Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax houdt APOEL Nicosia onder zich en overwintert in Europa’

Laatste update:

Ajax hoopt woensdagavond de derde plaats in Groep F van de Champions League veilig te stellen. De Amsterdammers nemen het in eigen huis op tegen APOEL Nicosia en hebben aan een punt genoeg om een ticket te bemachtigen voor deelname aan de Europa League. De bezoekers van Voetbalzone hebben er vertrouwen in dat Ajax’ missie slaagt.

/

De afgelopen dagen kon er namelijk op de frontpage gestemd worden op de poll Denk je dat Ajax zich gaat plaatsen voor de Europa League? en liefst 79 procent van de stemmers denkt dat Ajax zich straks mag melden in het tweede clubtoernooi van Europa. De rest denkt dat Ajax van APOEL verliest en dat de kampioen van Cyprus dus overwintert in Europa.

In totaal zijn er bijna 12.000 stemmen uitgebracht. Paris Saint-Germain en Barcelona bekeren van Groep F overigens verder in de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze wedstrijd kan me echt gestolen worden. Ajax had gewoon thuis met 4-0 moeten winnen van Barcelona en Psg. Dan doe je tenminste mee om de prijzen. Met dank aan Overmars en zijn achterlijk beleid van mijn club. Ik schaam me diep voor Ajax.

10 december 2014 om 19:13

doe even normaal, 4-0 van barcelona? dat is lukt zelfs niet als Barca met 7 man voetbalt, wel ben ik met je eens dat ajax wat meer topspelers mag aantrekken

10 december 2014 om 19:25

Ik ben het ook eens dat Ajax wel wat meer of in elk geval volgnes het beleid mag uitgeven. Zo kosten van der Hoorn, Duarte en Viergever samen ruim 8,5 miljoen. Dan had ik liever gezien dat je van die 8,5 miljoen een speler a la Tadic had gehaald die echt iets toevoegt in plaats van die spelers die hooguit ooit mee zullen doen.

Natuurlijk zie ik als Ajacied zijn ook liever dat een deel van die 115 miljoen wordt geinvesteerd in spelers, je kapitaal hoort immers op het veld te staan. Aan de andere kant, als jullie in de schoenen van Overmars zouden staan. Vinden jullie maar iemand, die betaalbaar is, die onder het salarisplafond past, die zelf ook naar Ajax wil en die iets toevoegt aan Ajax, ik geef het je te doen.

Nou 4-0 winnen van Barca en Psg?
Je wilt nog al wat.
Wees toch realistich, dat kan misschien alleen Bayern!
Of denk jij als Overmars zijn knip had losgetrokken dat Ronaldo en Messi
bij Ajax zou spelen??
Dream on

Ik ben bang dat Ajax vanavond veruit de betere ploeg is, maar vergeet hun kansen af te maken.
Dan krijg je een wedstrijd met maximaal een doelpunt verschil, en waarbij de tegenstander nog steeds hoop houdt. Dat is typisch het Ajax van dit kalenderjaar, genoeg kansen, maar punten laten liggen doordat ze onvoldoende scoren.
Echter ben ik wel blij dat Milik nu gewoon in de spits staat. De afgelopen tijd is toch wel gebleken dat hij mee kan voetballen, en genoeg kan scoren. Mocht Milik ook geblesseerd raken, hebben we een probleem denk ik...... Aangezien Zivkovich? nog te licht is voor de Europese competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren