Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Actief NAC is nog niet klaar: gesprek met PSV'er staat gepland

Laatste update:

NAC Breda versterkte de selectie al met Dirk Marcellis en ook Guyon Fernandez komt er nog bij. De aanvaller bereikte maandag een mondeling akkoord met de huidige nummer zeventien van de Eredivisie en zal dinsdag voor het eerst meetrainen. Als het aan Robert Maaskant ligt, blijft het niet bij deze twee versterkingen: hij is nog niet klaar op de winterse transfermarkt.

NAC speelt aankomend weekend tegen PEC Zwolle, overigens de vorige club van Fernandez, en hoopt tegen die tijd ook Menno Koch binnen te hebben. "We hopen deze week nog spelers te krijgen", bevestigt Maaskant in gesprek met Omroep Brabant. "Een gesprek met centrale verdediger Koch staat gepland." NAC wil Koch tot het einde van het seizoen huren van PSV.

Nu Fernandez (zo goed als) binnen is, mag Kingsley Boateng vertrekken. In de Italiaanse media verscheen het gerucht dat Bari belangstelling zou hebben. "Daar is bij mij niets van bekend. Dat is helemaal nieuw voor mij”, liet technisch directeur Graeme Rutjes maandagmiddag weten aan BN De Stem. “Voor geen enkele speler van ons heeft er zich een club gemeld.”

Het is vreemd dat NAC Breda zo veel versterkingen kan halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Hopen dat hij komt. we kunnen nog wel wat versterking gebruiken.

En voor alle azijnzeikers, die niet weten hoe de situatie bij NAC is; er is Geen schuld en NAC draait een bescheiden winst(je).
De enige reden waarom NAc nog in C1 zit, is omdat resultaten uit het verleden (erg zwaar) meegewogen worden door de Knvb.
Op dit moment wordt er alleen met een sluitende begroting gewerkt en krijgen alle transacties toestemming van de Knvb.
Er is nog een hele lange moeilijke weg te gaan voordat NAC weer helemaal gezond is, maar lui die hier maar roeptoeteren dat het ongbegrijpelijk is dat NAC ondanks zijn torenhogenschuld maar geld uit blijf geven aan spelers, moeten zich eerst even inlezen.

Jan Smit (heracles) is helemaal een kleinzielig mannetje, die gewoon weet hoe de situatie bij NAC is, maar ondanks dat eerder vandaag uit jaloezie berichten de wereld in slingert, om zijn eigen incompetentie te verbloemen.

13 januari 2015 om 00:32

Ik citeer "maar ondanks dat eerder vandaag uit jaloezie berichten de wereld in slingert, om zijn eigen incompetentie te verbloemen."mwoah als er 1 club niet mag praten over incompetentie is het NAC wel.. Maar voor de rest ben ik het met je eens dat De voorzitter van Heracles zich niet zo hoeft te uiten over andere clubs, want jullie krijgen immers gewoon toestemming van de k.n.v.b.. net als Twente enzo..

13 januari 2015 om 00:39

100 eens.
wij zijn inderdaad de slechtst geleide club van Nederland, en dat al sinds ons bestaan.
Het is werkelijk nooit rustig bij NAC en de (financiele) problemen zijn/ waren aan de orde van de dag.
Die onrust is ook een beetje onze charme, mits het ons niet de kop gaat kosten.

Omdat dergelijk pruts beleid niet meer geaccepteerd wordt door de knvb, en niet meer van deze tijd is, is het roer omgegooid bij Nac.

En Jan Smit weet dat gewoon en hoort dus niet zo te reageren.

Misschien is incompetentie dan ook niet helemaal juist gekozen, en is onmacht een beter woord. Onmacht wegens een te klein stadion en een te grote club dichtbij om meer publiek en grotere sponsoren te trekken, waardoor Heracles het altijd met een relatief kleine begroting moet doen. (en toegegeven; dat doen ze vaak beter dan mijn eigen clubke...)

13 januari 2015 om 01:38

Ik vind NAC één van de mooiste clubs uit de Eredivisie maar hoe vaak gulle gevers NAC al niet gered hebben. De highlights:
- De gemeente die in 2003 het stadion voor €16 miljoen overkocht;
- In 2009 investeerde de gemeente nog eens €11,5 miljoen in een verbouwing van het stadion;
- begin 2014 waren het 21 sponsoren (stichting financiers Nac; de huidige eigenaren) die min. €11 miljoen in de club pompten, vooral om schulden weg te werken. De gemeente verlaagde gelijktijdig de jaarlijkse stadionhuur met ruim €300.000;
- Dezelfde mensen pompten in 2010 ook al €2 miljoen in de club.
- Deze winter ook nog eens €0.5 miljoen voor versterkingen.

Incompetentie is toch echt het goede woord want beleidsmatig gezien moet de club zich gewoon aanpassen aan de omstandigheden. Da's nou net de functie van het bestuur.
Wellicht dat de huidige nieuwe groep bestuurders het eindelijk eens wat beter gaan doen en NAC weer zijn volle potentie haalt, mits ze erin blijven. Gezien het publiek, zijn er mogelijkheden genoeg in Breda. Met fatsoenlijk beleid kan die club vrij gemakkelijk €17 miljoen omzet, draaien zonder operationele verliezen.

ps.
Jan Smit (heracles) is niet incompetent. Die heeft in zijn eentje bereikt wat niemand bij NAC de afgelopen 15 jaar gelukt is. Het is geweldig wat hij met Heracles voor elkaar heeft gekregen maar dat hij dit over NAC roept is gewoon zielig.

13 januari 2015 om 08:02

Heeft NAC echt zoveel geld van de gemeente gekregen? Is bijna net zoveel als Roda

13 januari 2015 om 09:44

Even een correctie. De financiers hebben begin 2014 geen 11 miljoen geïnvesteerd. De investering van 11 miljoen was allang gedaan De schulden hiervan die NAC nog aan de financiers had, die zijn omgezet in aandelen begin 2014.

13 januari 2015 om 13:08

Ze hebben begin 2014 in ieder geval €6.7 miljoen schulden uit het verleden omgezet in eigen vermogen en daarnaast hebben ze nog de liquiditeitspositie verbetert en wat andere zaken opgelost. Totaal min. €11 miljoen in ruil voor 99.5 procent van de aandelen.

ik wil wel zien hoe koch zich staande houdt bij nac. niet dat hij voor eeuwig op de bank van psv zit

Zou voor Koch erg leuk zijn als hij daar lekker minuten kan gaan maken. Heeft hij ook wel verdiend vind ik. Blijf Bruma een hele matige speler vinden. Waarschijnlijk omdat hij geld heeft gekost staat hij er nu steeds in. Zodat Psv er uiteindelijk iets aan hem kan gaan verdienen. Maar ik vind het niet terecht. Als je de samenvattingen kijkt valt Bruma misschien nog wel mee. Maar zijn slechte spel word gecamoufleerd door het ijzer sterke middenveld en voorhoede.

13 januari 2015 om 09:41

Slecht spel van Bruma? Ben ik het niet mee eens. Hij heeft zwakke wedstrijden gespeeld dit jaar, maar hij speelde voornamelijk redelijke wedstrijden. Ik vind Rekik beter, maar ik vind Bruma gewoon een prima verdediger voor psv. Hij heeft in ieder geval alles wat een goede verdediger nodig heeft: lengte, kracht en snelheid. Dingen die bijvoorbeeld Veltman mist.

Van mij mag de club een keer degraderen.. Wat een wanbeleid wordt daar gevoerd zegt. Hoelang gaat de KNVB dit handhaven? Alleen maar het handje van de sponsoren ophouden..

13 januari 2015 om 09:04

Als de sponsoren NAC voor de eredivisie willen behouden en net als de technische leiding denkt dat daar het een en ander voor nodig is dan is daar niks verkeerds aan. Snap de jaloezie van Almelose, maar ook Dordtse en Rotterdamse kant wel. Verschil is gewoon dat NAC net zo groot als als die clubs samen bij elkaar. Dat betekent ook dat er meer vermogende supporters zitten die NAC willen redden. Zij hebben ook de komst van Maaskant afgedwongen. NAC is volkomen legaal bezig. Calimerogedrag van de bovenste plank wat jou voorzitter nu demonstreert.

Daarbij was de selectie van NAC lang niet eredivisiewaardig. Nu wordt Damcevski weggedaan en komt daar Marcellis voor terug. Boateng weggedaan en Fernandez voor terug. En als laatste is Ssewankambo al weg en komt hoogstwaarschijnlijk Koch. Kunnen we lang of kort zeuren, maar 3 uit en 3 in is toch niks mis mee? Zeker gezien het feit dat Ssewankambo en Boateng ook nog eens een aanzienlijk salaris opstrijkte.

13 januari 2015 om 12:20

Volgens mij zijn 2 van die 3 spelers van nac die jij noemt nog niet weg. Wat als die spelers gewoon hun contract uitdienen?

NAC gaat naar de klote als ze degraderen, laat ze daar een paar top managers neerzetten die en dat klinkt misschien lullig, maar gewoon uit de zakenwereld komen, zet daar een paar ex-kpmg mannen neer (ik noem maar wat) Heb het gevoel en we hebben nog 17 wedstrijden om het tij te keren, dat voetbal visie, daar niet meer het verschil gaat brengen! Tis 2 voor twaalf! Hele bestuur weg, opnieuw beginnen! Wellicht een heilloze missie, maar nu weet je zeker dat je met je hele hebben en houden de berg af flikkert!

13 januari 2015 om 07:14

Mensen die niet uit de voetballerij komen een club laten leiden werkt meestal erg slecht.

13 januari 2015 om 08:08

Sorry Dewdrop, maar je plaatst echt een reactie van iemand die zeer slecht ingelicht is. Het zou je echt sieren om voortaan eest je een beetje in te lezen voor je zulke gewaagde statements maakt.

De vorige bestuurders kwamen allemaal uit het zaken leven en hebben er een enorme pijnhoop van gemaakt. Begrepen totaal de voetbalcultuur niet, waarom mensen een kleine lokale club wilde sponsoren bijvoorbeeld. Er zijn enorm veel sponsoren weg gejaagd, omdat er zogenaamd alleen maar 'grote vissen' binnengehaald moesten worden.

Die puinhoop wordt nu opgeruimd door het huidige bestuur, en het omslag punt is bereikt. Voor het eerst in jaren bescheiden winst (door transfers, maar toch), en dit jaar lopen ze zelfs voor op de begroting. Waarom moet van jou precies het hele bestuur weg?

Koch zou een uitstekende versterking zijn voor Nac. Heb hem zaterdag tegen Celtic zien spelen en dat was zijn meest overtuigende optreden voor Psv/jong Psv tot nu toe. Je ziet dat hij groeit en hij is pas twintig jaar. Misschien is het wel goed als hij voor anderhalf jaar verhuurt wordt.. Mits Nac in de eredivisie blijft uiteraard. Psv wil zijn contract met drie jaar verlengen en zo krijgt hij de kans om zich op het hoogste niveau laten zien.

@blackwhitearmy, van mij mag een club die dmv competitievervalsing (kustgras) al een paar keer in de ERE is gebleven, eerder degraderen dan een club waar bijna 19.000 man op de tribune zit. Zelfs in bar slechte tijden.

HUP Nac!

13 januari 2015 om 07:24

Paar x volgens mij 10of 11 seizoenen,kunstgras mag goed gekeurd door jullie vriendjes de knvb.Ach nac mooie club volgend jaar of jaar erop lezen we wel weer nac financiële problemen.

13 januari 2015 om 09:09

Als je de afgelopen week hebt opgelet, komen er hoogstwaarschijnlijk drie spelers. Marcellis is er al, Fernandez ook en Koch komt daar naw bij. Daar tegenover vertrekken Boateng(grootverdiener), Ssewankambo(grootverdiener) en Damcevski. Met 450.000 euro, waarvan 300.000 geïnvesteerd mag worden gaat een groot deel naar Maaskant. Afgedwongen door de investeerders zelf. Snap dat ze in Almelo, buiten de bestuurlijke wanorde, jaloers zijn op alles wat NAC wel heeft en Heracles niet, maar Calimerogedrag is toch niet nodig?

Waar is die tijd gebleven dat er van de tribunes in Nederland werd gezongen.. "succes tegen Heracles, als er een club laag in de ERE stond".

@robmaas, Ik snap je sceptische houding. NAC is tenslotte al een paar jaar aan het kwakkelen. Echter is dit een beetje iemand die net in elkaar getrapt is en al op de grond ligt een trap verkopen. NAC is geheel aan het herstellen. Wanneer begint voetbalminded NL nou eens in te zien, dat NAC financieel op de goede weg is.

Iedereen papegaait elkaar na. En als zo'n Jan Smits dat dan ook nog eens gaat doen, trek je dat als NAC supporter erg slecht. NAC is in alles groter dan het clubje van Jan Smits. En Jantje gaat lopen zeiken.. Wat kan hij slecht tegen zijn verlies.. Bah bah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren