Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-aanwinst geeft visitekaartje af met hattrick tegen Anderlecht

Laatste update:

Danilo Pereira Da Silva heeft zijn visitekaartje afgegeven bij Ajax. De achttienjarige aanvaller maakte zondag in de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Onder-19 van Ajax tegen Anderlecht een hattrick en er werd met 8-0 gewonnen.

De Telegraaf meldde in juli dat Ajax met Santos een akkoord had bereikt over een transfersom van naar verluidt twee miljoen euro en toen was het al duidelijk dat Da Silva zou aansluiten bij de Onder-19. Hij opende tegen Anderlecht de score vanaf de strafschopstip en op aangeven van Ché Nunnely maakte hij er 2-0 van. Na een treffer van Victor Jensen completeerde Da Silva nog voor de onderbreking zijn hattrick.

In de tweede helft zouden er nog vier treffers vallen: Jensen nam de 5-0 voor zijn rekening en maakte zodoende zijn tweede van de middag, terwijl Noa Lang, Martijn Kaars en Pascal Struijk ook nog op het scorebord terechtkwamen. Ajax heeft de komst van Da Silva overigens nog altijd niet officieel wereldkundig gemaakt, maar dat zal waarschijnlijk een dezer dagen gaan gebeuren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Megasupertalent dus, die haalt de wereldtop nog wel!

Damn ik ben cynisch vandaag.

20 augustus 2017 om 16:53

Ja daar gaan ze veel geld aan verdienen

20 augustus 2017 om 18:26

Dat zei je ook over Sanchez🤐

20 augustus 2017 om 19:15

Ja was toch ook zo?

20 augustus 2017 om 17:25

Denk dat hij met wereldtalent El Hankouri over een paar jaar wel de eredivsie kan domineren. Hopelijk kan deze El Hankouri het dit jaar eindelijk het laten zien bij Dordrecht, waarna hij voor een megabedrag van 11 miljoen verkocht wordt!

Gauw Danilo definitief vastleggen dan. Cassierra kunnen ze dan volgens mij beter verhuren. Nog een jaartje Jong Ajax wordt hij niet veel wijzer van. Sierhuis doorschuiven naar Jong Ajax.

Direct door naar Ajax 1
Wat is dit trouwens voor speler, een flankspeler of spits?

Apart verhaal die laatste zin trouwens.

20 augustus 2017 om 16:54

Spits als ik het goed heb.

20 augustus 2017 om 17:12

Eerst nog even Dolberg voor 45 miljoen aan Monaco verkopen en dan Danilo doorschuiven als tweede spits achter Klaasjan.

Heeft dan gelijk een goede leermeester.

8-0? Behoorlijke uitslag zeg. Anderlecht doet het in de Youth League toch altijd wel aardig..

20 augustus 2017 om 17:27

Geen idee wat er met Anderlecht aan de hand is, maar tegen PSV a1 kregen ze ook al een pak slaag op de Otten cup met 7-0. Mij zegt deze uitslag dus niet heel veel..

20 augustus 2017 om 18:42

Ontzettend zwakke lichting deze dat er nu staat, hebben inderdaad ook kletsen gekregen van PSV. De toppers uit die lichting zijn afgelopen jaren weggeplukt geweest, daarnaast is de scouting van Anderlecht niet meer zoals deze het moet zijn. Halen liever jongens uit Afrika dan dat ze in hun eigen land kijken.. Ook de KBVB is hier debet aan, omdat Anderlecht en Club Brugge hun topmannen aan de macht zijn zie je dat ook terug in de jeugdelftallen. Van de 20 selectiespelers zijn er meestal 7 of 8 van Anderlecht en Club Brugge... Terwijl andere teams het beter doen dan hen in de liga. Talenten van Genk worden altijd genegeerd, terwijl ze de beste jeugdopleiding hebben van België.

20 augustus 2017 om 22:00

Nou het is ook wel is een keer mooi geweest in Belgie. Tijd dat er nu weer in Nederland gruwelijke spelers gaan komen. Verdedigers gaat lekker maar goeie Nederlandse aanval talenten is toch nog steeds erg matig.

8-0 zeg.. Wat een uitslag.
Heeft Anderlecht gewoon een mindere lichting?
Weet niet of dit hetzelfde team is dat 7-0 klop kreeg van PSV in een uur tijd, maar normaal gesproken zijn de jeugdelftallen van Anderlecht toch prima op orde.

Hij heeft voor 5 jaar getekend, dus ze zullen ongetwijfeld voldoende vertrouwen in hem hebben, maar een speler waar de insiders nu al lyrisch over zijn, is Victor Jensen. Voor hem heeft men maar liefst 3,5 miljoen op tafel gelegd en dat terwijl hij pas 17 jaar is. Maar hij geldt dan ook als een talent van de buitencategorie en hoewel hij meer een aanvaller is dan een voorbereider, wordt hij door velen vergeleken met Christian Eriksen. Het is de bedoeling dat hij komend seizoen in de O 19 gaat spelen en men sluit niet uit dat hij Jong Ajax over gaat slaan en net als Dolberg al dit seizoen bij de selectie gaat aansluiten. Wat ik van hem gezien heb, doet hij me wel wat aan Jari Litmanen denken, dat type speler is hij ook, al weet ik niet of hij ook over diens longinhoud beschikt. De speler die door diezelfde Litmanen bij Ajax is aanbevolen en ook meedeed, Saku Ylã¤tupa is overigens ook een talent waar men hoge verwachtingen van heeft, maar de verwachting is dat Victor Jensen komende tijd de grootste blikvanger van de jeugdopleiding gaat worden.

20 augustus 2017 om 21:26

Inderdaad, helemaal top dit beleid, met deze twee aankopen heb je weer spelers die in de toekomst waarde aan Ajax 1 kunnen toevoegen en anders onbetaalbaar worden. Eerst nog even laten zien, maar de potentie is zeker aanwezig.

Ja heel mooi, maar laten zei zich ook bezig houden met het kampioenschap van het eerste. Want deze jonge jongens worden gekocht om veel geld ermee te gaan verdienen over hun rug. Dat is Ajax nu

20 augustus 2017 om 22:06

Als Ajax er nou een doel mee had om dat geld te gaan gebruiken om zichzelf te verbeteren. Maar het lijkt alsof Ajax een Rvc heeft met de grootste krenten van Nederland. En maar harken. Het wordt tijd dat het salaris van het bestuur afhankelijk wordt van de prestaties op het veld.

21 augustus 2017 om 12:57

@tulpen

Je schrijft: "het wordt tijd dat het salaris van het bestuur afhankelijk wordt van de prestaties op het veld".

Ik weet niet wat je bedoeld met het bestuur. Als je op het clubbestuur van Ajax doelt, kan ik je uit de droom helpen, want die krijgt daarvoor geen cent betaald. Voor de RvC geldt bijna hetzelfde, die krijgt uitsluitend een bescheiden onkostenvergoeding.

Bonussen zijn variabel tot een bepaald maximum en worden uitbetaald bij goede resultaten op het werkterrein. De financien zijn het werkterrein van Jeroen Slop en in mindere mate Edwin van der Sar en zij trekken er derhalve het meeste profijt van als er goede financiele resultaten geboekt worden. Marc Overmars verdient nog niet de helft van wat Brands bij PSV verdient. Daarnaast krijgt hij nog een stevige bonus, die uitbetaald wordt bij sportieve resultaten als bijv. een kampioenschap. Hij heeft dus baat bij een zo sterk mogelijke selectie omdat daarmee de kans op een sportieve prijs het grootst is en dus ook die om zijn bonus te incasseren. Zijn bijnaam Marc Netto slaat dus helemaal nergens op omdat het geld waarmee hij moet handelen niet van hem zelf is en hij zich bij overdreven zuinigheid vooral in de eigen portemonnee zou raken. Die bijnaam is dan ook vooral gebaseerd op totale onwetendheid bij een deel van de achterban. Dit soort gegevens zijn overigens volledig openbaar en kun je met een beetje moeite gewoon uit de jaarcijfers van Ajax kristalliseren. Laat het overigens duidelijk zijn dat het vaststellen van de het directiesalaris de verantwoordelijkheid is van de RvC en het niet zo is dat de directeuren hun eigen salaris vaststellen.

21 augustus 2017 om 14:01

Waar mij het gewoon om gaat is dat alles in teken hoort te staan van het eerste elftal van Ajax. En dat dat nu nog te weinig gebeurd. Er wordt teveel zakelijk gekeken. De Rvc floot Overmars terug toen hij akkoord had met Levy over Sanchez. Wat enkel over voorwaarden ging. Ook werd Sanchez nog een last minute contract aangeboden met een forse salarisverhoging. Waarom wordt dit niet aan het einde van seizoen gedaan. Jongens horen beloond te worden naar hun prestaties. Elke uitgeven euro wordt nog steeds drie keer omgedraaid. Totdat het 5 voor twaalf of soms al 5 over 12 is. Dan wordt Ajax wakker. Het hele verdien model verder interesseert me niet wie wat krijgt. Inzet om Ajax naar kunnen te laten presteren en te verbeteren is wat op 1 hoort te staan. De houding van het ging goed dan zal dat dit seizoen ook wel zo zijn werkt dus niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren