Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Air Force’ Atlético Madrid verliest Real Madrid niet uit het oog

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zaterdagavond een degelijke overwinning op Córdoba geboekt. De ploeg van Diego Simeone stuurde de promovendus met lege handen terug naar Andalusië: 4-2. Drie van de vier doelpunten van los Colchoneros werden met het hoofd gemaakt en zodoende staat de teller van het aantal koptreffers in competitieverband al op twaalf, van de negentien in totaal. Door de overwinning blijft de achterstand op Real Madrid één punt bedragen.

/

Een van de laatste acties in de eerste helft leverde Atlético de 1-0 op. Na een goede individuele actie schoot Antoine Griezmann op het doel van Juan Carlos. De inzet van de Fransman werd van richting veranderd en belandde tegen de touwen. De ploeg van Simeone zocht in de eerste 45 minuten met man en macht naar de openingstreffer, maar wist zich geen raad met de hechte defensie van Córdoba. Een gelukkig moment hielp Atlético uit de brand.

Na de onderbreking werd duidelijk hoe gevaarlijk Atlético bij dode spelmomenten is, al zorgde Nabil Ghilas nog wel een voor een verrassing door met een rake kopbal uit een corner voor de 1-1 te zorgen. Uit een voorzet van Juanfran kopte Griezmann de 2-1 binnen en Mario Mandzukic profiteerde met het hoofd van een fout van Juan Carlos bij een vrije trap: 3-1. Ook de 4-1, van Raúl García, werd met het hoofd gemaakt. Ghilas bepaalde de eindstand in het Vicente Calderón, na een scrimmage in het strafschopgebied van Miguel Ángel Moya: 4-2.

Prolongeert Atlético Madrid zijn landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Kopspecialisten zijn we 12 kopbalgoals uit 19.goede zege enkel jammer van die 2 tegengoals,maar goed we blijven lekker in de titelrace.

Prolongeert?
Er zijn ook kinderen op vz
Neem aan " kans maken"ofzo
Hoe speelt griezmann eigenlijk bij atletico is hij " the man" of gwn gelijkwaardig niveau?

1 november 2014 om 20:12

Betekent eigenlijk verlengen. M.a.w dat zij dit jaar ook kampioen worden.

Haha Airforce Atletico, ik vind het echt heel knap hoe sterk in de lucht zij zijn en uit dode spelmomenten.
Toch denk ik niet dat ze genoeg lucht hebben om het hele seizoen mee te gaan daar laten ze teveel punten voor liggen. Geen Courtois/felipe en Costa is toch een hard gelag ondanks de versterkingen.

1 november 2014 om 20:08

Ik weet niet.nu dat Mandzukic en Griezmann meer en meer hun draai beginnen te vinden en belangrijker worden zie ik ons nog sterker worden.we zullen zien wat het seizoen ons nog brengt.we zijn goed bezig zowel in de compeititie als CL dus ik ben een zeer tevreden supporter.

Ik zou tegen Atletico gewoon 3 man extra op de doellijnzetten bij dode spel momenten. Dan scoren ze alvast 80% minder goals. Natuurlijk koppen en voorzetten zijn ook kwaliteiten, en Atletico heeft natuurlijk minder te besteden dan Real en Barca, maar hun voetbal is nou niet bepaald oogstrelend.

Ik denk dat zij Barcelona het erg moeilijk gaan maken in januari met al die dodelijke spelmomenten.

1 november 2014 om 23:25

Ik ben nu al bang voor airforce atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren