Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax dankzij prachtige treffers als groepswinnaar naar halve finales Future Cup

Laatste update:

Ajax Onder 17 heeft zondagmiddag op overtuigende wijze de halve finales van de Future Cup bereikt. Een 3-0 zege op het Meixcaanse Pachuca was voldoende voor groepswinst. In de halve finale wacht het jeugdelftal van Ajax maandagochtend om 11.00 uur een treffen met Paris Saint-Germain.

Bijzonderheden:


Ajax wist de ban op Sportpark De Toekomst pas na rust te breken. Jinairo Johnson kapte zijn directe tegenstander op fraaie wijze uit en schoof de bal met zijn rechterbeen laag in de verre hoek: 1-0. De marge werd luttele minuten later verdubbeld, en ook dit doelpunt was van grote schoonheid. Mylo van der Lans zocht de Hongaar Bendegúz Kovács, die de bal op zijn verjaardag in één keer tegen de touwen volleerde: 2-0. Het slotakkoord was hierna voor Johnson. Uit een hoekschop van Lasse Abildgaard maakte de middenvelder zijn tweede treffer van de middag: 3-0.

Opstelling Ajax O17:

El Hani; Beekman, Van der Lans, Johnson, Oldenstam; De Koning, Acheampong, Steur; Messori, Ünüvar, Abildgaard.

Ajax Onder 17 - Pachuca 3-0


27’ 1-0 Jinairo Johnson (assist: Lasse Abildgaard)
31’ 2-0 Bendaguz Kovacs (assist: Mylo van der Lans)
36’ 3-0 Jinairo Johnson (assist: Lasse Abildgaard)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk kijk ik er niet naar. Geen interesse wegens de zaalregels of handbalregels of whatever.. niet mijn ding

31 maart 2024 om 17:31

Je mist wel wat aardige goals dan. Die 2-0 van Kovacs, dat zie je niet iedere week.

31 maart 2024 om 17:35

Het indribbelen ipv inworp vind ik juist een fijne toevoeging! Mag wat mij betreft wat breder gedragen worden

31 maart 2024 om 19:15

Is het dan buitenspel als hij direct een pass vooruit speelt ?

31 maart 2024 om 17:37

Dat jij dat vindt is natuurlijk prima maar ik merk dat ik het wel een verademing vind. In mogen dribbelen wat imo het spel ten goede komt en zuivere speeltijd is top wat mij betreft. Ik irriteer me mateloos aan spelers die extreem lang over een doeltrap of inworp doen als ze voor staan. Nu kunnen ze 10 minuten wachten, het heeft toch geen zin want de tijd staat stil. Het wisselen en de tijdstraf ben ik ook wel benieuwd naar.

Van mij hoeft niet alles ingevoerd te worden maar ik merk dat ik het juist wel interessant vind dat het eindelijk een keer getest wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren