Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adriaanse wil Benfica verrassen met 'tactiek waar ze niet tegen kunnen'

Laatste update:

Voor FC Twente is het van belang Benfica niet aan de bal te laten komen. Dat was in grote lijnen dinsdagavond de boodschap van Co Adriaanse. "Onze tegenstander beschikt over technisch zeer vaardige spelers", vertelde de oefenmeester aan het ANP. "Aan de bal zijn ze beter dan wij. Wij moeten daarom met een tactiek komen waar ze niet tegen kunnen.''

/

FC Twente en Benfica hielden elkaar vorige week in Enschede in evenwicht: 2-2. Bij een zege of minimaal een 3-3 gelijkspel kunnen de Tukkers zich opmaken voor het hoofdtoernooi van de Champions League. ''Thuis hebben we ook heel aanvallend gespeeld", vervolgde Adriaanse. "Met vier spitsen. Dat noem ik niet behoudend. Het is zaak dat wij een doelpunt meer maken dan Benfica.''

Benfica-coach Jorge Jesus predikte aan de vooravond van het duel een en al optimisme. "Benfica hoort in de Champions League", citeerde TC/Tubantia. "En we zijn er ook van overtuigd dat we ons gaan plaatsen. Maar we moeten wel oppassen voor Twente. Twente heeft laten zien dat ze een sterk elftal hebben met zeer goede aanvallers. Het is nog niet gespeeld, maar ons vertrouwen is groot.''

FC Twente wint woensdagavond in Lissabon

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ik ben benieuwd wat Co uit zijn hoge hoed tovert. Vaak is Co tactisch altijd wel goed maar hij moet dit wel op een begrijpbare manier zien uit te leggen aan de spelers. Soms moet je even nadenken voordat je Co snapt.

Hij heeft overigens wel weer mooie cliches voor ons:

'' Het is zaak dat wij een doelpunt meer maken dan Benfica.''
''voor FC Twente is het van belang Benfica niet aan de bal te laten komen''

Sja zo ken ik er ook nog wel een paar.

23 augustus 2011 om 20:18

Ach zelfs Co kan niet met elke uitspraak spraakmakend zijn. Vind het nog altijd in verrijking als je kijkt naar de gemiddelde trainer die er alleen maar clichés uitgooit.

23 augustus 2011 om 20:38

Nou als hij daar in Portugal gaat aanvallen krijgt die echt een oorwassing van Benfica.. Gewoon goed verdedigen en dan counteren..

23 augustus 2011 om 21:05

Ik zou juist zeggen op de aanval zoals ook ik de 2e helft in Enschede. Het is een risico waarbij je een oorwassing kunt verwachten maar wat ook met 2 goals van Twente de kansen kan doen keren. Dat Benfica minimaal 1 x scoort denk ik zeker.

23 augustus 2011 om 21:09

Ik denk dat Benfica zich echt niet in de verdediging laten drukken door Twente in eigen stadion. Het zal verdedigen worden voor Twente en wachten op een goede counter. Daarom moet John ook in de basis. Hij is namelijk levensgevaarlijk met zijn snelheid.

Ik laat me verrassen. Ben benieuwd welke kant het op gaat.
Als we maar niet worden weggespeeld door zo'n tactiek vind ik het goed.
Heb er vertrouwen in dat het in ieder geval een leuke wedstrijd wordt met hopelijk twente uiteraard als winnaar.

23 augustus 2011 om 20:07

We zullen wel zien wat de tactiek van co is. Ik heb er zeker nog vertrouwen in dat we door gaan. Gewoon op de aanval en zien waar het schip strandt!

maar tog verwacht ik benfica wint want zelfs bij 0-0 is benfica door dus twente moet scoren

23 augustus 2011 om 20:09

Ja, twente moet wel maar ik denk niet dat benfica gokt op een 0-0 voor eigen publiek, ik denk dat ze met dezelfde speelstijl zullen spelen zoals de heenwedstrijd, het is aan twente om er een tactiek op te vinden.

Ik hoop dat twente benfica eruit kegelt en dat er dan 2 nederlandse clubs in de CL aanwezig zullen zijn. Het wordt heel moeilijk dat is al duidelijk. Hij heeft gelijk dat benfica technisch sterker is maar tegen wat kunnen ze niet, met andere woorden wat heeft hij in zijn gedachten? Ik ben benieuwd, misschien een speelstijl zoals stoke city? Heel verdedigend en bij corners en vrij trappen allemaal naar voren, eigenlijk is het zo slecht nog niet. Ik zie twente niet doorgaan als ze hun eigen spel spelen, omdat benfica simpelweg beter is, ze moeten zeker 1 keer scoren en de nul houden, ik zie ze geen 3-3 spelen, het wordt en 0-1 volgens mij.

''voor FC Twente is het van belang Benfica niet aan de bal te laten komen. Dat was in grote lijnen dinsdagavond de boodschap van Co Adriaanse.''

Geloof me dat gaat je toch niet lukken

''met vier spitsen. Dat noem ik niet behoudend. Het is zaak dat wij een doelpunt meer maken dan Benfica.''

Je kan ook gewoon allebei 3x scoren dan ben je ook door hoor

Nee ik ben benieuwd wat het zou worden of Benfica afwachtend gaat spelen of gewoon lekker thuis het spel gaan maken. Twente moet gewoon hopen dat ze erg effectief zullen zijn kansen krijgen ze sowieso toch wel het is alleen de vraag of ze die ook benutten en niet een legio kansen nodig hebben om te scoren. Daarnaast is het toch erg jammer voor Twente dat Chadli nog steeds niet kan spelen want John, Berghuis en Bajrami zijn gewoon te licht voor dit niveau en met alleen Ruiz red je het ook niet. Laten we hopen dat ze het halen zou toch weer geweldig zijn 2 Nederlandse clubs in de CL en met een beetje geluk in de loting kan je misschien nog de groepsfase overleven.

Ik heb er veel vertrouwen in dat Twente gewoon in Lissabon kan winnen, Benfica word door velen hier overschat, natuurlijk is Benfica een hele goede ploeg, en ook beter dan Twente, maar zoveel verschil zit daar echt niet in, het enige grote verschil is dat de spelers van Benfica meer betaald krijgen. We zullen het zien morgen, ik denk dat Twente wel kan gaan verrassen in Lissabon.

23 augustus 2011 om 20:12

Ik ben het helemaal met je eens, mijn clubje won daar 2 jaar terug met 0-2 terwijl ze op dat moment spelers als di maria, david luiz, nuno gomes hadden, ze zijn beter dan twente maar kansloos is twente zeker niet. Als ze de kansen benutten en goed verdedigen dan zullen ze doorgaan. Niet zoals de eerste wedstrijd kans na kans missen en brama die de bal verspeelt op het middenveld waaruit gescoord wordt, dit soort dingen kun je allemaal vermijden.

23 augustus 2011 om 23:03

3 jaar geleden was dat en toen speelde Benfica niet goed

Hoop dat Twente doorgaat maar ik denk van niet , Benfica is thuis een stuk anders dan uit.

Maar een paar goede momenten van Ruiz een geweldige Mihaylov dan moet het wel lukken

Als Co 11 spelers opstelt, dan maakt hij een kans. Net als Benfica ook een kans maakt. Maar helaas voor Co en consorten zal er geen tweede Nederlandse team in de miljoenenbal aanwezig zijn... Benfica is daarvoor een klasse te hoog!

23 augustus 2011 om 20:32

Je hebt je conclussie al getrokken voordat de bal is gespeeld! Tuurlijk moet Twente alles mee hebben en ook het geluk. Maar ze zijn zeker niet kansloos!

23 augustus 2011 om 23:24

@vads

//maar helaas voor Co en consorten zal er geen tweede Nederlandse team in de miljoenenbal aanwezig zijn... Benfica is daarvoor een klasse te hoog!//

Dit vind ik echt een waardeloze opmerking, want dan wint Benfica ook niet de CL en het zal er al helemaal niet om strijden, want alle teams zijn een klasse te hoog. Met FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Bayern München, FC Porto, etc. maken ze al helemaal geen kans.

Nee je hebt gelijk, laten we Benfica het geld geven voor maximaal tot de 1/8e finales, daarna mogen jullie bye zeggen.

Hou toch op! Als Benfica een klasse te hoog is, had het niet in de 2e helft weggespeeld moeten worden.

Kan jij mijn Toto ook even invullen? Dan word ik namelijk miljardair.

Schei toch uit, als het aan jou lag werd er maar 1 hooguit 2 teams alleen kampioen van Europa.

24 augustus 2011 om 22:42

Wat zei je ook alweer?! Had je je toto nu maar volgens mijn advies moeten invullen , dan was je wat rijker geweest

24 augustus 2011 om 23:17

Ik heb zelf ook op Benfica gegokt en goed ingezet, maar het feit dat je roept dat FC Twente toch wel even verliest, omdat Benfica een klasse beter is, slaat nergens op.

Nou laten we het hopen gun het Fc Twente zeker ondanks ik een feyenoorder ben.

Nouja, op papier is Twente vrij kansloos. Maar Co had ook heel Nederland op z'n kop gezet destijd toen hij met AZ speelde tegen Villarreal en ten kostte van Villarreal zich plaatste voor de volgende ronde. Dus wie weet. Ik hoop het, maar de kans is wel klein eerlijk gezegd.

Die Co, een fantastische coach. En een rasechte optimist.
Want realistisch is Benfica sterker.
Maar om Benfica niet aan de bal te laten komen, zal zeer moeilijk zijn. Ik herinner me nog de laatste drie minuten in blessure tijd in Enschede. Benfica had de bal bij de hoekvlag, en hoe de spelers van FC Twente ook probeerden, ze kregen de bal niet te pakken.
Dit spel moet natuurlijk vermeden worden.
Dat krijg je alleen voor elkar door op de bal gaan jagen. Dan moet de handelingssnelheid ook hoog zijn, waardoor je Benfica dol draait.
Het kan , ik hoop het voor Co, en voor Fctwente en niet in de laatste plaats voor mij.

Dan had hij die tactiek in de eerste wedstrijd wel mogen gebruiken, want nu staan ze toch voor een moeilijke opgave.

23 augustus 2011 om 20:38

Haha inderdaad. Ik vraag me af waarom die toen niet zijn geweldige tactiek heeft toegepast. Maar Co wil het zeker spannend houden

23 augustus 2011 om 23:31

Omdat je nu zelf Benfica heb zien spelen tegen je eigen team. Op basis daarvan kun je een tacktiek verzinnen die je van te voren niet hebt kunnen toepassen.

Twente is dit jaar weer gegroeid en beter georden ten opzichte van vorig jaar, een of twee woorden,,ze winnen

Dit wordt natuurlijk onwijs moeilijk voor Twente, maar he...niks is onmogelijk en met een trainer als Co weet je iig dat twente gewoon blijft voetballen en niet na een eventuele vroege 0-1 ze vol op de verdediging gaan spelen. Mooi. voetbal zoals het bedoeld is.

als twente speelt als toen in te 2e helft, gaat het ze lukken, maar de vraag is, hoe speelden ze toen?
'ze niet aan de bal laten' lijkt mij een slecht idee, komen ze toch wel, als je zo'n tactiek tegen real madrid of barcelona gebruikt werkt t ook niet.
vraag me af wie co gaat opstellen, bajrami of ola john
john ging vorige week goed, maar toen was hij een frisse invaller
vraag me af of hij t ook als basisspeler kan...

Benfica is in Lissabon normaal gesproken een maatje te groot voor FC Twente. Logisch gevolg daarvan is een uitschakeling voor de Tukkers.

Nou dat zou mooi zijn! Maar het zal een zware wedstrijd worden.
Daarnaast, spelen enkele van je beste spelers (ruiz, douglas) een topwedstrijd, heb je kans dat ze zichzelf nog even mooi in de etalage zetten.

Maar goed, ik heb er zin in, lijkt me een mooie match, en duimen dat het lukt.

het eerste waar twente op moet letten is dat ze hun hoofd niet verliezen,benfica zal gaan provoceren,iets waar nederlandse voetballers niet goed tegen kunnen.verder moeten ze hun eigen spel spelen,dan kan het alle kanten nog op.

23 augustus 2011 om 20:20

Waarom zal Benfica gaan provoceren? Benfica hoeft helemaal niks. Die kunnen in principe gewoon achterover leunen en er met hun individuele kwaliteiten voorin wachten op een kansje.

23 augustus 2011 om 20:29

omdat het portugezen zijn en die weten hoe nederlandse spelers in elkaar zitten,ze gaan echt wel proberen om een twente speler aan kaart aan te smeren.

23 augustus 2011 om 21:08

Wat ben jij toch een verschrikkelijk bevooroordeeld mannetje zeg dennis1. Omdat het Portugezen zijn........als je wat meer had verdiept wist je dat er zogoed als geen Portugees bij Benfica staat opgesteld. De enige die regelmatig speelt is Ruben Amorim. Ow wacht even, die gaat natuurlijk in zijn eentje heel Twente provoceren en kaarten aannaaien natuurlijk.
Kansloze opmerking.

23 augustus 2011 om 23:30

@dennis1

Ja toch, ik lees deze reactie nu pas en je zit nog met dat WK 2006 incident (wat heel vies was), maar om nu de rest van de Portugese voetballers onder 1 kam te scheren?

Daarbij zijn er bij Benfica toch amper Portugezen opgesteld doelend op de buitenlandse spelers die er zijn (witsel, Gaitan, Luisao, Nolito, Cardozo, etc.).

24 augustus 2011 om 00:37

was niet racistisch bedoeld,ik kijk zeer veel voetbal ook portugees,ik zeg alleen wat mij opvalt,ik ben zelf een groot fan van ronaldo en mourinho.niet meteen zo overdreven reageren .

24 augustus 2011 om 00:46

En hoezo reageer ik overdreven? Jij scheert ze onder 1 kam, dat kan ik toch duidelijk uit je zinnen opmaken.
Zeg jij maar wanneer Benfica provocerend ging spelen, zo erg dat heel het publiek (van de tegenstander) hun begon te haten.

Ik zeg ook niets over racisme en gefeliciteerd dat je een groot fan van Ronaldo en Mourinho bent. Daar is bijna iedere voetbalfan (buiten sommige barcasupporters) van.

23 augustus 2011 om 23:28

@dennis1

Ik ga nu niet proberen te provoceren naar Twentefans, maar jij zegt hier: ''benfica zal gaan provoceren''.
FC Twente heeft voor de helft buitenlanders in de basiself: Ruiz, Janko, Bajrami (hopelijk toch John), Douglas en Mihaylov. Hopelijk kunnen ze daar dan gewoon tegen.

Daarbij vind ik Ruiz een nuchtere jongen die zich echt niet laat provoceren en een ervaren rot als Cornelisse zal dat ook wel weten, terwijl Mihaylov een type is waar je geen spelletjes mee moet spelen, want hij wint ze toch wel meestal.

Laat ze lekker provoceren! Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat ze dat gaan doen, maar je doelt natuurlijk op de Portugezen tijdens het WK 2006.

24 augustus 2011 om 00:39

ik provoceer totaal,je slaat de plank finaal mis,ik zeg alleen wat ik constateer en wat ik verwacht,die gasten gaan door het vuur om te winnen,niks mis mee,iets wat ik in nederland mis.

24 augustus 2011 om 00:44

Pardon? Wijs me dan is aan waar ik zeg dat jij provoceert?
Lees het maar nog is.

Co kan veel willen maar Benifca zal Twente met grote cijfers terug sturen. De top Van Portugal is vele malen sterker dan de onze.

k hoop dat twente wint. En het kan toch, kan iemand mij uitleggen waarom dit niet kan.

Hoop dat fc Twente wint, zou namelijk wel goed zijn voor het Nederlandse voetbal, misschien volgend jaar dan een extra plek in de voorronde Champions League?

23 augustus 2011 om 20:36

Een extra plek in de CL is sowieso onmogelijk, dan moeten ze nog een paar landen voorbij op de ranking die ik hoger inschat, en het is in 1 jaar toch al niet mogelijk.

23 augustus 2011 om 20:46

Dan zullen AZ en PSV ook door moeten gaan, want anders zit die extra plek er zeker niet in, ADO levert ook al niks meer op
Nederland moet gewoon net zo goed als rusland presteren en die extra voorronde is er over 2 jaar alweer,

Ik ga er vanuit dat hij dit ook al wist voor de 1e wedstrijd

Benfica is in eigen huis echt sterk. Echter zag je toen Twente met De Jong en Janko ging spelen dat ze dat niet aankonden. Dus logisch dat Co dat nog n keertje doet.

Ik zeg: komop Twente, pakken die Portugezen!! Is ook goed voor het Nederlands voetbal! ( Al zou doorgaan in de Europa League ook geen schande zijn)

Michai/Bosck
Cornelisse
Peter
Douglas
Tiendallo
Janssen
Brama
Ruiz
De Jong
John
Janko

Ik denk dat Co met een 3-5-2 opstelling komt. en dan wel zo

michaylov
wisgerhof
douglas
tiendalli
rosales
brama
janssen
john/berghui
bryan
de jong
janko
23 augustus 2011 om 20:56

Dat kan alleen werken als je dan Leugers op de plek van John/berghuis zet. Anders gaat het in verdedigend opzicht fout...

Doe maar gewoon een 4-2-3-1 of 4-2-4 zoals afgelopen zaterdag. Wil Rosales ook wel weer erin in plaats van Cornelisse.

Mihaylov
Rosales
Wisgerhof
Douglas
Tiendalli
Brama
Janssen
Ruiz
De Jong
John/Bajrami
Janko
23 augustus 2011 om 20:58

3 verdedigers tegen dit benfica is zelfmoord, vraag maar aan Preud'homme na Villarreal,

24 augustus 2011 om 00:51

Ik vind Wisgerhof niet de geschikte rechtsback voor tegen Benfica, hij mist snelheid.
Cardozo zal hem zo uitsprinten.
Ik heb liever de oude 4-3-3 met de onderstaande opstelling.

Mihaylov
Cornelisse
Wisgerhof
Douglas
Tiendalli
Brama
De Jong
Janssen
Ruiz
Janko
John

Als Co maar niet met Janko in de basis begint dan hebben ze een kans. Janko is echt compleet kansloos tegen Luisao en Garay. Janko moet het hebben van zijn fysiek en kopkracht maar is tegen die 2 CV echt kansloos. Ik zou met Luuk de Jong beginnen die is technisch veel en veel sterker en ook veel beweeglijker.

Ben alleen bang dat Twente echt weggespeeld wordt, als die portugezen eenmaal gaan voetballen dan tikken ze je weg. Ze hebben echt een leuk elftal met Technisch hele goede spelers. Denk dat Twente geluk moet hebben dat Benfica het wel goed vind bij 1-0 voor ofzo en dan wat gas terug neemt. Dan moet twente toeslaan en eroverheen. Benfica heeft namelijk wel vaker van dat soort momenten dat ze denken dat ze er al zijn.

Ik acht de kans heel klein dat twente het haalt maar ik hoop het als Nederlander/ajacied wel, Alhoewel het voor Ajax beter is als Twente het niet haalt is het toch leuker om 2 clubs in de CL te hebben(ook al maak je heel weinig kans om de CL groepsfase door te komen)

Jongens, Het is toch allang duidelijk. Co zit met zijn meesterlijke brein heel het weekend al te puzzelen. En hij heeft het gevonden hoor. Benfica heeft nu gewoon zelfonderschatting dat merk je aan alles maarja mensen die het niet willen inzien. Als ik geen gelijk heb dan mogen jullie allemaal mij afzeiken

Nederland op zijn kop
En dat mag hoor
Want Twente is gewoon weer door!

Ik denk dat Twente goed moet kijken naar hoe PSV vorig jaar de boot in ging tegen Benfica. En als lang de nul word gehouden, zou hij maar zo een keer aan de overkant erin kunnen vallen. Twente is zeker niet kansloos, maar een lastige missie wordt het absoluut

Haha zoiets zei Preudhomme vorig jaar ook vlak voor de wedstrijd bij Villareal uit.
Uiteindelijk bleek de tactiek met 3 cv's te zijn. Gevolg: totaal van de mat gespeeld.
Twente moet juist hun eigen stijl beet houden waar ze succesvol mee zijn.

Dit klinkt bijna alsof hij er een schopwedstrijd van wil maken, maar dat kan ik me van Adriaanse niet voorstellen.

Ben benieuwd wat Adriaanse in petto heeft! We gaan het zien morgen, wordt een hele leuke wedstrijd verwacht ik.

Ben echt benieuwd hoe ze voor de dag gaan komen morgen.
Hoop echt dat Twente doorgaat, al wordt het een heel lastige opgave.

Haha tactiek waar ze niet tegen kunnen,had je dan beter de eerste wedstrijd kunnen doen

adriaanse moet oppassen dat hij niet een tacktiek krijgt van benfica waar nederlandse ploegen niet tegen kunnen.namelijk in de laatste minuut scoren.

Denk dat Adriaanse hier wel eens iets zou kunnen bekokstoven. Als je dit roept dan verras je je tegenstander er ook mee als je dit ineens toch niet doet...

Schat Co tactisch ook vrij hoog in, ben dus erg benieuwd wat het zal gaan worden.

Droomscenario: Net zo'n einde van de wedstrijd als Co ooit met AZ meemaakte tegen Sporting, met een late goal van Ruiz. Dat gun ik Co van harte!

Ik ben benieuwd wie er door gaat, maar voor het Nederlandse voetbal ben ik dus echt voor FC Twente.

Bij een zege of minimaal een 3-3 gelijkspel kunnen de Tukkers zich opmaken voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Als het 2-2 eindigt is het toch ook nog niet afgelopen?

23 augustus 2011 om 21:47

klopt, maar dan kan twente zich niet opmaken voor de champions league, dan kan twente zich opmaken voor een verlenging en/of penaltyreeks

heeft totaal geen zin meer om bij vz te reageren,ze gooien toch er alles weer uit als je eerlijk bericht geeft en dan voor dat zelfde bericht voorheen een bonuspunt geven echt onbegrijpelijk dit vz en aan het eind van het seizoen weer oproepen voor beste mediagroep ammahoela vz

Co kan beter zijn ietwat grote arrogante mond houden want Benfica wint met gemak en hij mag blij zijn als het geen afstraffing wordt.

Ik ben er bij!!!!

23 augustus 2011 om 23:45

Ik ben zelf ook voor Benfica maar je maakt jezelf ongeloofwaardig.

Eerst Co Adriaanse beschuldigen van het feit dat hij een arrogante grote mond heeft en dan zelf aangeven dat Benfica met gemak zal winnen en hij blij moet zijn dat het geen afstraffing wordt. Lijkt mij een typisch geval van ''de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet''

26 augustus 2011 om 16:18

Verschil tussen realisme en iemand die er geen drol van begrijpt Benfica was heer en meester en 7-2 was niet eens een verkeerde uitslag geweest. Het Nederlandse voetbal stelt op Ajax na geen drol voor . Den Haag staat eerst blij met15000 we gaan europa in te zingen op een parkeerterrein!!! om daarna kansloos door een paar Cyprioten te worden weggespeeld. Losers!

26 augustus 2011 om 18:38

Wat ben je toch een held achter je pc. Ik ben onder de indruk.
Achteraf is makkelijk praten en simpel om je gelijk te halen. Feit blijft wel dat jij ook gewoon een arrogant mannetje bent. Dat blijkt uit je uitspraken hierboven. De waarheid komt blijkbaar hard aan want anders begrijp ik niet waarom je Den Haag erbij haalt. Moet ik nu achteraf ook gaan zeggen dat Nacional en Guimaraes ook niks in Europa te zoeken hebben. Door figuren als jij krijgen mensen een hekel aan Portugezen.
Ajax de enige Nederlands club die wat voorstelt? Na 2-2 tegen VVV en verleden jaar 2x verloren van die ''losers'' van Den Haag, ga gauw weer met je speelgoedauto spelen en na de fabeltjeskrant naar bed. Volgens mij haalden PSV en Twente verleden jaar kwartfinale in een Europees toernooi, geen Ajax gezien.

Boa noite en de groeten van een Benfiquista die met beide benen op de grond staat. Palhaco

Wat een onzin deze persconferenties.

''onze tegenstander beschikt over technisch zeer vaardige spelers'', (of wij dat ook niet zien)

Aan de bal zijn ze beter dan wij. Wij moeten daarom met een tactiek komen waar ze niet tegen kunnen.''
(misschien als je die tactiek ook thuis had gedaan had je misschien gewonnen)

''thuis hebben we ook heel aanvallend gespeeld'' (dat hebben we toch ook gezien dan hoef je dat toch niet aan te duiden)

''met vier spitsen. Dat noem ik niet behoudend. Het is zaak dat wij een doelpunt meer maken dan Benfica.'' (dit weet toch iedereen als je meer scoort dan de tegenstander dat je wint?)

Wat een onzin kraamt Co hier uit man man man, kom met namen die geblesseerd zijn ofso of met een mogelijke opstelling!

23 augustus 2011 om 22:42

Wat een onzinnige post van jou.. welke inbreng heb je zelf aan dit topic. Je begrijpt toch wel dat trainers vooraf altijd de Pers te woord moeten staan? denk je echt terwijl de tegenstander meeluistert dat Co zijn opstelling gaat prijs geven?? en by the way als je toch alles al hebt kunnen zien zoals je zegt, heb je dan niet ergens kunnen opmerken dat alleen chadli en de langdurig geblesseerde nicky kuiper geblesseerd zijn? wat een gezeik zeg!

23 augustus 2011 om 22:49

Chadli en Kuiper zijn geblesseerd, of wist je dat niet??

24 augustus 2011 om 09:27

@vak30

Wist ik wel, maar dan kan hij beter dat zeggen dan dat ene wat ik geciteerd heb.

@mrg84

Die trainers tegenwoordig die weten dat al 3 dagen van te voren welke opstelling ze ongeveer zullen gebruiken...

Ah, nee. Toch geen Real-tegen-barca-variant, hè? Ik snap dat er veel op het spel staat, maar je verlagen tot ordinair verdedigen en, sterker nog, de tegenstander uit de wedstrijd hangen, duwen, trappen, tot dat niveau verlaag je je toch niet mag ik hopen?

adriaanse kan dan misschien wel een heel slimme tactiek gaan verzinnen om benfica trachten te verassen. Toch blijft het gevaarlijk omdat de ploeg die tactiek ook naar behoren moet kunnen uitvoeren. Ik herinner me nog een wedstrijd van adriaanse met ajax tegen celtic door het middenveld onderbezet te houden en met pure aanvallers te spelen, ajax werd toen thuis overlopen door celtic, met als resultaat uitschakeling...

Sjongejonge, wat verrijkt Co ons hier weer met zinnige teksten

* ''onze tegenstander beschikt over technisch zeer vaardige spelers'', vertelde de oefenmeester aan het Anp. ''aan de bal zijn ze beter dan wij. Wij moeten daarom met een tactiek komen waar ze niet tegen kunnen.''

Dat hebben we in de vorige wedstrijd wel gezien ja, dat Benfica technisch zeer vaardige spelers beschikt. Daarbij hebben ze achterin met Luisao ook nog een sloper van formaat staan die met alle gemak neerkijkt op Janko. Dat je moet komen met een tactiek waar ze niet tegen kunnen is bij iedere wedstrijd wel zo handig ja. Je hebt weinig aan een tactiek waar de tegenstander wel tegen kan, Co Co Co toch!

* ''thuis hebben we ook heel aanvallend gespeeld'', vervolgde Adriaanse. ''met vier spitsen. Dat noem ik niet behoudend. Het is zaak dat wij een doelpunt meer maken dan Benfica.''

Het is maar net hoe je het invult he Co, maar eerlijk is eerlijk, het was niet behoudend nee. Eerder een wanhoopspoging om de schade enigszins te beperken in eigen huis!

* ''benfica hoort in de Champions League'', citeerde Tc/tubantia. ''en we zijn er ook van overtuigd dat we ons gaan plaatsen. Maar we moeten wel oppassen voor Twente. Twente heeft laten zien dat ze een sterk elftal hebben met zeer goede aanvallers. Het is nog niet gespeeld, maar ons vertrouwen is groot.''

En terecht natuurlijk. Benfica voegt natuurlijk qua voetbal én uitstraling veel meer toe aan de CL dan, met alle respect natuurlijk, twente. Benfica gaat morgen pas echt gas geven, indien nodig natuurlijk. Ik verwacht dat ze het op halve kracht ook wel aan moeten kunnen. Wel leuk van die trainer dat die nog een stukje socialiteit in zijn beschouwing meeneemt, dat siert de beste man wel.

23 augustus 2011 om 23:31

Waarom voegt Benfica zoveel meer toe? Als dat het aspect is wat telt, waarom zitten het Cyprische Apoel en het Kroatisch Dinamo Zagreb nog in het toernooi? Hetgeen dat telt, is degene die wint. Als Benfica er niet in slaagt om van Twente te winnen (lees: Twente uit te schakelen) morgen, heeft het geen winnersmentaliteit, en heeft het in de Champions League niets te zoeken. Tuurlijk heeft Benfica technischere spelers. Natuurlijk zullen ze op tien Champions Leaguewedstrijden door de bank genomen een groter aantal winnen. Maar dat is van toepassing op een Benfica dat in vorm is. Dat is het nog lange niet, als ik Benfica vorige week gezien heb. En menig (portugees) Benfica-fan is het daarmee eens; die zijn er onderling ook allemaal nog niet zeker van dat Benfica vanzelfsprekend verder gaat. Dat de trainer dan ook voor onderschatting waakt, is zo gek nog niet. Er wordt in Nederland behoorlijk negatief over het resultaat van Twente van vorige week gedaan, maar in Lissabon is de keeper gekroond tot ''king Artur'', omdat hij in de visie van de supporters verder leed heeft voorkomen. Ze zijn zich daar, om het maar eufemistisch te zeggen, het apelazerus geschrokken.

23 augustus 2011 om 23:41

Waarom Benfica zo veel meer toevoegt? Omdat ik geniet van het spel wat die mannetjes laten zien, vooral op het middenveld zijn ze heer en meester. En dan hebben we nog die Luisao, wat een geweldenaar is dat zeg.

In Nederland vind ik iedereen nog vrij positief over twente moet ik zeggen. Ze zijn nog net niet vernederd. Dat het opportunistische spel van Co goed uitpakt mag al als een wonder worden gezien. Reden te meer ook dat er niet nog zo'n wonder gaat gebeuren.

Misschien moet je die fans van Benfica ook eens vragen of het verschil maakt of ze uit/thuis spelen, gewoon een tip.

24 augustus 2011 om 07:51

Benfica is kwalitatief iets sterker als Twente. Maar als ze niet kunnen winnen van Twente horen ze niet thuis in de cl.

waarom iedereen in Nederland zo positief is over Twente omdat ze leuk aantrekkelijk, aanvallend en verzorgd voetbal spelen. En dat willen de meeste nederlanders ook zien. Daar staan we bekend om in de wereld als Nederland zijnde

Voor je andere clubs compleet afkraakt kijk eens naar je eigen club, en zal me daar druk over gaan maken, want dat spel is ook niet om over naar huis te schrijven.

24 augustus 2011 om 22:40

Bij Benfica vinden ze het erg vervelend dat Benfica geen enkele wedstrijd voortijdig kan beslissen. De wedstrijd van vanavond was de eerste waarin dat wel lukte.

Ik ben het er ook mee eens dat Benfica een beter voetballende ploeg is dan Twente, maar als dat het criterium is, zijn er ook een hoop ploegen die slechter/minder mooi voetballen dan Twente. Dat is hetgeen ik ermee wilde zeggen.

Waarom schrijf je Twente consequent zonder hoofdletter?

Het is gewoon te hopen dat Twente een snelle goal weet te maken waardoor het waarschijnlijk een aantrekkelijke wedstrijd wordt. Denk namelijk dat Jorge Jesus beetje laid back wil gaan spelen en zo lang mogelijk tegen wil houden.
Op papier heeft Twente een mindere selectie, maar kijk naar afgelopen weekend VVV - Ajax... nothing's impossible.

Alle succes toegewenst Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren