Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan bracht bod uit: ‘Dertig miljoen euro is prima’

Laatste update:

Franco Damían Vázquez moet Palermo een flinke som geld opleveren. De aanvaller geniet belangstelling van AC Milan, Internazionale, Napoli en Chelsea en Maurizio Zamparini is bereid om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. De voorzitter van de rozehemden heeft echter wel een flink prijskaartje om Vázquez’ nek gehangen.

/

“AC Milan heeft geïnformeerd, maar de 25 miljoen euro die ze hebben geboden, is niet genoeg. Als ze dertig miljoen willen betalen, dan is het prima, maar eerder dan juni gaat hij sowieso niet weg. Of ik hem in januari kan verkopen? Ja, natuurlijk. Maar dan vraag ik dertig miljoen plus een btw-tarief van 22 procent”, aldus Zamparini in een interview met Radio Due.

Vázquez, een in Argentinië geboren tweevoudig A-international van Italië, staat bij Palermo nog tot de zomer van 2019 onder contract en kwam eerder uit voor Rayo Vallecano en Belgrano. Mudo, zoals zijn bijnaam luidt, verdient bij Palermo naar verluidt zeven ton per jaar.

Is Franco Vázquez dertig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juist ja.. 30miljoen. En dan te bedenken dat David Villa van 5miljoen van Barca naar Atletico ging.

11 november 2015 om 23:25

Ook dezelfde type spelers ja. En Zamparini krijgt altijd wel een flike som geld uit zijn sterspelers.

11 november 2015 om 23:28

Tja villa was toen al 30+ wat wel een koopje is gebleken.

11 november 2015 om 23:32

Tjaa dat was ook wel een heel andere situatie. Villa was op leeftijd en zou op het tweede plan terecht gaan komen.. Daarnaast kreeg Barcelona de eerste optie op volgens mij 3 talenten en deel van de eventuele doorverkoop percentage.

12 november 2015 om 00:11

Daarnaast ging Villa's laatste contractjaar in, wat hem een flinke loyaliteitsbonus van rond de 5 miljoen zou opleveren, dus Barcelona had geen keus.

Die voorzitter van Palermo wilde toen ook een fortuin voor Dybala zien en dat viel uiteindelijk ook wel mee. 30 miljoen krijgt hij niet voor Vazquez, maar toch zeker tweederde van dat bedrag wel me dunkt.

12 november 2015 om 00:12

32 miljoen plus bonussen wat kan oplopen tot 40 miljoen. Vind ik zelf best veel voor een 21 jarige speler die weinig bewezen had. Maargoed bedragen worden toch steeds hoger. Deze Vazquez is goed maar dat er überhaupt al 25 miljoen is geboden vind ik al teveel.

12 november 2015 om 00:34

Geweldige onderhandelaar, wat dacht je van Pastore destijds

12 november 2015 om 11:28

Mee eens alleen Pastore was ook wel heel goed. En alleen PSG betaald dat natuurlijk.

25 miljoen is hij wel waard kijk een naar youtube sterk aan de bal zo controle is perfect.... milan heeft spelers boven met wat ervaring nodig geen jongentjes van 20jaar

12 november 2015 om 00:21

Geen snelheid wat best belangrijk is

12 november 2015 om 00:51

Als je op basis van YouTube conclusies trekt ben je heel naïef.

Is eeen zeer goede speler, maar bij 30 miljoen moet je het zeker weten... kan je net zo goed 40 bieden op Isco

12 november 2015 om 04:40

Beste is met de geld fegouli halen hij is zo goed he

12 november 2015 om 17:41

Want waarom zou Isco dat willen?

Ac Milan heeft Adriano,Bacca,Balotelli,Niang ,Cerci al wat moet ze met nog meer aanvallets

12 november 2015 om 04:41

Niang Lb bacca SP fegouli RB

12 november 2015 om 06:52

Ja

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren