Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan haalt gigantisch uit en heeft nu uitstekende papieren in Groep E

Laatste update:

AC Milan heeft dinsdag een cruciale overwinning behaald in Groep E van de Champions League. De manschappen van Stefano Pioli wonnen met liefst 0-4 van Dinamo Zagreb en nemen daarmee plek twee in de poule in. Milan heeft volgende week minimaal een punt nodig thuis tegen Red Bull Salzburg, dat derde staat. Chelsea is dankzij winst tegen de Oostenrijkers (1-2), eerder op de avond, al zeker van groepswinst. Zagreb staat onderaan en kan alleen nog de Europa League halen, maar heeft daarvoor een zege nodig op bezoek bij Chelsea.

Milan wordt geplaagd door blessureleed en moest tot overmaat van ramp ook de geschorste Fikayo Tomori missen. Matteo Gabbia kwam daarom centraal achterin naast Simon Kjaer te spelen. Charles De Ketelaere was op 10 de vervanger van Brahim Díaz, die geblesseerd uitviel tegen Monza (4-1 winst). Dinamo Zagreb switchte – als gebruikelijk dit seizoen in de Champions League – naar een formatie met drie centrumverdedigers.

In de levendige openingsfase waren de meeste kansen voor Milan. Olivier Giroud en Kjaer misten bij verschillende momenten uit een volley. Namens de Kroaten vuurde Robert Ljubicic een meter naast. De ban werd zes minuten voor rust gebroken door Gabbia, die een vrije trap van Sandro Tonali via een zweefkopbal tot doelpunt promoveerde: 0-1.

Milan had na rust weinig tijd nodig om het karwei af te maken. Rafael Leão dribbelde in de 49e minuut met het nodige fortuin dwars door de defensie van Zagreb, waarna de vleugelspits van dichtbij afdrukte: 0-2. Na een klein uur maakte Giroud er uit een strafschop 0-3 van, nadat Tonali was neergelegd door Ljubicic. Het was absoluut niet de avond van de verdediger, die tien minuten later een voorzet van Leão ongelukkig in eigen doel liep: 0-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfft wat een uitslag. Alhoewel is Zagreb totaal niet van het niveau wat je mag verwachten in de Cl.

Nou nou, Milan had gigantisch uit moeten/kunnen halen was een beter titel geweest. Kon makkelijk 6/7-0 worden.

Ik was stijd van de zenuwen voor de wedstrijd, blij dat we alles nu in eigen hand hebben!

Trots op Milan, we zijn heel dichtbij! Afgelopen seizoen kampioen geworden, nu dichtbij overwintering; nooit opgeven, dit is tekend voor Milan. Enige minpunt is dat het eigenlijk 0-8 moest zijn, dus dan weetje wel hoe makkelijk het ging. Zeker na de eerste 10 minuten.Forza Milan! Doel bijna bereikt!

25 oktober 2022 om 23:25

Echt blij voor Milan, zeker na de laatste CL duel! Geniet ervan, jullie hebben echt een hele leuke selectie en Tomori en Giroud ofcourse! Ik zou Milan nog ergens in de finales willen tegenkomen en dan beide teams op volle sterkte en met een scheidsrechter die een beetje normaal kan doen!

26 oktober 2022 om 01:07

Prima prestastie maar mag ook wel hoor in deze meme poule.

26 oktober 2022 om 02:29

Meme poules kunnen ook pittig zijn. Benfica en Kiev bijvoorbeeld, altijd lastig😉

26 oktober 2022 om 13:32

hahahaha ja klopt man, maar dit is nog wel een zwakkere poule vind ik. Want barca had uit pot 3 benfica en hier heb je salzburg

26 oktober 2022 om 14:28

Als je zo gaat mierenneuken over welke poule zwakker of sterker is, zegt dat veel 😂

26 oktober 2022 om 14:30

Ik maak toch maar een grappie joh. Is milan gegund hoor.

Zagreb was echt heel matig vanavond, ze hadden mazzel dat het vizier bij Milan niet op scherp stond. Blij met de overwinning in ieder geval. Nu thuis afmaken tegen Salzburg!

Ik had het nu wel wat moeilijker verwacht: 0-4 en dan was Milan nog slordig in de afwerking. Een goeie teamprestatie die ook wel nodig was om te kunnen doorstoten. Ik ga er van uit dat Salzburg uit een ander hout gesneden is. Hopelijk kan ik de kwalificatie volgende week in San Siro mee vieren!
Gabbia ontwikkelt zich sterk in afwezigheid van, Kjaer speelde degelijk en Rebic was omnipresent maar is vaak zo nonchalant en onafgewerkt in zijn acties. Hoedanook, job done met een overwinning die goed is om de moraal hoog te houden.

25 oktober 2022 om 23:15

Klopt over Gabbia. Is nu ook sterk in doordekken, erg sterk in duels. Maar elke CV bij Milan greep z’n kans en ontwikkelde zich.Is inmiddels een traditie geworden 😂. Tomori, Kalulu, nu Gabbia.

De laatste drie doelpunten gezien en het leek er sterk op dat Zagreb de tegenstander bewust een handje heeft geholpen.

25 oktober 2022 om 23:14

Daar heb je misschien een punt, Komma

Mooi voor Milan ziet het er heel goed uit, Napoli is ook zeker en Inter moet het morgen thuis afmaken tegen Plzen.
Ziet er goed uit voor Italiaanse teams in Europa op Juve, Roma en Fiorentina na dan.

‘Gigantisch’

Dan denk ik eerder aan minimaal 5 of 6 goals verschil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren