Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Hij heeft het ook gelijk naar buiten gebracht, dat is jammer’

Laatste update:

Dick Advocaat wil de selectie van Feyenoord in deze transferwindow met twee spelers versterken. De Rotterdamse club werd in dat kader in verband gebracht met Aleksandr Kokorin, die Advocaat nog kent van zijn periode als bondscoach van Rusland. Veel hoop dat de 28-jarige aanvaller van Zenit Sint-Petersburg daadwerkelijk op korte termijn in De Kuip wordt gepresenteerd is er echter niet bij de ervaren oefenmeester.

Advocaat legt uit hoe het verhaal-Kokorin van de grond kwam. "Ik werd opgebeld door een journalist uit Rusland en toen heb ik gevraagd om te informeren", vertelt de Feyenoord-trainer vrijdag aan RTV Rijnmond. "Dat heeft hij gedaan. maar hij heeft het ook gelijk naar buiten gebracht. Dat is jammer." Kokorin beschikt bij Zenit over een contract dat komende zomer afloopt.

Een huurdeal met Zenit voor Kokorin is wellicht een optie, maar Advocaat verwacht niet dat Feyenoord in staat is om de Russische spits op uitleenbasis naar Rotterdam te halen. "Dat geloof ik niet. Het is een heel grote jongen, qua voetbal en qua salaris. Bij Zenit (voormalige club van Advocaat, red.) komt hij niet aan de bak, en daar kennen ze mij, misschien dat ze denken: laat hem maar vijf maanden bij Advocaat lopen." Kokorin werd in september vorig jaar op borgtocht vrijgelaten na een gevangenisstraf vanwege een vechtpartij en mishandeling in 2018. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut voor Zenit.

Advocaat heeft een contract tot het einde van het seizoen bij Feyenoord, al duiken er hier en daar verhalen op dat de 72-jarige coach ook na de zomerstop in Rotterdam werkzaam is. De opvolger van Jaap Stam in De Kuip wil echter niet op de zaken vooruit lopen. "Nee, het is niet van toepassing, dus daar geef ik geen antwoord op", aldus Advocaat, momenteel met Feyenoord op trainingskamp in Marbella.

Zou Aleksandr Kokorin een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat 'laat hem maar vijf maanden bij Advocaat lopen' lijkt me geen heel onrealistisch scenario. Hij staat er heel goed op bij Zenit en Kokorin is toch wel een probleemgeval te noemen. Dan is Advocaat wel iemand die hem op de rails kan krijgen. Ik vraag me alleen af, waarom heeft Advocaat een journalist nodig om te informeren bij Zenit?

10 januari 2020 om 16:29

Hij staat er heel goed op maar heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld ?

10 januari 2020 om 16:39

@Deen, lijkt me dat hij bedoelt dat Advocaat er bij Zenit goed opstaat.

10 januari 2020 om 16:39

Advocaat staat er heel goed op bij Zenit. Ik noem eerst Advocaat, dan zeg ik 'hij' en pas dan zeg ik Kokorin

10 januari 2020 om 16:45

Zenith heeft er toch helemaal niks aan als hij nu op huurbasis bij Feyenoord gaat spelen.. scheelt alleen salaris. Ze kunnen beter hem proberen te verkopen. Van de zomer loopt hij gratis weg.

10 januari 2020 om 17:02

Misschien is er helemaal geen interesse in Kokorin. Dan kunnen ze nog wat geld (salaris) besparen door hem nog dit halfjaartje te verhuren.

Wat is dit nou weer voor iets bizars? Advocaat wordt opgebeld door een Russische journalist, en vervolgens vraagt Advocaat dan maar aan die journalist om te informeren naar Kokorin?!?! Wat een professionaliteit, dit is nog erger dan hoe de zoon van Koeman op een gegeven moment Pelle tegenkwam bij het zwembad

10 januari 2020 om 17:10

Zo wordt mijn club al twee decennia lang geleid. Af en toe schiet je raak met een Pelle of Guidetti maar de wijze waarop deze transfers tot stand komen zijn uiterst amateuristisch. Ik hoop dat met de komst van Arnesen het technische beleid duidelijker en professioneler naar voren komt. Al is het natuurlijk maar de vraag hoe lang hij bij Feyenoord gaat blijven. Zolang er geen duidelijk is rondom het stadiondossier en de positie van de algemeen directeur (is Koevermans wel de juiste man? En wordt hij daadwerkelijk gesteund binnen de club?) ben ik bang dat het nog heel lang onrustig gaat blijven bij Feyenoord.

10 januari 2020 om 21:59

Ik vind je een tikje dramatisch eerlijk gezegd. Dit noemt men gewoon ‘netwerken’. Ik zie het probleem echt totaal niet eerlijk gezegd.
Laten we nou niet doen alsof de scouting fantastisch werk verricht en de aanwas uit de jeugd is simpelweg ook matig. Zeg eerlijk, er is bijna geen geld, wat moet je anders op korte termijn doen dan?

Hoe fit ben je na een half jaar trainen bij Zenit, maar geen wedstrijdritme iig op het hoogste niveau?je haalt wel meteen een topspits naar de Nl'se velden. Zelfs Van Persie was op 50% één van de beste spelers van de eredivisie. Dan zou deze Kokorin op 80% toch ook wel tot de betere spelers / spitsen behoren!

Durft die journalist geen kritische vraag te stellen? Iets in de trend van; hoe kun je als club zijnde een speler halen die zich misdragen heeft door iemand met een stoel zwaar te mishandelen? Of iets netter. Hoe kun je een speler halen die al maanden geen wedstrijd gespeeld heeft en daarom niet wedstrijdfit is?

10 januari 2020 om 19:36

Hij heeft z'n tijd uitgezeten toch. Hoevaak lees je wel niet dat voetballers in de fout gaan? Iedereen verdiend een tweede kans. Wellicht is hij niet wedstrijdfit maar een speler als Kokorin kan hier waarschijnlijk prima uit de voeten.

Dqcht dat deze jongen vorig jaar een celstraf , van meerdere jaren, opgelegd kreeg voor (zware) mishandeling? Is die snel weer vrij gekomen. Nooit binnen halen natuurlijk zorgt alleen maar voor problemem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren