Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag stuurt zes jeugdtrainers naar Binnen-Mongolië

Laatste update:
/

ADO Den Haag maakt donderdag bekend dat het zes jeugdtrainers naar Binnen-Mongolië laat gaan. Sinds de overname van de club door United Vansen heeft de Eredivisionist als kerntaak meegekregen om het jeugdvoetbal in China verder te helpen ontwikkelen.

Het verblijf van de zes jeugdcoaches in Binnen-Mongolië is een uitvloeisel daarvan. Patrick Scholten, Niek Berben, Johan Rensen, Joao Paolo Roberto, Vincent van Noord en Robin Feenstra zullen in eerste instantie tien maanden in Binnen-Mongolië verblijven om zich aldaar bezig te houden met het verbeteren van het voetbal.

ADO laat weten dat er uiteindelijk een jeugdopleiding moet komen voor de grootste talenten van Binnen-Mongolië. Die zouden dan weer kans maken om in Den Haag aan de bak te kunnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een leuk concept, maaf tien maanden daar vertoeven..... man, man, man, zou je toch niet echt om staan te trappelen.

8 oktober 2015 om 18:04

Haha het kan daar ongelofelijk mooi zijn je hebt echt geen idee blijkbaar... Alles behalve een straf en een heerlijke uitdaging

9 oktober 2015 om 14:58

Als je er nog nooit geweest bent dan moet je misschien niet oordelen over het gebied. Prachtige natuur over het algemeen en hele vriendelijke mensen. In de grote steden ook een prima levens standaard al hangt het er wel vanaf waar ze zitten. Het hele gebied is ongeveer 28x zo groot als Nederland...

Neem aan dat ze een hekel aan die zes Jeugdtrainers hebben, want je stuurt vakmensen toch niet naar Binnen-Mongolie. Rusland heeft Siberie en ADO Den Haag nu Binnen-Mongolie.

8 oktober 2015 om 18:37

Rusland is een wereldmacht en ADO is een voetbalclub?

8 oktober 2015 om 19:23

En Dzagoev is geboren in?

8 oktober 2015 om 19:24

Ik bedoelde niet Siberie trouwens, maar om aan te geven dat er ook goede Russische voetballers uit achtergelegen gebieden komen. Slechte vergelijking, ik geef het toe. Zuid-Ossetie is een nogal apart verhaal.

9 oktober 2015 om 14:46

Er stond destijds een oproep op Facebook/Twitter of trainers zich wilde aanmelden voor dit project. Ze komen dus niet allen van ADO.

Het voortgangs traject in kennis overdracht is langdurig. Deze 6 komen in het kader van kennis overdracht naar Binnen-Mongolië. Om de kennis van de kennisoverdracht-stage mee terug te nemen naar Nederland.

Hoe kan dit nou daar wonen2,1 man per vierkante kilometer. Denk niet dat daar de nieuwe ronaldo uit komt ofzo maar he je kunt het altijd proberen

8 oktober 2015 om 22:06

Zul je net zien dat ze daar wel zitten te trappelen tegen de ballen van een yak

9 oktober 2015 om 14:49

Ze voetballen daar nog met een opgepompte blaas van een Yak.

Opmerkelijk en ben benieuwd of ADO hier ooit de vruchten van kan plukken. Zou leuk zijn voor het Nederlands voetbal als dit het geval is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren