Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

2 aanvallers bij PSV zakken door het ijs, grote uitblinker komt uit andere linie

Laatste update:

PSV is dinsdagavond in het heenduel met Borussia Dortmund blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Vooral de buitenspelers gaven in de achtste finale van de Champions League niet thuis. Voetbalzone beoordeelt alle basisspelers met een rapportcijfer.

Walter Benítez: 6


Tegen een Dortmund met spelers als Malen, Jadon Sancho en Marco Reus in de gelederen wist Benítez dat hij meer te doen zou krijgen dan in een gemiddelde Eredivisie-wedstrijd. Aan de 0-1 van de Duitsers viel de Argentijnse goalie echter weinig te verwijten, aangezien Dest de inzet van Malen licht toucheerde. Na rust was hij belangrijk door een schot van dichtbij van Malen en een hakbal van invaller Marius Wolf te pareren.

Jordan Teze 6,5:


Teze speelde een vrij solide eerste helft. Hij had Sancho in de tang en was vroeg in het tweede bedrijf ook belangrijk in aanvallend opzicht met enkele gevaarlijke (vroege) voorzetten.

Jerdy Schouten: 7


Bosz koos tegen Dortmund voor een aanvallende opstelling. Hij besloot, zoals vaker tijdens deze Champions League-campagne, om met Schouten als centrale verdediger naast Boscagli te starten. De Oranje-international speelde vrij solide en won veel van de duels met Niclas Füllkrug.

Olivier Boscagli: 7,5


Boscagli wordt al wekenlang bewierookt en toonde tegen Dortmund met zijn voetballende vermogen andermaal zijn klasse. Zo strooide de verdediger tijdens het duel met enkele fraaie crosspasses. Samen met Schouten slaagde hij er bovendien om de spits van Dortmund, Füllkrug, volledig uit de wedstrijd te spelen.

Sergiño Dest: 6


Dest speelde een vrij kleurloze wedstrijd. Waar de Amerikaans international normaal gesproken veelvuldig kan opstomen, moest hij zich nu vooral beperken tot verdedigen. In de slotfase kreeg de linksback wel een serieuze mogelijkheid maar schoot hij recht op Mayer, waar hij ook breed had kunnen leggen.

Malik Tillman: 4


Tillman kreeg na een kwartier spelen dankzij goed voorbereidend werk de eerste reuzenkans van de wedstrijd, maar schoot vanaf rand zestien wat wild naast, waar hij minstens tussen de palen had moeten schieten. Tillman speelde een ongelukkige eerste helft, zo stond hij met slordig balverlies ook aan de basis van de 0-1 van Dortmund. Na rust lukte het hem eigenlijk niet om zich te herstellen.

Ismael Saibari: 6,5


Saibari was voor rust een van de lichtpuntjes aan de zijde van PSV. Hij toonde zich bedrijvig met een schot op Dortmund-goalie Alexander Meyer en bood Bakayoko met een voorzet op maat een enorme kans. Ook in de tweede helft liet hij een grote mogelijkheid vanaf rand zestien onbenut.

Joey Veerman: 6


Net als enkele ploeggenoten had ook Veerman moeite om zich écht te onderscheiden. De technisch begaafde middenvelder kon zijn stempel niet helemaal op de wedstrijd drukken, maar was wel meerdere keren belangrijk met defensieve onderscheppingen.

Johan Bakayoko: 5


Afgelopen vrijdag ontbrak Bakayoko nog tegen Heracles Almelo, omdat hij ziek op bed lag. Tegen Dortmund maakte hij zijn verwachte rentree. De Belgisch international kreeg meerdere kansen, maar hielp deze allemaal om zeep. En alhoewel zijn directe tegenstander Ian Maatsen geen geweldige wedstrijd speelde, slaagde Bakayoko er nauwelijks met dribbels of voorzetten in om gevaarlijk te worden.

Luuk de Jong: 7


De Jong toonde al vroeg in het duel zijn waarde door Tillman met een bekeken kaats een open schietkans te geven. Helaas voor de aanvoerder van PSV raakte de Amerikaans international de bal totaal verkeerd. De aanvalsleider nam in de 55ste minuut zijn verantwoordelijkheid door een, op het oog makkelijk gegeven strafschop, koel achter Meyer te schieten. Daarmee bracht hij de stand weer in evenwicht.

Hirving Lozano: 4,5


Lozano, die als linksbuiten opereerde, hield vroeg in het duel niet het overzicht toen Tillman vogelvrij voor het doel van Dortmund stond. Hij liep ook binnen twintig minuten tegen een domme gele kaart aan. De Mexicaan herstelde zich na rust enigszins met enkele goede dribbels en een belangrijk aandeel bij de strafschop van PSV, maar wat vooral blijft hangen is dat er enorm veel misging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima resultaat. Uit win je met 1-2

Hoezo Lozano een 4.5? Bakayoko was echt een verschrikking, waar Lozano nog voor gevaar zorgde. Bakayoko vond ik maximaal een 3 waard.

20 februari 2024 om 23:01

De kritiek van de commentator en nu van VZ op Lozano is overdreven. Hij bracht tenminste wat dreiging. Okee.. het lukte vaak niet. Maar een 4,5 klopt niet. Vooral als je Bakayoko een 5.0 geeft. Ik zeg Lozano; 5,5 en Bakayoko: 4.0

20 februari 2024 om 23:04

Dat lijkt me ook beter. Ongelukkig was die zeker, maar best dreigend en zeker bedrijvig…

Over het algemeen heel psv gemiddeld een 5.5

20 februari 2024 om 23:16

Inderdaad. Lozano lokt nog veel overtredingen uit maar Bakayoko heeft alleen maar uitgeblonken in slechte aannames.

20 februari 2024 om 23:02

Saibari een 6,5?!?
Wie is er op dinsdagavond aan de drank bij VZ?

20 februari 2024 om 23:07

Overdrijven is ook een vak hoor. Een 6 had ik prima gevonden. Beresterk in duels, voetballend prima. En ja hij heeft veel betere wedstrijden gespeeld.

20 februari 2024 om 23:11

Niet mee eens. Wat Saibari vandaag liet zien was gewoon onvoldoende. Het is een goede speler die val kan betekenen voor Psv, maar dat mag je niet in de beoordeling nemen.

20 februari 2024 om 23:12

Bakayoko is een ander level, dan zijn leeftijdsgenoten

Tillman lieten ze vrij en De Jong niet. De reden is pijnlijk duidelijk geworden.

21 februari 2024 om 00:05

Zo vrij lieten ze Tillman niet want volgens de statistieken was hij de speler van PSV die de meeste duels heeft uitgevochten. Lozano staat op twee in die lijst. Deze twee Psv'ers hebben gestreden als leeuwen.

21 februari 2024 om 00:40

Tillman heeft behoorlijke kansen gemist en De Jong alleen vanaf 11m de kans gekregen, was het niet als hij een beter bediend zou zijn geweest.

Rare cijfers... Ja lozano was omgelukkig maaf zelfs daar kan 3x zoveel dreiging vandaan dan Bakayoko, wat was Baka slecht zeg.

20 februari 2024 om 23:30

Niet eens echt rare cijfers maar gewoon compleet belachelijke. Ze zijn op niks gebaseerd, vooral de beoordeling voor Lozano is schandalig en al helemaal dat hem wordt aangerekend tegen een kaart aan te lopen. Dat was nooit geel en daarna werden er 4 overtredingen op hem gemaakt na geslaagde acties.

20 februari 2024 om 23:32

Veerman een 6, echt hoe dan. Was overal te vinden op het veld. Altijd aanspeelbaar, oplossing vooruit zoekende. Speelde een geweldige pot. Minimaal een 7,5 waard.

21 februari 2024 om 00:03

Veerman is dan ook door de UEFA gekozen als man of the match. Deze cijfers van Voetbalzone zijn zeer matig onderbouwd en zo op het oog volledig uit de lucht gegrepen.

21 februari 2024 om 08:34

Die was echt de beste aan de kant van PSV

Tillman een 4? Hebben ze dest niet gezien ofzo? Hij was niet heel goed aanvallend, maar tillman maakte veel vuile meters, ondergewaardeerd zeg. Dest was amper een 5, zo slecht.

20 februari 2024 om 23:07

Tillman was wel koning in het vertragen van de aanval en verprutsen van kansen. En dat is juist wat de 10 niet moet doen. Maar vind de cijfers sowieso wel aan de lage kant, heb een erg leuke 70 minuten gezien.

20 februari 2024 om 23:38

Vond dest juist wel aardig, herroverde veel ballen en op het laatste nog een goede actie. Tillman sliep meerdere keren en leverde ballen in, naast de gemiste kansen.

Tilman een 4? Die vent heeft z’n eige kapot gelopen, altijd druk gezet en de ballen eruit gehaald, schandalig cijfer

20 februari 2024 om 23:05

Nou nou… kijk even wat die in balbezit gebracht heeft. Een plaag voor balbezit in de eerste helft.

20 februari 2024 om 23:20

Eens B S P

20 februari 2024 om 23:33

Heb je zijn aannames gezien, ik trok de haren uit mn hoofd hoe vaak die bal wegsprong van zijn voet

Nja, kennelijk geen populaire mening, maar: vind lozano gewoon een klein 6je. Die back had 2 a 3 geel mogen krijgen door die gevaarlijke dribbels. Rendement valt wat tegen op het moment en dan wordt het wat pover bij hem. Maar zoals gezegd, veel dreiging dus wat mij betreft een kleine voldoende

4,5 voor lozano en een 5 voor bakayoko, bakayoko heeft echt niks goed gedaan vanavond. Waar ik lozano met vlagen aardig zag spelen.

Veerman een 6 vind ik vrij weinig. Ik vond hem de dirigent op het middenveld vandaag bij PSV.

20 februari 2024 om 23:19

Veerman is voortaan ook in grote wedstrijden vaak degene die het spel dirigeert. Echt een klasse speler

20 februari 2024 om 23:20

Veerman en Teze geef ik een 7. Boscagli een 8. De rest magere zesjes en Bakayoko een 4.

PSV heeft Vertessen veel te makkelijk laten gaan. Lozano en Bakayoko zaten totaal niet in de wedstrijd en dan moet je Pepi inbrengen wat totaal geen buitenspeler is. Wat een armoede. Als we toch met cijfers geven bezig zijn dan geef ik Stewart voor de winterse transferperiode een dikke onvoldoende

21 februari 2024 om 08:43

Joh als PSV er in de finale uit zou vliegen breng je dit argument nog aan. Laat het gaan... Die jongen wilde na gemaakte afspraken zelf weg en weigerde terug te keren.

Ergerde me kapot aan Tillman die zo lui was aan de bal. Waarom versnel je niet ??? Verder een goed Schouten en Boscagli. Weinig voorzetten op de Jong die zich rot schreewde. Penalty niet echt overtuigend maar hij zit er in.

1 - 1 is te doen. Nog steeds 50- 50

20 februari 2024 om 23:19

Eerder 70-30 nu maar misschien kunnen we daar stunten. Ik vind ons dit seizoen niet slechter in uitwedstrijden.

Voetbalzone heeft er niet echt een goeie kijk op ...lozano was veeeel beter dan die voorspelbare bakayoko..ook Dest was geweldig ..

Sorry hoor, maar op basis van wat krijgt de Jong zo’n hoog cijfer? Omdat hij een penalty maakt? In dit soort wedstrijden heb je geen kapstok nodig, maar een beweeglijke spits die een verdediging open kan spelen. Dit laat ook gelijk het manco van PSV zien. Bij elke andere CL deelnemer zou de Jong gebruikt worden als supersub als er iets geforceerd moet worden, maar bij PSV is het strijdplan voor elke tegenstander duidelijk. Ik snap dat de Romario’s en Ronaldo’s niet voor het oprapen liggen, maar er moet toch wel een type Malen lopen voor een miljoentje of 15 a 20? Ik beng ook bang dat ze dit de kop gaat kosten en dat zou helemaal niet hoeven tegen een Dortmund in verval.

20 februari 2024 om 23:41

Luuk is in de voorronde en groep wel belangrijk geweest, maar vandaag idd onzichtbaar op wat verdedigend werk en de pingel na.

Het wordt heel lastig met 2 buitenspelers uit vorm. Daarnaast is Dest de laatste weken ook al wel wat minder en ik vind ook Teze al weken net niet. Saibari en Tillman ook niet top en dan is het aanvallend echt heel pover. Verdedigend daarentegen wel heel degelijk en voetballend zat het achterin ook wel goed. Ik denk dat het net te weinig gaat zijn om te overleven en dan hopen dat het ondertussen niet misgaat in de competitie, de fut lijkt er wat uit.

Veerman een 6? Die had wel een 7 mogen krijgen.

Waarop zijn deze puntenn gebasseerd? Lozano een 4.5? Hoe?

Veerman een 6. Dan heb je geen verstand vsn voetbal. Veruit de beste man op het veld.

Typisch Nederland weer. Een Nederlandse club speelt de 1/8 finale Champions League gelijk tegen de nummer 4 van Duitsland en het best cijfer is een 7,5..

20 februari 2024 om 23:46

Er is ook niemand die hoger verdient.

Ik ben dol op de voetballer Tilman, maar vanavond was ie hemeltergend slecht. Allemachtig.

Wat een onzin cijfers, Tillman een 4 dusss haha

Bakayoko was toch wel de slechtste op het veld. Jeetje wat viel hij tegen.
Tilman de eerste helft heel slordig en veel balverlies. 2de helft iets beter.

De marges zijn klein en Dortmund heeft die Gelbe Wand als thuisvoordeel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren