Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder Zwitserse Olympiërs uit selectie gezet na bizarre teksten

Laatste update:
/

Er is weer een speler die zichzelf in de problemen heeft gebracht na opmerkingen op Twitter. Het gaat om Michel Morganella, speler van Palermo en aanvoerder van de nationale ploeg van Zwitserland, die actief is op de Olympische Spelen. Zwitserland verloor zondag met 2-1 van Zuid-Korea en dat was voor Morganella aanleiding om een wat bizarre teksten de wereld in te helpen. Hij is inmiddels uit de selectie gezet.

“Ik sla alle Koreanen kapot, ga jullie allemaal in brand steken. Hahaha, bende mongolen”, luidt de vertaling van de tweet die de 23-jarige rechtsachter plaatste. Florence Horisberger, woordvoerder van de Zwitserse ploeg, liet tegenover persbureau AFP weten dat de speler zijn excuses heeft aangeboden en dat zijn account is afgesloten.

Morganella werd onlangs definitief overgenomen door Palermo, dat in 2011 nog vijftig procent van zijn transferrechten had verkocht aan Novara. Daarvoor kwam de enkelvoudig international van de hoofdmacht van Zwitserland uit voor FC Basel.

Michel Morganella moet naar huis gestuurd worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren