedaan' om een eventuele transfer te realiseren.

"Maar het is interessant om ook teams als Tottenham Hotspur en Ajax in de gaten te houden", schrijft de journalist. De Amsterdammers volgen de verrichtingen van de spits volgens Jacobs nog altijd intensief.

"Ajax, dat Zirkzee vorige zomer nog overwoog, is nog altijd geïnteresseerd, maar zal worstelen om aan de vraagprijs te voldoen. Vorig jaar was er nooit volledige overeenstemming binnen de club over het binnenhalen van Zirkzee, maar door zijn huidige vorm heeft hij een breder draagvlak gecreëerd binnen de club."

Er is bovendien wat onzekerheid over de exacte transfersom van Zirkzee. Sommige journalisten, zoals Fabrizio Romano, reppen over een clausule van veertig miljoen euro, die in de zomer actief wordt.

Volgens de directeur van Bologna, Marco Di Vaio, is die clausule echter alleen geldig voor Bayern München. Een terugkeer van Zirkzee naar München is volgens Jacobs 'onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk'.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me onzin. Een belletje naar de vertegenwoordiging van deze gozer zal meteen duidelijk maken dat zijn ambitie niet ligt in de Nederlandse competitie. Tenminste, dat mag ik aannemen gezien zijn snelgroeiende status.

Daarnaast lijkt me de kans wel heeeeeeeeeeel klein dat wij nu nog 40 miljoen gaan neertellen voor een speler. Die toevallig op dezelfde positie speelt als een van de spelers die zich wel goed ontwikkelen.

23 januari 2024 om 23:12

Ajax moet op zoek naar een rechtsbuiten en het liefst ook nog een goede 10. Ik vind Hlynson veels te licht. En als Misehouy niet ziet dat hij kansen gaat krijgen op 10 dan is hij of niet goed genoeg of krijgt hij hee slecht advies.

24 januari 2024 om 03:40

Probleem vanuit Misehouy's perspectief is natuurlijk alleen dat als Ajax een rechtsbuiten en een 10 haalt hij, zelfs als hij Hlynson voorbij gaat in de pikorde gewoon derde keus is op op die positie achter Berghuis en de nieuwe nummer 10 en mogelijk ook nog achter Taylor wanneer alle overige middenvelders eindelijk een keer fit zijn.

Ik zou eerdeer een linksback halen, dat vind ik op dit moment met afstand de zwakste positie in de selectie, rechts houdt ook niet over, maar Martha kan niet verdedigen en Sosa heeft een mooie trap maar wordt er door Blind nog uitgelopen.

Onhaalbaar. Onrealistisch. Onbetaalbaar.

23 januari 2024 om 22:28

En geen prioriteit meer. Brobbey is spits nummero 1. Akpom voorlopig maar als 2e spits en er zijn wel wat posities die een stuk zwakker bezet zijn.

23 januari 2024 om 22:51

Inderdaad, volledig mee eens. Wat moet Ajax op dit moment in vredesnaam met Zirkzee. Erg goede speler, maar bij Ajax rendeert de spits positie als een van de weinige en dan wil je daar 40 miljoen voor betalen. Ja. Precies.

24 januari 2024 om 12:46

Tenzij Ten Hag deze transferperiode (weer) met een flink zak geld aanklopt en Brobbey wil contracteren.

23 januari 2024 om 22:28

Als nederlandse club ben je nu gewoon te laat. Hij is idd onbetaalbaar geworden. Daarnaast kun je je afvragen waarom hij nu nog (al) terug zou willen naar de ED.

23 januari 2024 om 22:52

Lijkt me vrij sterk inderdaad. Hij zou daarnaast achter Brobbey op de bank komen. Van steunpilaar in de Serie A naar de bank in de eredivisie. Dit gerucht lijkt me erg sterk.

25 januari 2024 om 09:21

Voor al het andere, Mastercard...?

Wel eens idd.

Waarom zou United een spits willen, Ze hebben toch Hojlund en Martial? Nou weet ik dat ze Martial niet gaan verlengen maar Zirkzee is zeker niet van een beter niveau en zal toch ook wel wat salaris + tekengeld willen. Als ze iemand uit de italiaanse competitie halen kunnen ze beter die leao van AC Milan halen, of Lautaro Martinez.

23 januari 2024 om 22:50

..of...Osimhen. Maar ten Hag heeft een obsessie met Nederlanders en (ex) Eredivisie / Ajax spelers.

23 januari 2024 om 23:21

Leao kost wss 150 miljoen en is een linksbuiten. Met Rashford is dat misschien juist de positie waar Man utd zich het minst op zou moeten focussen. Al vind ik Rashford ook erg wisselvallig hoor, maar de rest van t elftal vind ik nog erger

24 januari 2024 om 05:34

Rashford deed t vorig seizoen toch heel goed als spits dacht ik? Waarom speelt die nu ineens linksbuiten?

24 januari 2024 om 07:00

Omdat het gewoon een linksbuiten is

24 januari 2024 om 10:25

Rashford speelt tegenwoordig meer als rechtsbuiten en dan Garnacho op links. Dit omdat Garnacho op links op dit moment beter is en Antony zo slecht is dat ze liever Rashford op de rechterflank hebben.

24 januari 2024 om 10:39

Ik speel ook wel eens rechtsback omdat we niks anders hebben, maar dat maakt me geen rechtsback

24 januari 2024 om 02:00

Martial is doorgaans veel geblesseerd dus dat is een risico. Bovendien heeft ten Hag en/of de club de boel aardig op scherp gezet. Dus denk niet dat Martial mog veel in de plannen voor zal komen. Was ie al niet. Hojlund scoort niet dus een goede spits die ook daadwerkelijk scoort is er niet. Waarom ze dan overigens in hemelsnaam Zirkzee willen tsjah das nou typisch United. Overigens geloof ik er niets van als er een transfersom aan vast zit van 30 40 miljoen want United kan niets betalen op t moment. Zou als Ajax gewoon lekker zrijkhof terughalen. Zirkzee is totaal niet nodig.

24 januari 2024 om 03:31

Dat ze een spits willen is niet raar. Martial zit er inmiddels bijna 10 jaar en heeft nooit echt kunnen overtuigen en voorlopig is Hojlund het ook niet.

Dat ze deze spits willen begrijp ik alleen niet. United heeft geen behoefte aan een volgende jonge talent, die moeten een keer een paar bewezen top spelers halen van midden 20 of zo als ze echt verder willen.

24 januari 2024 om 05:33

Martial ging weg geloof ik, of moet weg.
Maar Zirkzee is idd ook niet de spits die xe moeten hebben.

Daar moet een type Kane, Benzema of iets naar toe.

24 januari 2024 om 08:12

Eens, ze kunnen zich beter focussen op andere spitsen. Daarnaast voor Zirkzee ook geen beste optie om naar Man U te gaan. Weet niet wat het is met spitsen daar maar op de een of andere manier presteren spitsen daar minder de laatste tijd.

Eens dat Man U moet gaan voor Martinez, alleen zal hij niet vertrekken. Sterker nog, Inter en Martinez willen volgens mij het contract weer verlengen!

Lekker laten lopen die jongen. Ajax heeft nu een beest van een brobbey. En die moeten ze koesteren. Met een goede pinchitter ga je echt niet minder goals maken dan met Zierikzee erbij. Ajax moet zich focussen op de verdediging en daar versterkingen bij halen.

23 januari 2024 om 23:22

Huh, Berghuis moesten jullie toch koesteren?

Ze hadden hem moeten halen na dat geweldig seizoen bij Anderlecht, toen zag je al dat hij een ongelofelijk techniek en schot heeft. Toen was hij voor 10 miljoen te koop.

Neem dit ajax toch wel kwalijk aangezien hij afgelopen transfer periode werd aangeboden bij ajax. En nu zoude ze de jackpot moeten betalen. Heeft zich uitstekend ontwikkeld en het klinkt een beetje gek maar heeft in zijn manier van spelen wel wat weg van Moussa Dembele. Mooie speler een echte voetballende spits

Ik kan me niet voorstellen dat Ajax serieus in de markt voor deze speler. Of er moet serieuze interesse zijn voor Brobbey.
Daarnaast kunnen ze beter op andere posities versterking zoeken. En zou het ook niet beter zijn om dit soort spelers te halen , voor dit soort bedragen als je alles op bestuurlijk niveau op orde hebt?

Zodat ze de nr 9 positie bij Oranje kunne uitvechten? Dit is werkelijkwaar zulke grote onzin. Wij hebben al een spits van formaat die absoluut nog niet op de top van zijn kunne zit. Zirkzee beleeft een geweldig seizoen nadat hij het ook erg goed heeft gedaan in Belgie. Die jongen zou gek zijn als hij naar Ajax zou gaan en Ajax gaat het geld ook niet neerleggen. Zou me niks verbazen als die bij Milan komt te spelen ok misschien Man United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren